Müüa maja, 3 magamistuba - Arise tee, Vaela, Kiili vald, Harjumaa

Maaküttega Maja valmib sügis 2024

Kivimaja, kogupind 168.1 m²

Köök: elektripliit
Sanruum: saun, tsentraalne vesi, kanalisatsioon
Side ja turvalisus: Internet, valvesüsteem paigaldatud, aiaga ümbritsetud, naabrivalve
Lisainfo: ühistransport, terrass, parkimine tasuta, pakettaknad, parkett, garaaž, elekter, garderoob, tööstusvool, profiilplekk-katus
Küte ja ventilatsioon: maaküte
Ümbrus: mets lähedal, ümbruses eramud, asulast väljas, teed heas seisukorras, naabrid kõrval

Valmib Sügis 2024

VUNDAMENT

Hoone vundamendi taldmikuks on raudbetoonist vööd paksusega 200mm. Vundamentide vertikaalosad on laotud Fibo 5 väikeplokkidest. Plokid on nurkadest ning pärast alumist ja enne ülemist plokirida seotud armatuuriga. Vundament on soojustatud 150mm vahtpolüstereeniga, sokkel on armeeritud ja krohvitud.

PÕRANDAD

Põrandate aluseks on tihendatud liivaga, millele toetub EPS-plaatidest soojustus 200mm. Sellele on valatud armatuurvõrguga ja põrandaküttetorustikuga varustatud betoonplaat paksusega 100mm.

VÄLISSEINAD

Välisseinad on laotud Fibo 3 kergplokkidest paksusega 200mm ja soojustatud 200mm vahtpolüstüroolplaatidele mis on armeeritud ja krohvitud.

KATUS

Valtsplekk. Katuse kandekonstruktsiooniks on ogaplaatfermid, fermide vahele paigaldatud 500mm jagu puistevilla.

VIIMISTLUSMATERJALID

Viimistluses on kasutatud ainult kvaliteetseid ja hinnatud materjale. Aknad 3 x plastpakett,. Põrandate viimistluseks kasutatud naturaalset parketti. Sauna seinu katab termohaab ja lava tume haab. Saunas integreeritud raadio. Majas kvaliteetne sanitaartehnika.

PLANEERING

Planeering on hästi läbimõeldud ja praktiline, mis tagab mugava kasutuse kõigile majaelanikele. Majas asuvad: hall/garderoob 7,1 m2, köök/söögituba/elutuba 40,2 m2, dušši ruum 7,1 m2, leiliruum 5,3 m2, majapidamisruum 8,7 m2, kus saab pesta, kuivatada ja triikida pesu. Kokku 3 magamistuba suurusega 14,2 m2, 13,5 m2, 13,5 m2. Soe garaaž autole suurusega 40,5 m2, kus on valatud epopõrand ja rajatud äravoolutrapp. Majal on ees ja taga terass suurusega 46,9 m. Terassile pääseb köök/söögituba/ elutoast ja saunast

KÜTE, VENTILATSIOON, VESI JA KANALISATSIOON

Maja energiaklass B. Soojavarustuse allikaks on maasoojuspump Thermia Calibra, mille küljes olev võrgukaabel võimaldab ühendada kodu internetivõrguga ja juhtida seadet internetist. Maakollektori Pikkus on 450 meetrit. Maakollektori puhul kasutatakse pinnasesse paigaldatud plastiktoru, milleks on PE-plasttoru 40X2,4 PN. Maasoojuspump Thermia Calibra sisaldab 180 l. roostevabast terasest soojaveeboilerit, mis kindlustab kogu pere soojavee tarbevajaduse. Kogu maja on põrandaküttega ja igast toast eraldi reguleeritavad. Värske õhuvahetuse tagab soojusvahetiga sundsissepuhke-väljatõmbega ventilatsioonisüsteem. Agregaat Komfovent Domekt, mille küljes olev võrgukaabel võimaldab ühendada kodu internetivõrguga ja juhtida seadet internetist. Maja on liitunud tsentraalse vee- ja kanalisatsioonitrassiga, paigaldatud valvesignalisatsioonisüsteem.

Paigaldatud optilinekaabel ja tagatud kiire internetiühendus.

ASUKOHT JA LÄHIÜMBRUS

Kiili keskus on 4min autosõidu ja Tallinna kesklinn 15 minutilise autosõidu kaugusel. Jalgsi liikumiseks on olemas kergliiklus teed, mis on ka Tallinna linnaga ühendatud. Kooli viib koolibuss ja liinibussid 116 ja 164. Bussipeatus on mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel.

Kiilis asuvad kauplused, Kiili Perearstikeskus, rahvamaja, raamatukogu, spordiklubi. Kui oled tervisesportlane, siis kindlasti pead lugu lähedal asuvast Vaela tervisekeskuse radadest

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

GK Varahaldus OÜ
GK Varahaldus OÜ
Omanik
EST ENG RUS
Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
GK Varahaldus OÜ
GK Varahaldus OÜ
Omanik
399 900 € 2 379 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3512924
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 168.1 m²
Korruseid 1
Ehitusaasta 2024
Seisukord Uus
Valmidus Valmis
Krundi pind 3005 m²
Katastrinumber 30401:001:2870
Registriosa number 21761050
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%