Müüa korter, 4 tuba - Saha tee 8-12, Loo alevik, Jõelähtme vald, Harjumaa

Turul UUS, 69 uut kodu otse Loo südames

Korteriomand, kivimaja

Lisainfo: rõdu 6.6 m², lift, kõrged laed, panipaik

Uus tasand ja kõrgus Loo alevikus on varsti teoks saamas. Otse Loo südames, aadressil Saha tee 8, kerkib piirkonna kõrgeim maamärk – elegantne kortermaja, kus on mugavad ja kaasaegsed kodud ka kõige nõudlikumale koduotsijale.

TUTVUSTUS
Olemasoleva Kikase ärihoone asemele kerkib uus 8-korruseline A-energiaklassi kortermaja. Esimesel kahel korrusel asuvad äripinnad. Esimesel ja teisel korrusel leiavad koha valitud ärid ja teenused, mis rikastavad positiivselt elukeskkonda ja kogukonna elu. Kolmandast kuni kaheksanda korruseni paikenvad 1 kuni 4-toalised kodud. Uus Loo maamärk, keset madalhoonestust, pakub valgusküllaseid, avaraid ja kaugele ulatuvaid vaateid. Hoone rajamisel on peamisteks väärtusteks kvaliteet, energiasäästlikkus, funktsionaalsus ja vastupidavus.

Hoone arhitektiks on tunnustatud Arhitektuuribüroo KORRUS. Varajane koduotsija saab projekteerimise käigus oma uue kodu planeeringus ja siseviimistluse valikutes kaasa rääkida. Just nii loome koos isikupärase ja mugava kodu.

HOONE EHITUSTEHNILISED OMADUSED JA MUGAVUSED
- A energiaklass
- Soojustagastusega sundventilatsioon
- Vesipõrandaküte
- Kaasaegne heliisolatsioon
- Raudbetoonpaneelidest vastupidav ja kestev kandekonstruktsioon
- Kõrged laed 2,8 m
- Pea igal kodul rõdu
- Igal korteril isiklik panipaik ja parkimiskoht
- Ühine jalgratta/käru ruum ja rattahooldusjaam
- Lift

PROJEKTI AJAKAVA
- 2024 kevad/suvi – hoone projekteeritud
- 2024 sügis – hoone ehitusluba väljastatud
- 2024 aasta lõpp – ehitustööde algus
- 2025 aasta lõpp – hoone ja uued kodud valmis

ASUKOHT JA ELUKESKKOND
Kodu otse Loo südames! Elu väljaspool pealinna, kus on aega rohkem ja stressi vähem. Loo on rohealade ja parkide rikas rahulik elukeskkond, kus kõik igapäevane on jalutuskäigu kaugusel. Autosõit Tallinna kesklinna on ummikuvaba ja kestab vaid 15 minutit. Siin ootavad kodused väiksed tänavad koos kergliiklusteedega, siin on kultuurikeskus, staadion kui ka spordihoone koos ujula ja tenniseväljakuga. Pirita jõeäärne liivarand on vaid 6-minutilise jalutuskäigu kaugusel. Uus perearstikeskus kolib planeeritava maja teisele korrusele, kauplus on üle tee. Lemmiklooma sõpradele on eraldi koerte jalutuspark. Pereelu unistuste logistika - kohalik Pääsupesa lasteaed on vaid 3 minuti jalutuskäigu kaugusel. Koolilapsed jõuavad turvaliselt hiljuti renoveeritud Loo Keskkooli samuti vaid 3-minutilise jalavaevaga. Pisikestele lastele avatakse kaasaegne lastehoid sama maja esimesel korrusel. Rohealasid, mänguväljakuid ja kergliiklusteid on igas liikumise suunas. Noortele pakutakse huvi- ja spordiringe, sh ka Noortekeskus koos rularampidega.

ARENDAJA JA EHITAJA
Sinu uue kodu arendab ja ehitab tunnustatud kinnisvaraarenduse ja ehituse peatöövõtuga tegelev ettevõte HAUSERS. Enamus meie projekte on meie enda projekteeritud ja ehitatud, tähendades, et oleme hoone rajamise juures alates esimesest ideest kuni selle valmimiseni, tagades lõpptulemuse kvaliteedi. Meie prioriteetideks on ehituse kõrge kvaliteet, usaldusväärsed suhted meie partneritega ja klientide rahulolu.

MÜÜGIINFO JA BRONEERIMINE
Registreeri oma huvi projekti kodulehel - www.uusloo.ee

Avalikus müügis on vaid osa korteritest, kokku on hoones aga 69 uut kodu. Seega kui tunned, et see võiks olla sinu uus kodu, siis võta ühendust otse müügijuhiga! Uue kodu broneerimine on lihtne ja paindlik:
- Lihtkirjalik broneerimisleping ettemaksuga 3000 eur;
- Enne ehituse algust võlaõigusleping sissemaksega 10% korteri maksumusest (sissemakset võimalik tasuda ka kahes osas 5% +5%);
- Hoone valmides asjaõigusleping ostuhinna jäägi 90% tasumisega.

Kuulutuse link

Selle uusarenduse kuulutused

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Hausers Grupp OÜ
Hausers Grupp OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
214 900 € 3 179 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3636584
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 67.6 m²
Korrus/Korruseid 3/8
Ehitusaasta 2025
Seisukord Uusarendus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 24504:002:0136
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%