Müüa korter, 2 tuba - Aleksandri tn 30, Karlova, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

Korteriomand, puitmaja

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, uus torustik, boiler, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, õhksoojuspump
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, trepikoda lukus
Lisainfo: parkett, pakettaknad, mööbel, toad eraldi, TV, kõrged laed, uus elektrijuhtmestik, seinakapp, panipaik
Ümbrus: ümbruses eramud ja korterelamud, teed heas seisukorras, naabrid ümberringi

UUS HIND!!
Müügile on tulnud Karlova ja kesklinna piiril täielikult renoveeritud korter

KORTER

Äsja renoveeritud korter asub vaiksel Aleksandri tänaval. Läbi maja planeeringuga korter on valgusküllane kuid samas privaatne. Korteris on erinevaid valgusallikaid, mille abil on võimalik muuta valgustust vastavalt soovile soojemaks või külmemaks. Kõik seinalülitid on puutetundlikud. Avatud köögiga elutuba ja ka vannituba paiknevad maja hoovipoolsel küljel. Magamistuba, milles asub ka kodukontor, paikneb tänavapoolsel küljel- suured aknad tagavad helguse ja valgusküllasuse. Privaatse hubasuse annavad maast laeni kardinad.

Köök ja elutuba on renoveerimise käigus kokku ehitatud, mis omakorda kõrgete lagedega annavad korterile veelgi avarust juurde. Elutoas asuvat Cooper&Hunter õhksoojuspumpa saab juhtida läbi äpi- nii on võimalik olenemata asukohast juba enne koju naasmist telefoni teel kodusoojust parajaks sättida.

Vannituba/WC on kaetud kvaliteetsete komposiitplaatitega, seinal stiilne peegel puutetundliku taustvalgustiga ja vett soojendab TESY boiler. Antud boiler on samuti varustatud äpiga, mis tagab igal ajahetkel täieliku kontrolli boileri töö üle. Niiskusanduriga ventilatsioon säilitab optimaalse õhuniiskuse ja hoiab ära üldiselt puitmajades muret tekitavad niiskusprobleemid. Vannitoa põrand on mõnusalt soe tänu põrandaküttele, samuti on vannitoas täiesti uus pesumasin.

Kogu korteris asuv mööbel ja tehnika on uued ning müügihinna sees ja jäävad vastavalt ostja soovile kas täies või osalises komplekteerituses korterisse.

MAJA

Aleksandri 30 maja puhul on tegemist stiilitruu Karlova puitmajaga, mida sealsed elanikud hoolega hoiavad. Tegus ühistu on jõudumööda panustanud maja hoolekorda ja vahendite kogumisele tulevikus tehtavate renoveerimiste tarbeks. Plaanis on värskendada trepikojad ning fälisfassaad. Maja välisseinad on soojustatud ja antud korteris on ka seetõttu pigem soojem kui jahedam. Toasooja hoiab õhksoojuspump, kommunaalarved on olnud suurusjärgus 95€/kuu, sellele lisandunud elekter suvel ca 45€ ja talvel max 180€. Antud korteris on valmidus ka ahikütte taastamiseks ja kamina paigaldamiseks. Korteri uue omaniku kasutada on ka kuuriboks ning maja trepikojas asuv panipaik. Tasuta parkimiskoht nii maja sisehoovis kui ka tänaval.

ÜMBRUS

Hoolimata kesklinna lähedusest on Aleksandri tänav küllaltki vaikne ja rahulik. Korter asub lühikese jalutuskäigu kaugusel südalinnast. Kvartali keskus ja Kaubamaja on ca 700m kaugusel, vahetus läheduses asuvad veel Zeppelini keskus, Aura veekeskus, bussipeatused, koolid ja lasteaiad.

Kui tunnete huvi antud korteri vastu, siis võtke julgelt ühendust ja lepime aja korteriga tutvumiseks!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
129 000 € 3 225 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3611239
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 40 m²
Korrus/Korruseid 1/2
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79508:045:0011
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%