Müüa korter, 1 tuba - C. R. Jakobsoni tn 40a, Viljandi, Viljandimaa

KESKLINN, ERALDI SISSEPÄÄS!

Korteriomand

Köök: puupliit
Küte ja ventilatsioon: ahjuküte
Lisainfo: eraldi sissepääs, kõrged laed

Viljandi Kesklinna kool, kolme korteriga sisehoovi maja, eraldi sissepääs, kõrged laed - kui need märksõnad on sulle olulised, siis vaata ja loe seda korteri pakkumist edasi.

Vaata videotuuri korterist!
https://youtu.be/KsG9IGpiDm4?si=iSbuoaqZupr4ZmMi

KESKLINN JA KOOL.
Viljandi Kesklinna Kooli ümbrus ja kesklinna vaheline ala on olnud juba mõnda aega korteriotsijate seas populaarne ja nõutud piirkond Viljandis. Miks? Eks põhjuseid võib olla erinevaid. Kuid kahtlemata on üheks põhjuseks Kesklinna Kool, mis tõmbab uusi lapsi ligi kui kevadine võilill mesilasi :) ... või õigem oleks öelda lapsevanemaid, kes soovivad oma lapsele just sellesse kooli õppima panna. Selleks on aga kindlasti kesklinna piirkonda sissekirjutust ja elukohta vaja.

See Kesklinna Kooli kõrval asuv väike hubane korter sobib ka sulle, kui sa ise elad linnast väljas aga laps(ed) käivad sul Kesklinna Koolis. Seal oleks neil väga mugav peatuspaik kuni järgmise trennini või kuni sinu tööpäeva lõpuni.

Aga eks kesklinna piirkonnas kinnisvara omamise eeliseid on teisigi, olgu selleks siis kas kodu või investeering. Kesklinnas elamise eelis on ju see, et kõik eluks vajalik on mugavalt lähedal - bussipeatus, kauplused jne. Kesklinna elu mugavust hindab ka üürikodu omanik ja hea asukoht on alati tugev argument hea üüriinvesteeringu osas.

Viljandi visiitkaart on ju järv ja siit Kõrgemäe tänava otsast on paras jalutuskäik Viljandi järve äärde randa päevitama, ujuma, kalale, ... staadionile, tenniseväljakutele, jooksurajale...

VAIKNE SISEHOOV.
"Peidetud pesa" - ka selle sõnadepaariga võiks, seda pakkumises olevat korterit iseloomustada. Aadress on küll Jakobsoni t järgi, kuid reaalselt jääb kortermaja tegelikult Kõrgemäe t äärde, sisehoovi teiste hoonete varju. Korteri juurde kuulub ka kuuriboksi kasutamise õigus suulise kokkuleppe alusel.

MAJA JA AED.
Korter asub kolme korteriga majas, kuis igasse korterisse on eraldi sissepääs. Kinnistu ei ole küll ülemäära suur, kuid maja ette ja kõrvale jääb väike roheala. Oma aiatooli ja grilli maandumispaiga leiab ikka ning suvel on võimalus paljad varbad värske muru sisse lükata. Samuti on olemas ruumikas puukuuriboks, kus saab hoiustada talvepuid ja näiteks jalgrattaid.

Välisel vaatlusel tundub maja täitsa keskmises seisukorras tüüpiline puumaja. Välisseinad on kaetud krohviga ja ka eterniitkatus on kenasti peal ja kestab ilmselt veel aastaid. Ostul arvesta kindlasti sellega, et uue majaga tegu ei ole ning kapitaalseid renoveerimisi majas ja korteris tehtud ei ole.

KÕRGETE LAGEDEGA KORTER.
Korteris on tuba, köök, väike esik ja kuivkäimla. Korteri üp kokku on 35,3 m². Avarust lisavad kõrged laed (ca 3,30 m) ja lõunapoolsed aknad toas ja köögis.
Kui sa lähed renoveerimise peale välja, siis siin kõrgete lagedega korteris on sul võimalik lasta fantaasial lennata. Kui sul on visiooni ja kunstimeelt, siis saab siia kindlasti luua väga stiilse ja hubase elamise.

Tegelikult on võimalik korterisse ka kohe sisse elama asuda. Korter on viisakas ja puhas. Küttekehad toimivad - köögis on puuküttega pliit soojamüüriga ja toas on suur ahi. Sisse tuleb tsentraalne linna veetrass ja olemas on ka kanalisatsioon pesuvee jaoks. WC ja pesemisvõimalus duširuumi näol puuduvad. Köögis on kraanikauss. Korteri aknad on vahetatud (kahekordse klaaspaketiga PVC raamidel aknad).

Tuba, köök, esik, kuivkäimla.
Üp 35,3 m², laed 3,30 m.
Ahiküte. Ahi, puuküttega pliit soojamüüriga.
Kõrvalhoone, kuur.
Tsentraalne linna vesi ja kanalisatsioon.
Eraldi elektriliitumine ja peakaitse 20A, 1 faas.

Kui sul tekkis küsimusi, siis anna mulle teada!

Huvi korral võta minuga ühendust ja lähme vaatame pakkumise üle!
Korter on vaba ja võimalik on kiire tehing ja korteri üleandmine.

Telli minu Youtube kanal ja vaata kinnisvara videotuure.
http://bit.ly/mariokarro

Jälgi mind Facebookis.
https://www.facebook.com/MarioKarroKinnisvaramaakler

Jälgi mind TikTokis!
https://www.tiktok.com/@mariokarro

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Mario Karro Kinnisvara OÜ
Mario Karro Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
39 000 € 1 105 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3647541
Tube 1
Üldpind 35.3 m²
Korrus/Korruseid 1/1
Ehitusaasta 1975
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 89712:001:0006
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%