Müüa korter, 3 tuba - Pärna 9/4-6, Kõrveküla, Tartu vald, Tartumaa

Avar ja suure katuseterrassiga korter Kõrvekülas

Korteriomand, kivimaja

Köök: elektripliit, köök 5.2 m², köögimööbel
Sanruum: uus torustik, dušš
Küte ja ventilatsioon: gaasiküte, põrandaküte
Lisainfo: rõdu 20.1 m², seinakapp, panipaik, parkimine tasuta, parkett, pakettaknad, mööbli võimalus, toad eraldi, terrass, katusekorter, kinnine hoov, kõrged laed, uus elektrijuhtmestik
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, turvauks, trepikoda lukus, naabrivalve
Ümbrus: asub keskuses, teed heas seisukorras, Kõrveküla paisjärv järv 200 m

Väga ilus ja avar kodu ootab Sind!

Kõigest Tartu kesklinnast 5km kaugusel ja väga hea bussiühendusega. Linnaliin nr 7 käib iga 30 min tagant linna ja tagasi. Rattaringlus ja Bolti tõukerattad on samuti alati olemas ja valmis kasutamiseks.
Toidupoodi ei pea minema Tartu linna. Siin on suur valik erinevaid toidupoode. Vaid 3km kaugusel on Raadimõisa Coop (Konsum) , natuke lähemal on Grossi toidukaubad ja veel lähemal, 2km kaugusele, avatakse kohe varsti Tartu linna suurim Selver, samas hoones avatakse ka uus spordiklubi. Nendeks kiireteks ja hädavajalikeks ostudeks on olemas ka 400m kaugusel olev Kõrveküla aleviku A ja O kauplus.

Korter ise asetseb vaiksemal pool maja ja naabreid aknast ei näe. Päikselisel suvepäeval saab terrassil rahus päikest võtta või soovid hoopis lõõgastuda peale pikka tööpäeva värske õhu käes, miks mitte koos klaasikese veini ja raamatuga, sest naabrid ju ei näe. Muidugi on alati tore nädalavahetusel võõrustada ka külalisi, terrassil laua kattes ja grillides.

Terrassilt tuppa astudes on kõrgete lagede ja suurte akendega elutuba täis valgust ja avarust. Tähelepanu äratab kõrget lage kaunistav massiivne lühter. Mahukad seinakapid koos alati vajaliku kontorinurgaga aitavad peita kõike, mida silma all igapäevaselt näha ei soovi. Köögis on kaasaegne (6 kuud vana) köögimööbel, mis ootab uusi meisterkokkasid.
Ka magamistubades on suured avarad aknad, kõrged laed ja sisse jäävad suured lükandustega riidekapid. Ühest magamistoast saab terrassile ja teine magamistuba jääb teisele poole maja, mille aknast naabreid küll ei näe, aga näeb hoopis Kõrveküla paisjärve koos suure roheala ja rannavõrkpalliplatsidega.

Tegevust tõesti jätkub siin nii suurtele kui väikestele. 200m kaugusel oleval Kõrveküla paisjärve ääres on väike liivaranna osa ujumiseks ja mängimiseks, 2 rannavõrkpalli platsi, suur roheala päevitamiseks või pikniku pidamiseks. Olemas on ka lauatennise laud. Paisjärve kõrval asub Kõrveküla vanem spordihoone, kus saab mängida korvpalli nii hoones sees kui ka väljas. Noortele on kasutamiseks populaarne skatepark.

1km kaugusel on koolinoortele uus Kõrveküla kool koos uue spordihoonega, kus on nii sise kui väli jõusaal avalikuks kasutamiseks. Spordihoones toimuvad trennis nii lastele kui ka täiskasvanutele.
Kui sulle meeldib lugeda, siis raamatukogu leiab samuti koolimaja juurest. Pere koolieelikutele on Kõrveküla lasteaed Päikeseratas, mis asub koolimaja kõrval.
Kõik mis hind võib ihata, asub jalutuskäigu kaugusel.
Ka sinu autole kuulub väga hea asukohaga kindel parkimiskoht ja ratastele on olemad panipaik. Lisa parkimiskohti on külalistele nii parklas sees, külaliskohtadel, kui ka sissesõidutee ääres.

See idülliline kodu võib olla just Sinule! Aga oma silm on ikkagi kuningas, nii et tule ikka vaatama!

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Svea
Svea
Omanik
176 900 € 1 974 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3641939
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 89.6 m²
Korrus/Korruseid 3/3
Ehitusaasta 2018
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis B
Kulud suvel/talvel 80 € / 150 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%