Müüa korter, 2 tuba - Mustamäe tee 167, Mustamäe, Tallinn, Harjumaa

KENA 2-TOALINE ERALDI TUBADEGA KORTER! SUUR RÕDU!

Korteriomand, paneelmaja

Köök: gaasipliit, külmik
Sanruum: dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: köök, tsentraalgaas, tsentraalne vesi, ühistransport, sissepääs tänavalt, seinakapp, elekter, lift, parkett, mööbli võimalus, pakettaknad, rullmaterjalist katus
Side ja turvalisus: trepikoda lukus, naabrivalve

TUTVUSTUS
Kui oled otsimas kodu, mis asuks keset linna ja kust pääseks kiirelt ja mugavalt teistesse linnaosadesse ja ka linnast välja; millel oleksid optimaalsed ülalpidamiskulud; rõdu, kus suvehommikuti kohvi nautida; mugav planeering ja suured eraldi toad; hea seisukord ja akendest avanev roheline vaade, siis on see pakkumine mõeldud just Sulle!

PLANEERING
Korter on suurepärase planeeringuga, kuna sisenedes avaneb esik koos võimalusega üleriiete paigutamiseks ning kõik toad paiknevad eraldi.
Suur elutuba koos mahuka terve seina ulatuses laiuva garderoobikapiga on ideaalne ruum lõõgastumiseks, kuna see mahutab endas nii televiisori vaatamise ruumi kui ka piisavalt ruumi hobidega tegelemiseks. Elutoast pääs kinniehitatud rõdule, kuhu paistab kogu päeva päike.
Kena ja mahedates toonides magamistuba on piisavalt suur, et mahutada ära kaheinimesevoodi ning hetkel ka lausa lastevoodi.
Funktsionaalne ja eraldiseisev köök sisaldab endas kõike vajaminevat: köögimööbel koos tehnikaga (gaasipliit, küpsetusahi ja külmik) ning samuti söögilauda ja toole.

Vannituba-tualettruum on on lahendatud duššinurga süsteemiga ning vannituppa on paigutatud ka pesumasin.

SISEVIIMISTLUS
Kogu korteri siseviimistlus on kena ja puhas ning korralik. Põrandatel korralik parkett, esikuosas PVC-kate. Seinad valdavalt kaetud tapeediga, vannituba keraamilise plaadiga.

ÜLALPIDAMISKULUD
Korteri ülalpidamiskulud on väga mõistlikud. Suvised ülalpidamiskulud on ca 80-100 eurot ning talveperioodil ca 170-190 eurot, millele lisandub individuaalne elektritarbimine. Kõik näidikud on kaugloetavad, mis lisab mugavust.

LISAINFO
Majas tegutseb aktiivne korteriühistu. Elamul vahetatud katus. Hetkel ühistul laenud puuduvad.

ASUKOHT
Kortermaja asub Mustamäe tee tuiksoonel, kus kõik vajalik ja rohkemgi veel on käe-jala ulatuses.
Logistiliselt on maja suurepärase asukohaga, maja kõrval asuvad bussipeatused ning ühendus kõikide linnaosadega on kiire ja mugav.
Jalutuskäigu kaugusel asuvad Mustika keskus koos suure Prisma ja teiste kauplustega ning samuti ehituspoega Bauhof, jalutuskäigu kaugusel paikneb Mustamäe keskus koos Apollo kino, MyFitness spordikeskuse ja suure hulga kauplustega.
Lisaks asuvad läheduses nii eesti kui vene õppekeelega lasteaiad ja koolid, Tallinna 32. Keskkool, Tallinna Mustamäe Humanitaargümnaasium, Tallinna Tööstushariduskeskus, Tallina Majanduskool.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Skanton Kinnisvara OÜ
Skanton Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
109 000 € 2 523 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3654616
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 43.2 m²
Korrus/Korruseid 4/9
Ehitusaasta 1972
Seisukord Valmis
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis D
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%