Müüa korter, 3 tuba - Vägeva tee 17, Peetri, Peetri, Rae vald, Harjumaa

Uhiuue remondiga, päikeselise rõduga kaunis kodu!

Korteriomand, kivimaja

Köök: elektripliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: wc ja vannituba eraldi, dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, gaasiküte
Lisainfo: rõdu 8.1 m², parkimine tasuta, parkett, pakettaknad, mööbel, kinnine hoov, panipaik
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, turvauks, trepikoda lukus
Ümbrus: Ülemiste järv järv

Uus müügipakkumine!
Kui sinu unistus on omada linna lähedal vaikset, turvalist ja looduslähedast kodu, kus ise aia eest hoolt kandma ei pea, aga sul on võimalus palja jalaga siiski suvel uksest murule astuda või rõdul kohvi ja linnulaulu nautida, siis see on just see, mida ilmselt oodanud oled.
Müügile on tulnud põhjaliku uuenduskuuri läbinud, praktiliselt uhiuus, kolme toaline ja päikeselise rõduga ( 8,1 m2) kodu kõrgelt hinnatud elukeskkonnas Peetris, kus vaikus ja rahu annavad suurepärase võimaluse linnakärast eemalduda.
Korter asub hoone esimesel korrusel ja maast laeni akendest avaneb avar, roheline ja päikeseküllane vaade sisehoovi. Sisehoov on kolme korterelamuga ühine ja see on turvalselt aiaga piiratud, tekitades ideaalse keskkonna lastele mängimiseks.
Korterisse sisenedes on garderoob ülerõivaste tarbeks. Avatud köök koos tehnikaga, sealhulgas nõudepesumasin, muudab köögis toimetamise mugavaks. Elutoast ja kahest magamistoast pääseb otse päikeselisele rõdule ja rõdult on otse võimalus minna sisehoovi, kus on nii ühiseks grillimiseks mõeldud ala kui ka lastemänguväljak. Korteris on vannituba koos Wc-ga ja lisaks veel eraldi WC.
Korter on värskelt põhjalikult remonditud ja müüakse koos piltidel nähtava mööbliga. Lisaks kõigele muule on vahetatud korteri põrand ning siis õlivahaga kaetud, paigaldatud uued liistud ja siseuksed, seinad ja laed pahteldatud ja värskelt värvitud, vannituba ja WC on kapitaalselt uuendatud ja saanud kaasaegase ja luksusliku ilme ja snitaartehnika.
Korterile kuulub üks kindel parkimiskoht ja külalistel on võimalus parkida aiaga ümbritsetud hoovis.. Lisaks on majas ühine lukustatud panipaik jalgrataste hoiustamiseks ning üks kindel riiuli ala, mis mõeldud vaid selle korteri kasutamiseks.

Maja, mis on ehitatud 2006. aastal, on kolmekorruseline kivimaja, mida köetakse gaasiküttega (hoones on uhiuus gaasikatel) ja korteris on vesipõrandaküte igas ruumis. Kommunaalkulud olid koos vee ja elektriga jaanuar 2024 kokku 323 eurot ja mai kuus 185 Eur.
Peetri Kool, lasteaiad, Selver, spordikeskus ja muud mugavused asuvad lähedal. Bussipeatused on vaid 100 meetri kaugusel, tagades suurepärase ühistranspordiühenduse. Tallinna kesklinna jõuate maksimaalselt 15 minutiga.
See armas kodu on kohe vaba ja ootab teid juba sissekolimiseks.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
215 000 € 2 953 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3664099
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 72.8 m²
Korrus/Korruseid 1/3
Ehitusaasta 2006
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis -
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%