Müüa korter, 2 tuba - Sõpruse pst 3, Ülejõe, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

ERALDI TUBADEGA 2-TOAL.KRT. HEAS ASUKOHAS

Korteriomand, kivimaja

Lisainfo: parkimine tasuta, pakettaknad, mööbel, toad eraldi, panipaik

Uus müügipakkumine turul - 2-toaline läbi maja planeeringu ja eraldi tubadega valgusküllane korter 20-minutilise jalutuskäigu kaugusel südalinnast. Korter asub just praegu renoveeritavas 5-korruselises kortermajas 5. korrusel. Maja renoveerimine on juba lõppfaasis - paigaldatud on uued rõdud, uuendatud fassaad ja vundament, vahetatud torustikud ja radiaatorid, renoveeritakse keldrikorrus ja trepikojad. Maja renoveerimist teostatakse ilma Kredexi vahenditeta, ühistu poolt kogutavate ja olemasolevate vahendite arvelt. Korter võimaldab vajadusel ka kohest sissekolimist või üürikorterina kasutuselevõttu, kuna on hästi hoitud ja tehtud osaliselt ka sanitaarremonti. Nõudlikuma ostja tarvis ehk on vajalik mõningane kaasajastamine.
Vannituba ja WC on eraldi. Duširuumis dušikabiin ja pesumasin. Köögis gaasipliit, suur külmik ja vanem aga kasutuskõlbulik köögimööbel. Magamistoas on sanitaarremont tehtud mõned aastad tagasi, elutoas vahetatud põrandakate. Elutoa aknad on maja eest mööda kulgeva Sõpruse pst. suunas, magamistoa ja köögi aknad maja ees paiknevale parkimisalale ja haljasalale. Korter on valgusküllane ja soe.
Parkida saab elanik maja ette enda parkimiskaardi alusel.
Naabrid rahulikud ja sõbralikud.

Majast üle tee paikneb spordiklubi Aktiiv, lähiümbruses asub Selveri toidupood, bussipeatused ja Tartu rattaringluse dokid, Eedeni vaba aja- ja kaubanduskeskus paikneb 800 m kaugusel, Südalinnani jalgsi 1,5 km. Lähipiirkonnas ka Anne kanal ja erinevaid kergliiklusteid kulgemaks südalinna või Ihaste suunas. Mugav asukoht kesklinnas või lähipiirkonnas toimetavale kliendile. Sobib tänu eraldi tubadele ka investeeringuks üürikorterina.

Lepi korteri vaatamine maakleriga eelnevalt kokku ja tule koha peale veenduma kauba sobivuses. Vabastame korteri kohe peale ostu-müügitehingut.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Ruusmaa Konsultatsioonid OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
75 000 € 1 623 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3612517
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 46.2 m²
Korrus/Korruseid 5/5
Ehitusaasta 1970
Seisukord San. remont tehtud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79516:005:0005
Energiamärgis -
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%