Anda üürile korter, 2 tuba - Aiandi tee 28/1, Viimsi, Viimsi vald, Harjumaa

Avara terrassi ja saunaga 2-toaline korter Viimsis

Korteriomand

Üürile anda valgusküllane, avara terrassi ja saunaga möbleeritud 2-toaline korter Viimsi alevikus. Korter paikneb 3-korruselise maja 1. korrusel ja on läbi maja planeeringuga.

Korterisse sisenedes avaneb kohe esikust vaade rohelusse ja mõnusale terrassile. Esikust otse asetseb elutuba koos avatud köögiga. Elutoas on diivan koos väikese lauakesega ja TV alus. Köök on sisustatud funktsionaalse köögimööbli ja kaasaegse integreeritud tehnikaga (külmik, nõudepesumasin, pliit, ahi, õhupuhasti), millest osa on paigutatud eraldi köögisaarele. Köögis on ka suur söögilaud 6 tooliga ja väike eraldiseisev kapp.

Elutoast pääseb avarale terrassile (12 m2), kus saab päikest, rahu ja vaikust nautida. Korter paikneb selliselt, et päike paistab terrassile alates hommikust kuni u 18-ni. Privaatsel terrassil on 2 mugavat aiatooli ja laud.

Esikust vasakule jääb lükanduste ja korvriiulitega garderoob ning kohe garderoobi kõrvale jääb väike saun koos dushiruumi ja wc-ga. Dushiruumis on korralik pesumasin.

Vasakut kätt asetseb veel magamistuba ja ka magamistoas on mahukas korvriiulitega kapp, kummut ja mugav lai voodi.

SISEVIIMISTLUS JA TEHNILINE POOL

Korteril on turvauks ja 2x paketiga puitraamidel aknad. Põrandad on tubades kaetud laminaatparketiga ja esikus keraamiliste plaatidega. Terves korteris on põrandaküte ja temperatuuri reguleerimiseks on tubades eraldi termostaadid. Tubades on seinaklappidega loomulik ventilatsioon ja dushiruumis on väljatõmbeventilatsioon. Seinad on enamjaolt värvitud ja heledates toonides. Akendel on kerged kardinad ja magamistoas lisaks ka ruloo. Kõikides ruumides on piisavalt valgusteid, et omale meelepärane atmosfäär luua. Korter on soovi korral võimalik ühendada ka majas paiknevasse internetivõrku, et kasutada püsiühendust või TV teenust, aga sellega peab üürnik ise tegelema.

PARKIMINE JA HOOV

Korteri juurde kuulub aia ja tõkkepuuga suletud hoovis üks kindel parkimiskoht. Külalistele on parkimisvõimalus olemas üle Aiandi tee asuvas ruumikas parklas. Hooviala on kena haljastusega, korralikult hooldatud ja kõik teed on kõvakattega. Hoovis asub ka laste mänguväljak.

PANIPAIK

Korteri juurde kuulub maja esimesel korrusel paiknev lukustatud panipaik (1,7 m2). Panipaigas on sisseehitatud riiul ja seinal konksud jalgrataste mugavaks paigutamiseks.

ASUKOHT

Väikese jalutuskäigu kaugusel, umbes 1km raadiuses asub kõik eluks vajalik - erinevad toidupoed (Selver, Delice, Rimi, Maxima), söögikohad, Viimsi SPA ja Lavendel SPA, H2O veekeskus, Viimsi kino, koolimaja, lasteaiad, spordiklubid, terviserajad, perearstikeskused jpm. Haabneeme rand jääb 2,5 km ja Viru väljak 11 km kaugusele.

Korter vabaneb soovi korral kiiresti ja üüriliseks on oodatud ka heade kommetega neljajalgsed sõbrad.

Üürilepingu sõlmimisel tuleb tasuda ette 1 kuu üür 700 EUR ja tagatisraha 1000 EUR.

Helista ja küsi lisa või registreeri kohe tutvumine oma uue koduga!

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Margit
Margit
Omanik
650 € 12.2 €/m²
Üürida korter
Üürida korter www.kv.ee/3441718
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 53.2 m²
Korrus/Korruseid 1/3
Ehitusaasta 2009
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Ettemaks 1 650 €
Kontrolli korteri omaniku andmeid
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

Üürilepingu näidis

Üürilepingu näidis KV.EE kasutajale
Lae alla tasuta (pdf/doc)

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%