Müüa korter, 4 tuba - Järvepõllu tee 7-5, Peetri, Rae vald, Harjumaa

VERTIKAALNE MAAKÜTE! JAHUTUSE VALMIDUS!

Korteriomand, kivimaja

Sanruum: dušš, uus torustik
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, maaküte
Lisainfo: rõdu 25.9 m², panipaik, parkett, pakettaknad, toad eraldi, terrass, eraldi sissepääs, uus elektrijuhtmestik
Köök: avatud köök
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, valvesüsteemi kaabeldus tehtud, turvauks
Ümbrus: teed heas seisukorras, ümbruses eramud ja korterelamud, asub keskuses, naabrid ümberringi

JÄRVEPÕLLU TEE 7 MAJA ON VALMIS JA TULE TUTVU VABADE KORTERITEGA!

VERTIKAALNE MAAKÜTE, PÄIKESEPANEELID, SOOJUSTAGASTUSEGA VENTILATSIOON, JAHUTUSE VALMIDUS, ELEKTRIAUTO LAADIJA PAIGALDAMISE VALMIDUS!
Müüa väga heas asukohas, rohelises ja rahulikus elukeskkonnas paiknev suur perekorter JÄRVEPÕLLU TEE 7-5, Tallinna kesklinnast vaid 10 min autosõidu kaugusel, Rae vallas, Peetri alevikus. Vaata lisainfot arenduse kohta WWW.JARVESALU.EE
Kortermaja valmib 2024 suvel!

MAJA
Arhitekt Pille Nageli poolt projekteeritud A-energiaklassi Järvepõllu 7 galeriimaja on ühe ansamblina kavandatud kvartali osa. Kolme korterelamut (Järvepõllu 7, 9 ja Järvesalu 5) ühendab ühtne, ilma piirdeaedadeta ja haljastatud välisruum.
Kortermajad on kavandatud nn galeriimajadena. Majade keskosad (kuhu korteriuksed avanevad) on avatud välisõhule. Majade keskosi ühendab kaarjas, laienev ja kitsenev jalakäiguala.
Järvepõllu 7 kahekorruseline 10-korteriga kortermaja on kavandatud suuremate 3-4-toaliste, eramulaadset ruumi pakkuvate korteritega, mis on ka suuremate rõdude ja terrassidega. Kortermajade arhitektuurne välislahendus järgib Järvesalu elurajooni tumeda-heleda materjali ja horisontaalide rõhutamise praktikat. Esimese korruse osas on hele krohvkate, teine korrus kaetakse tumedatooniliste fassaadiplaatidega. Sarnaselt eramutega on rõdud kujundatud konsoolsena ja konsoolsete varikatustega. Rõdupiirdeks on alumises pooles fassaadiplaat ja ülemises pooles täisklaaslahendus.

PLANEERING
Plaaniline lahendus on lihtne ja funktsionaalne.
Järvepõllu tee 7 maja on kahekorruseline, ühe maa-aluse korrusega ja 10-korteriga kortermaja. Maja on kavandatud suuremate 3-4-toaliste, eramulaadset ruumi pakkuvate korteritega, mis on ka suuremate rõdude ja terrassidega.
Maja on U-kujulise ülesehitusega, 4-toalised korterid on maja nurkades ja läänekülge jäävad 3-toalised korterid.
Terrassil on olemas panipaik.

KONSTRUKTSIOONID
*Vundament – Hoone rajatakse raudbetoonist lintvundamentidele. Hoonete ümber rajatakse drenaaži süsteem, mis juhib ära sademevee.
*Välisseinad – Välisseinad on laotud 190 mm betoon-õõnesplokkidest, täis valatud ja armeeritud. Välisseinad soojustatakse 200 mm EPS 60 Silver plaatidega. Viimistluseks 1. korrusel Caparol Carbon soojusisolatsiooni liitsüsteem silikoonvärviga viimistluskrohviga. Viimistluseks teisel korrusel tsementkiud fassaadiplaadid, mis paigaldatakse vertikaalsetele kübarroovidele.
*Katus – Katuslaed on projekteeritud 265mm eelpingestatud õõnespaneelidest. Hoone katuslagi on lahendatud soojustatud lamekatusena ja sisemise sadevee ärajuhtimisega. Katuse põhikalded 1:40-le antakse kaldulõigatud EPS 60 Silver soojustusplaatidega, mille peale paigaldataksetuulutussoontega mineraalvilla plaadid, n. Rockwool Roofrock 50. Katusele tagatakse piisav tuulutus kas parapeti või alarõhutuulutite kaudu. Hüdroisolatsioon ühekihiline polüestervõrguga armeeritud polümeerkate PROTAN SE.
*Vahelaed – Vahelaed on projekteeritud 220 ja 265 mm kõrgustest eelpingestatud õõnespaneelidest. Kasutatud on ka 265 mm kõrguseid massiivplaate. Paneelide peal on sammumüra plaat ja kohtraudbetoonist plaat paksusega 80mm, kus on sisse paigaldatud vesipõrandakütte torustik. Märgade ruumide põrandad hüdroisoleeritakse ja vesi juhitakse kalletega äravoolu trappidesse. Kalded on antud kiudbetoonvaluga paneelide peale.
*Kandvad siseseinad – Hoonete sisemised kandevseinad on 240 mm betoonõõnesplokkidest. Seinad on täis valatud ja armeeritud. Korteritevahelised betoonõõnesplokkidest seinad täiendatakse 42 mm teraskarkassil kipsplaatseintega. Karkassivahel mineraalvill ja kipsplaat n. Gyproc GEK tugevdatud plaat.
*Mittekandvad siseseinad – Mittekandvad siseseinad on 66 mm teraskarkassil kipsplaatseinad. Karkassi vahel pehme mineraalvill heliisolatsiooniks ja kipsplaat on n. Gyproc GEK tugevdatud plaat.
*Konsoolsed rõdud ja varikatused – Konsoolsete rõdude peakandjateks on terastalad RHS 200x100x6. Terastalad on kinnitatud M20 keemilise ankruga vahelaepaneelile. Rõdu terastalade vahel paiknevad 45150 puittalad, mille peale antakse puittaladega kalle. Rõdupiire tehakse pooles kõrguses puitkarkassil ja kaetakse tsementkiud-fassaadiplaatidega. Rõdupiirde ülemine osa on täisklaaspiire alumiinium U-profiilis.
*Terrassid tehakse immutatud terrassilaudadest.
*Aknad, terrassiuksed ja rõduuksed on puit-alumiinium konstruktsioonis.
*Välisuksed soojustatud manteluksed.
*Välisvalgustus Integreeritud varikatuse alla

TEHNILISED ANDMED
*Küte ja ventilatsioon. Hoone soojusvarustus toimub hoone esimesele korrusele tehnilisse ruumi rajatavast soojuspumpadega soojussõlmest. Soojusvarustuse allikas on lokaalne vertikaalne maaküte soojuspumpadega. Maakütte torud rajatakse vertikaalasetusega, selleks paigutatakse kollektorid (pinnase- sondid) puuraukudesse. Hoonesse paigaldatakse vesi-põrandküttesüsteem. Põrandkütte kollektorid paigaldatakse seinapealsetesse kollektorkappidesse (garderoobi kappi või abiruumi). Ventilatsiooni põhisüsteemid on mehhaanilise sissepuhke-väljatõmbesüsteemid koos soojuse utiliseerimisega.Ventilatsioonisüsteemide kavandamisel on arvestatud ruumide otstarvet, paiknemist ja töörežiime. Õhu sissevõtt ventilatsiooniseadmesse toimub välisseinalt. Väljavise seadmest suunatakse katusele šahtides asuvate väljavisketorude kaudu. Igas korteris on individuaalne ventilatsiooniagregaat.
*Korterites on konditsioneeri paigaldamise valmidus!
*Veevarustus ja kanalisatsioon. Korterelamusse rajatakse majandus-joogiveevarustuse süsteem. Soojavee süsteem on ette nähtud ringlustorustikuga. Projekteeritava korterelamu esimese välisseina taha, alumisel korrusel asuvasse tehnilisse ruumi on ette nähtud hoone peaveemõõdusõlm. Kanalisatsiooni eelvooluks on olemasolev tänaval paiknev ühiskanalisatsioon.
*Ridaelamu sademevee kanalisatsioon ja drenaaž. Projekteeritud kortermaja katusevee vooluhulk on ca 3 l/s. Katusepinna sademevesi juhitakse läbi projekteeritud sademeveekanalisatsiooni sademevee liitumispunkti. Osalise parkalpinna sademevesi juhtitakse vertikaalplaneeringukohaselt kahte suunda haljasalale. Haljasaladele on ette nähtud muruluugiga restkaevud.
*Elekter ja sidevarustus. Elektrivarustus on kinnistu piiril paiknevast liitumiskilbist. Kinnistusiseselt on ette nähtud toitekaablid perspektiivsetele elektriautode laadimispunktidele ja välisvalgustitele. Lahendatud on ka hoone kordusmaandus. Projekteeritud on korterelamutele sidevarustus kinnistute piiri lähedal paiknevast sidekaevust. Sidekaevust onkinnistu piirini toodud sidetoru D100mm (olemasolev), mis ühendatakse projekteeritava kinnistusisese sidekanalisatsiooniga.
*Hoone välisvalgustus. Hoone välisvalgustus koosneb elamu kõnnitee ja parkimisala piiril asuvatest madalatest valgustuspostidest,kõnniteede ääres haljasaladel asuvatest madalatest valgustuspostidest, hoone varikatuste all olevatest valgustitest ning terrassidel paiknevatest valgustitest.
*Elektriautode laadimistaristu. Elektriautode laadijad on perspektiivsed, neid füüsiliselt elektri töövõtus ei paigaldata. Projektiga on lahendatud perspektiivsete elektriautode laadijate kaabeldus. Hoonete peakilpidesse projekteeritakse iga korteri elektriauto laadija tarvis kaitselüliti 1x16A. Iga korteri laadija poolt tarvitatud energiat mõõdetakse vastava korteri elektriarvestiga.
*Päikesepaneelid. Hoone planeeritakse varustada PV-inverteritega ja liituda kui mikrotootja, hoonele planeeritakse PV-paneele ca 8 kW võimsusega.
*Tänavavalgustus on ehitatud.
*Sidelahendus –majja sisse läheb valguskaabel, boksides CAT6 kaabel kiirusega 1GB.

SISEVIIMISTLUS
Siseviimistluses kasutatakse kvaliteetseid materjale.
Põrandad – Esikute, wc-de ja vannitubade põrandad kaetakse keraamiliste laatidega. Tubade põrandad kaetakse parketiga.
Seinad pahteldatakse ja värvitakse. Pesuruumide seinad kaetakse keraamiliste plaatidega ja värvitakse vastavalt sisearhitektuursele lahendusele.
Laed pahteldatakse ja värvitakse. Aknad on kolmekordse klaaspaketiga puitalumiinum aknad, puiduks on mänd ning viimistlus on hele lasuur.
Esikusse ja pesuruumidesse paigaldatakse süvistatud laevalgustid.

*Siseviimistluspakett Delux
Luksuslikkust loovad läbimõeldud detailid ja väärikad valikud. Selle paketi märksõnadeks on detailid ja kvaliteet.
Kaasaegne ja trendikas viimistlusvalik toob esile tumedamad toonid. Moderne interjöör on neutraalne ja minimaalne.

PANIPAIK JA PARKIMINE
Hinnale lisandub parkimiskoha ja panipaiga maksumus.
Parkimiskoha hind on 6 000 eurot ning hind sisaldab elektriauto laadija paigaldamise valmidust.
Panipaik -1. korrusel on 4 000 eurot.
Ühe parkimiskoha ja panipaiga ost on kohustuslik.

Võimalik on osta lisaparkimiskoht hinnaga 5 000 eurot.

ÜMBRUS
Maja ümbritsevad tänavad on asfalteeritud ja valgustatud, rajatud on sadeveekanalisatsioon. Talvel teostatakse lumekoristustöid.
Maja asub kesklinnast vaid kümneminutilise teekonna kaugusel Peetri aleviku südames, Rae vallas.
Мõne kilomeetri kaugusele jääb Eesti atraktiivseim ja kaasaegseim töökeskkond, Ülemiste City ärilinnak. Väga hea ühendus on Tallinna kesklinnaga ning piirkonda teenindavad marsruuttaksod ja linnaliinibussid.

Notaritasud ja riigilõivu tasub ostja.

KÜSI LISA!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Treasure Capital OÜ
Treasure Capital OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
336 500 € 3 254 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3553088
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 103.4 m²
Korrus/Korruseid 1/2
Ehitusaasta 2024
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 65301:001:5306
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%