Müüa korter, 4 tuba - Pääsküla tn 12, Nõmme, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Uus pakkumine - hoovipoolne 4-toaline!

Korteriomand, kivimaja

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: saun, vann, dušš
Küte ja ventilatsioon: õhksoojuspump, elektriküte
Lisainfo: rõdu 10.6 m², kinnine hoov, pakettaknad, parkimine tasuta, parkett, panipaik, garderoob
Side ja turvalisus: Internet, trepikoda lukus

Unistuste kodu Nõmmel, stiilne ja värskelt kapitaalselt renoveeritud 4-toaline korter Pääsküla vaiksel ja rahulikul tänaval!

Korteri kööki piiluvad hommikused esimesed päikesekiired ja teised aknad on avatud õhtupäikesele ja päikeseloojangule. Soe õhtupäike korteri suurel hoovipoolsel rõdul on tõeline idüll ja annab võimaluse tööpäevast puhata. Ühtlasi tähendab see, et korter ei lähe isegi kuumal suvepäeval liialt palavaks.

Korteri viimistluse osas on kapitaalne remont tehtud 2016.aastal ja aasta tagasi on värskendatud ka kõik värvitud pinnad ja vahetatud kõik korteri aknad ja rõduuksed (kolmekordne pakett), köök on ilus ja kvaliteetne, seega korter näeb välja tõesti kui uus.

Köögis on kõrgkvaliteetne Siemensi ja Bosch tehnika, mis siiani töötab laitmatult. Korterit kütavad moodsad õli-elektriradiaatorid ja õhksoojuspump, korteris on hea sisekliima ja õhk ei ole liiga kuiv.

Viimistlusmaterjalideks on korteri koridoris ja köögis kasutatud naturaalset Marmoleum’i, magamistubades korkparketti ja elutoas naturaalset ühelipilist tammeparketti.

Korterisse jäävad kõik valgustid, kardinad ja rulood (magamistubades pimendavad), samuti kõrged toolid köögisaare ümber. Muus mööbli osas saab läbi rääkida vastavalt ostja soovidele ja kokkulepetele.

Kiire internet on korteris Telia valguskaabliga, eraldi kaabeldus on veetud ka magamistubadesse. Parkimiseks on kohti piisavalt, majasisese kokkuleppega on kohad ka jagatud ja hetkel pargib maja kõrval ja ees kaks selle korteri autot. Keldrikorrusel asub ka korteri juurde kuuluv keldriboks (eraldi korteriomand, müüakse koos ja sisaldub korteri hinnas).

Pääsküla tänav asukohaga asumi südames on vaikne tänav vähese liiklusega, eemal suurtest magistraalidest. Pääsküla rongipeatus on 350 m kaugusel, seega alla 5 minuti jalutamist ja nii võib kesklinnas igal ajal mugavalt ka rongiga käia. Jalutamise kaugusel on ka restoran ja kohvik, rulapark ja Nõmme ujula, mitu lasteaeda, kool ja huvikool ja isegi loomakliinik ning loomulikult tervise- ja metsarajad.

Kõlab nagu unistuste kodu, mis pakub logistiliselt mugavat ja samas rahulikku keskkonda elamiseks.

Müü või hinda meiega! Saada päring i****@d*****.ee ja teeme Sulle hea pakkumise.

Kuulutuse link
Domus Kinnisvara
Domus Kinnisvara
Vaata firma profiili
339 000 € 3 093 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3658800
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 109.6 m²
Korrus/Korruseid 1/4
Ehitusaasta 2002
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:101:7350
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%