Müüa maja, 2 magamistuba - Aia, Hinsa, Võru vald, Võrumaa

Mõnus maakodu 15 km Võrust!

Kinnistu, kivimaja, kogupind 131 m²

Köök: puupliit
Küte ja ventilatsioon: tahke kütus, ahjuküte
Lisainfo: elekter
Ümbrus: veekogu lähedal, veekogu lähedal

Võru linnast 15 km kaugusel, Hinsa külas on müüa talukompleks, mis on kuulunud kunagise sealse mõisa koosseisu. Koht on sobilik perele suvitamiseks või turismi arendamiseks. Kompleksi kuuluvad elumaja, majutuseks ja peosaaliks laiendatud vana laut, kuur ja saunamaja. Suveti on sealset teed mööda liikumas palju matkajaid ja rattureid. Kinnistul on olemas oma tiik ja palju rohelust pakkuv kõrghaljastusega aed.

ELUMAJA
Majas asub 3 tuba ja üldpinnaks on 131 m². Elamiseks välja ehitatud osas on 2 magamistuba, söögituba/elutuba ja koridor, kus asub osaliselt ka köök. Elamispinda on hetkel kokku 87,4 m². Maja paremasse osasse jääb välja ehitamatta 43,6 m² suurune maakivist seintega ruum. Hoonet saab kütta ahju, puupliidi ja soojamüüridega. Veesüsteemi majja sisse toodud ei ole ja vee saab maja ees asuvast kaevust, mis on ka joogikõlbulik. Maja vastas, kuuri kõrval asub kuivkäimla. Elektrivõimsus on 1 x 20 A.

Maja konstruktsioon ning välisseinad on ehitatud maakivist, vahelaed ja katusekonstruktsioon on puidust. Katusekattematerjaliks on laastukatus, mille peale on paigaldatud eterniit. Hiljuti on paigaldatud uued katuseharja plekid.

LAUDAHOONE
Lisaks asub elumajast üle tee endine laut, mis on ümberehitatud suure peosaali, kõrvalruumide ja majutusega ruumideks. Hoone pinda on kokku umbes 240 m². Hetkel on seal olemas peosaal, magamisruumid, köögiosa ja lastetuba. Hoone keskel on vana karjaköögi pliit ja ahi, mis vajavad eksperdi poolset ülevaatamist.

KINNISTU
Müüdava kinnistu suurus kokku on 7522 m², mis koosneb kahest katastrist ning mida müüakse koos. Elumaja koos kõrvalhoonetega moodustavad ühe katastri ja laudahoone teise katastri. Kahe kinnistu vahelt jookseb läbi sõidutee, kus on minimaalset liiklemist.

Lisaks on elumaja hoovil olemas kuur, saun, kaev ja tiik. Tiik on ujutav, kuid vajab uut silda ja puhastamist. Kinnistut ümbritseb kõrghalastus koos viljapuude, marjapõõsaste ja ilutaimedega. Kinnistu servalt avaneb kaunis vaade Haanjale.

ASUKOHT
Talukoht asub Võru linnast 15 km kaugusel, kuhu pääseb mööda laia asfaltkattega maanteed. Vastseliina jääb 6 km kaugusele, kus asuvad ka lähimad toidukauplus, tankla, lasteaed ja kool. Lisaks asub läheduses Kagu-Eesti ainus mäesuusakeskus Kütiorg ja selle mitmed põnevad matkarajad. Haanja keskus ja Suur-Munamägi paiknevad 17 km kaugusel.

Huvi korral võta minuga kindlasti ühendust ja lähme vaatama!


Lumen Kinnisvarabüroo - tahame, et inimesel oleks kinnisvara müües õigus läbipaistvale teenusele, kiirele teenindusele ja personaalsele lähenemisele tema kõige kallima vara müümisel.

Vaata ka meie teisi pakkumisi kodulehelt Lumen Kinnisvarabüroo

Kinnisvara müük ja klientide nõustamine on meie kirg!

Hoia meie tegemistel silma peal Lumen Kinnisvarabüroo Facebook lehel.
Lumen Kinnisvarabüroo - tahame, et inimesel oleks kinnisvara müües õigus läbipaistvale teenusele, kiirele teenindusele ja personaalsele lähenemisele tema kõige kallima vara müümisel.

Vaata ka meie teisi pakkumisi kodulehelt Lumen Kinnisvarabüroo

Kinnisvara müük ja klientide nõustamine on meie kirg!

Hoia meie tegemistel silma peal Lumen Kinnisvarabüroo Facebook lehel

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Lumen Kinnisvarabüroo OÜ
Lumen Kinnisvarabüroo OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
65 000 € 496 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3569354
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 131 m²
Korruseid 1
Ehitusaasta 1890
Seisukord Vajab san. remonti
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 7522 m²
Katastrinumber 87401:002:1282
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%