Müüa korter, 4 tuba - Kaselaane põik 2/1, Laagri, Saue vald, Harjumaa

KÕIGE ILUSAM JA KVALITEETSEM KORTER LAAGRIS!

Korteriomand

Lisainfo: mööbli võimalus, mööbel, pakettaknad, parkett, lift, katusekorter, TV, terrass, toad eraldi
Köök: avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, wc ja vannituba eraldi
Küte ja ventilatsioon: gaasiküte

Vaata kindlasti ka videot!

KORTER
Müügile on tulnud kvaliteetselt ja maitsekalt kujundatud hubane 4-toaline korter üldpinnaga 91,8m2. Sisseehitatud garderoobid, panipaik, 11m2 suurune privaatne rõdu ja kindel parkimiskoht hoovis - need on vaid mõned mugavused, mis ootavad sind uues kodus hinnatud Kasekodu elurajoonis, Nõmme veerel.

PROJEKT JA INTERJÖÖR
Kõige paremini kirjeldab korterit sõnadega avar, praktiline ja kodune. Hoolega läbimõeldud projekt ja sisekujundus pakub elanikele palju mugavusi. Suured aknad, millest pääseb tuppa ohtralt valgust ja suur rõdu, millel päikest püüda. Kuna korter asub kolmandal korrusel, siis piilub rõdule vaid päike ja vaade on puude latvadele ning taevapiirile. Elutoast pääseval rõdul saab nautida päeva- ja õhtupäikest. Kõrgemad laed, soojustagastusega ventilatsioon ja kolmekordse klaaspaketiga aknad annavad panuse nauditavale sisekliimale. Avar vannituba, millel sauna ehitamise valmidus, tammeparket üle korteri, sisseehitatud garderoobid magamistubades, lisaks panipaigale, mida saab kasutada garderoobi või sahvrina, tõestavad korteri kvaliteeti - see on palju enamat, kui lihtsalt 4-toaline korter. Siin kodus, kauni roheluse vahel, saab perekond kasvada ja mugavalt elada.

MÖÖBEL JA TEHNIKA
Korteri on sisustatud vajaliku mööbliga koheseks sissekolimiseks. Köögis on kvaliteetne köögimööbel, Whirlpooli tehnikaga ja köögitasapinnal on piisavalt ruumi õhtusöökide ettevalmistamiseks, lisaks teistele köögiseadmetele. Maitsvaid eineid saab nautida perekonna või sõprade seltsis söögilaua taga, mille juures kuus mugavat tooli. Elutoas on diivan, diivanilaud ja tv-alus. Magamistubades on suured lükandustega riidekapid. Vannituba on maitsekalt plaaditud ning põrand on soojustatud.

PARKIMINE JA MÄNGUVÄLJAK
Korteriga kaasa tulev kindel parkimiskoht asub suletud hoovis. Maja küljel asub suurem mänguväljak, kus kohtuvad ja mängivad kõik naabrite lapsed. Läheduses asub ka seikluspark.

MAJA
2015. aastal valminud korterelamu asub hinnatud ja ihaldatud Kasekodu rajoonis - tõeline pärl linnapiiril. Energiamärgisega B.

ASUKOHT
Väga hea ühendus linnaga, muudab Kasekodus elamise mugavaks kõikidele perekonnaliikmetele - kiirelt ja mugavalt pääseb linna auto, rongi ja bussi. Lähim ühistranspordipeatus asub mõne minutilise jalutuskäigu kaugusel. Lähedal asuvad toidupoed (Laagri Selver, Maksimarket, Rimi ja Maxima)

LISAVÄÄRTUS
* Ostja saab kodu, mille eest on eelmised omanikud hoolitsenud.
* Kvaliteedi osas ei ole tehtud kompromisse ning välditud on arendaja poolseid standard siseviimistluse pakette.
* Lähedus linnaga ja mugav elu kõikidele perekonnalikkmetele teeb sellest ihaldatud üürikodu investeerimise huvilistele.

Tule tutvu oma uue koduga!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
289 000 € 3 148 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3485602
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 91.8 m²
Korrus/Korruseid 3/3
Ehitusaasta 2015
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%