Müüa korter, 4 tuba - Kolde pst 82, Põhja-Tallinn, Tallinn, Harjumaa

KLIENDIPÄEV EELREGISTREERIMISEGA 06-08.07.2024

Korteriomand

Lisainfo: parkimine tasuta, rõdu kinnine, parkett, pakettaknad, TV, uus elektrijuhtmestik, panipaik

Unikaalne võimalus soetada endale luksuslik kodu, mis asub ühes Tallinna parimas piirkonnas. See värskelt renoveeritud 4-toaline korter paikneb viiendal korrusel, pakkudes imelist vaadet ümbritsevale keskkonnale. Asukoht on ideaalne, kõigest jalutuskäigu kaugusel leiduvad koolid, lasteaiad, suplusrand, jalutamiseks ja sporditegemiseks mõeldud alad. Ühendus kesklinnaga on äärmiselt mugav, tagades kiire ja sujuva liikumise igapäevaste toimetuste juurde. Lisaks on poed ja kaubakeskused vaid jalutuskäigu kaugusel, mis muudab igapäevased ostud ja meelelahutuse kättesaadavaks.
Korteri stiilselt disainitud interjöör kutsub sind avastama unikaalset elukeskkonda. Uued pakettaknad, eritellimusega aknalauad ja -uksed tagavad energiasäästlikkuse ning loovad valgusküllase atmosfääri. Seinad on kaunilt värvitud ja kaunistatud dekoratiivse krohviga, andes ruumidele isikupära. Elutoas ootab sind silmapaistev dekoratiivne elektrikamin, mis lisab hubasust ja soojust.
Korteri klaasitud ja viimistletud rõdu pakub võimalust nautida värsket õhku ja kaunist vaadet ümbruskonnale. Köök on varustatud täisfunktsionaalse köögimööbli ja kaasaegse tehnikaga. Praktilised panipaigad korteris tagavad piisavalt ruumi asjade korralikuks hoiustamiseks. Wc ja dussiruum on kaasaegselt plaaditud ning varustatud mõnusa massaaziga dussikabiiniga. Põrandaküte köögis ja dussiruumis lisab mugavust ja luksust igapäevaellu. Tubades on kaunis laminaatpõrand, mis annab ruumidele soojuse ja elegantsi.
Kommunaalkulud on äärmiselt mõistlikud, millele lisandub veel distantsveemõõtja, võimaldades sul täielikult kontrollida oma tarbimist. Maja ümbruses on paigaldatud videovalve, tagades turvalisuse igal ajal. Naabrid on vaiksed ja sõbralikud, muutes selle kodu veelgi meeldivamaks. Metallist turvauksed ja renoveeritud trepikoda suurendavad elukvaliteeti ning keldris on olemas oma panipaik, kus saad hoida hooajalisi esemeid või muud vajalikku.
See ainulaadne korter pakub veelgi rohkem väärtust, kuna kõik piltidel olev mööbel ja tehnika on hinna sees! Sa ei pea muretsema mööbli valimise või tehnika soetamise pärast, sest kõik, mis silma paistab ja muudab selle kodu eriliseks, kuulub juba sulle.
Parkimine maja ümbruses on elanikele tasuta, tagades mugava ligipääsu autoga liiklejatele. Ära lase seda suurepärast võimalust mööda – tule ja veendu ise selle korteri võludest. Helista kohe, et kokku leppida personaalne tutvustus ja avastada unikaalne kodu, mis vastab kõigile sinu nõudmistele!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Best For ALL Kinnisvara
Best For ALL Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
189 999 € 3 151 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3624800
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 60.3 m²
Korrus/Korruseid 5/5
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78408:803:5150
Energiamärgis D
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%