Müüa korter, 2 tuba - C. R. Jakobsoni 8-2, Viljandi, Viljandimaa

www.villadoll.ee (näidiskorter valmib juulis)

Korteriomand, kivimaja

Sanruum: dušš
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Köök: avatud köök
Lisainfo: uus elektrijuhtmestik, tsentraalne vesi, ventilatsioon, kinnine hoov, aiaga ümbritsetud, kivikatus
Side ja turvalisus: trepikoda lukus
Ümbrus: Viljandi järv 950 m

Võimalus soetada omale korter vaieldamatult kõige eksklusiivsemasse korterelamusse. Rohkem selliseid võimalusi ei avane.
Esmalt vajalik tasuda 15% korteri hinnast. Ostjaga sõlmitakse notariaalne võlaõiguslik leping, kus lepitakse kokku kõik tingimused. Ülejäänud osa tasutakse siis kui korter on valmis üleandmiseks.

Hoone valmib tervikuna 2025.a. kevadel, kuid juba praegu on võimalus teha oma valik ja kindlustada omale uuel aastal uus kodu või investeering.
Villa Dolli ehitustööde kvaliteedi eest vastutab OÜ Maakivist, kellel on pikaajaline kogemus restaureerimise alal. Hardi-Sander Luik ja tema meeskond omavad spetsiifilisi oskuseid ja arusaamu, mida vanade ja väärtuslike objektide käsitlemine nõuab.

Peamajas on kokku 14 korterit, millega on võimalik tutvuda WWW.VILLADOLL.EE

ASUKOHT
Hoone paikneb üliheas asukohas Viljandi kesklinnas, mis sobib mugavust hindavale koduomanikule. Kõik eluks vajalik on vahetus läheduses.
Investorite jaoks on Villa Dollis asuv korter hea investeering. Asukoht kesklinnas võimaldab korterit välja üürida nii lühiajaliselt kui ka pikaajaliselt. Ühtlasi on tegemist unikaalse varaga, mis on igas turuolukorras mõistlik soetada. Viljandi linn on pidevas arengus ja siin tasub omada midagi erilist. See on kõige parem otsus.

Ükskõik, mida soovid teha - siin majas on see võimalik.

KORTER NR 2
* Paikneb esimesel korrusel.
* Korteris on esik (3,9 m2), WC-duširuum (3,3 m2), magamistuba (11,1 m2), köök-elutuba (34,5 m2), koridorid (3,9 m2 ja 2,1 m2) (fotode hulgas on korteri plaan).
* Kaugküte (vesipõrandaküte). Võimalusel säilitatakse olemasolevad ahjud.
* Siseviimistluses säilitatakse võimalikult palju ajastule iseloomulikku (näidiskorter valmib juulis), tagatakse kauakestev kvaliteet. Väärtuslikud seinakihid (originaalkrohv, karniisid, fassaadidekoor) säilitatakse.
* Algupärased aknad restaureeritakse ja paigaldatakse uued siseraamid.
* Siseuksed valmistatakse olemasolevate säilinud originaal siseuste eeskujul. Olemasolevad kultuuriväärtuslikud siseuksed restaureeritakse.
* Alumised korrused varustatakse korteripõhise soojustagastuseta värskeõhuklappidega väljatõmbeventilatsiooni süsteemidega
*Köögimööbel puudub, kuid ostjale väljastatakse mööbli joonis, mille alusel on võimalik omale sobivalt tootjalt pakkumine võtta.
Siseviimistlust iseloomustavad fotod on illustratiivsed.

KINNISTU
* Piiratud aiaga, automaatselt avanevad väravad.
* Lisatasu eest võimalik soetada parkimiskoht kinnistul (hind 7000€ tavaline parkimiskoht, 10 000€ elektriautode laadimispunktiga parkimiskoht).
*Koos kõrval paikneva C.R. Jakobsoni tn 10 kinnistuga moodustub lähitulevikus siseõuega privaatne kompleks (aiaga piiratud), kuhu planeeritakse rajada haljasala, 6 külaliskorteriga hoone ja väike kohvik.

HOONE ARHITEKTUUR
Ajastule iseloomulikuna on villa kavandatud juugendstiili suundumustest lähtuvalt. Kahekorruseline telliskivist, krohvitud ehitis on kaetud kõrge punasest kivist viilkatusega, mida ilustavad poolkaarsed uugid. Lääneküljel eendub põhimahust lisaks kahele stiliseeritud raskepärasele sambale ja nurgapiilaritele toetuv eenduv rõdu. Fassaade ilmestavad kitsad piklikud erikujulised ja erinevalt rühmitatud aknad. Peasissepääsuesist võlvjat varikatust toestab stiliseeritud joonia kapiteeliga nurgasammas – motiiv, mida kohtame tollases Viljandi villaarhitektuuris mujalgi. Omalaadsed ja ehitistel harva esinevad on fassaadidel keerduva joonega stukk-kaunistused.

HOONE AJALUGU
1908. aastal asuti C.R.Jakobsoni tänavale ehitama villalaadset elamut praost Westrén-Dolli Moskvas tegutsenud pojale. Nn. Villa Doll valmis 1909/1910. aasta talvel. Praeguseni puuduvad kindlad andmed projekti autori kohta – uurijad on hoonet omistanud mitmetele arhitektidele. Seega jääb hoone autorsuse küsimus lahtiseks, kuid ilmselgelt on tegu andeka arhitekti tasakaalustatud ja läbimõeldud loominguga. Algset plaanilahendust on tänaseks korduvalt muudetud. Säilinud on siiski väärtuslikke interjööridetaile – juugendlikud kahhelahjud, trepivõre fragmendid jms. Eesti Vabariigi esimesel iseseisvusperioodil asusid majas 5. suurtükigrupi, 4. diviisi ja Pärnu-Viljandi sõjaväeringkonna staabid. Nõukogude okupatsiooni ajal asusid hoones NSV Liidu relvajõud. Hoone võeti riikliku kaitse alla kohaliku tähtsusega ehitusmälestisena 1993.aastal. Enne seda takistas kaitse alla võtmist hoone kuulumine vene sõjaväele. Kahekordne maja oli üürikest aega kasutusel Kaitseliidu Sakala maleva staabina.

Hoone rekonstrueerimistööd on täies hoos, kuid võimalik on kogu projektiga tutvuma tulla eelneva kokkuleppe alusel. Tasub kindlasti oma silmaga seda vaadata, tehtud töö on kvaliteetne ja hoone tuleb suurepärane.

Projekti tutvustab Karin Lapp: www.lahekinnisvara.ee/Karin


Eksperthinnanguid kõikidele pankadele teostab kiirelt ja kvaliteetselt Lauri Pärnaku: www.lahekinnisvara.ee/Lauri

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Lahe Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
247 000 € 4 201 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3661518
Tube 2
Üldpind 58.8 m²
Korrus/Korruseid 1/3
Ehitusaasta 1910
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 89710:002:0110
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%