Müüa korter, 3 tuba - Pala tee 10-23, Ardu, Kose vald, Harjumaa

Paneelmaja

Lisainfo: rõdu , planeering läbi mitme korruse, parkimine tasuta, rullmaterjalist katus
Köök: külmik

Unikaalse planeeringuga, läbi kahe korruse ulatuv korter ootab uusi omanikke.

MAJA

Kortermajas on aktiivne korteriühistu. Elamu on läbinud mitmeid renoveerimistöid: soojustatud katuslagi, vahetatud katusekate, soojustatud ja viimistletud välisseinad ning vundament. Samuti on uuendatud küttesüsteem ja trepikojad on korrastatud.

KORTER

Korter paikneb 5-korruselise elamu teisel ja kolmandal korrusel. Sissepääsud on mõlemal korrusel, kuid hetkel on kasutusel vaid kolmanda korruse sissepääs. Korter koosneb kahest 1-toalisest korterist, mis on seaduslikult kokku ehitatud. Korterite liitmiseks on väljastatud nii ehitus- kui kasutusluba, mis on kättesaadavad riiklikus ehitisregistris

Teine korrus: Sisenedes teiselt korruselt, tervitab teid esik, kus vasakul on panipaik ning edasi viib tee duši ja tualettruumi. Otse ees on tuba, mida saab kasutada hobiruumi või magamistoana. Suurem tuba, mida saab sisustada vastavalt vajadusele, avaneb samuti teisel korrusel. Mõlemal toal on rõdud.

Kolmas korrus: Trepp viib kolmandale korrusele elutuppa, millel on eraldi rõdu. Elutoa kõrval asub köök, kust pääseb samuti rõdule. Kolmandal korrusel on lisaks vannituba-tualett ja panipaik. Korteris on kokku neli rõdu, kaks igal korrusel. Korter vajab siseviimistluse kaasajastamist, pakkudes uuele omanikule võimalust kujundada oma kodu vastavalt soovidele ja vajadustele. Viimastel aastatel on kolmanda korruse elektrijuhtmestik ja teise korruse veetorustik vahetatud.

KULUD

Kommunaalkulud on suvel ligikaudu 160-170 eurot (sh remondifond 65,2 eurot) ning talvel 200-230 eurot. Huvi korral on võimalik tutvuda arvetega.
Lisad
Korteri juurde kuulub üks nummerdatud parkimiskoht maja ees. Lisaks on korteril suulise kokkuleppe alusel kasutusõigus ühele keldriboksile.

ASUKOHT

Ardu alevik on rahulik ja looduskaunis paik. Lähistel on kõik vajalikud teenused: 300 m kaugusel asub Ardu kool ja 100 m kaugusel lasteaed. Ardu kauplus on vaid 400 m kaugusel. Alevikus on mitmed ühistranspordi peatused. Kose alevik asub umbes 20 km ja Tallinn ligikaudu 60 km kaugusel.

Olete oodatud korteriga tutvuma!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
59 000 € 905 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3660721
Tube 3
Üldpind 65.2 m²
Korrus/Korruseid 3/5
Ehitusaasta 1984
Seisukord Vajab renoveerimist
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%