Müüa korter, 2 tuba - Graniidi tee 23/4-26, Rae küla, Rae, Rae vald, Harjumaa

A-energiaklassi kodu!

Korteriomand, kivimaja

Küte ja ventilatsioon: õhksoojuspump
Lisainfo: rõdu 11.2 m², panipaik, kõrged laed, mööbli võimalus, lift

Tutvu projekti kodulehega: www.raemoisa.ee

Raemõisa on Tallinna linnapiirist 3,5km kaugusele jääv uuselamuarendus, kuhu on järgnevate aastate jooksul arenemas pea 300 uut kodu. Tegemist on kaasaaegse arhitektuuri ning mitmekülgsete puhkamise ja vaba aja veetmise võimlaustega terviklik elukeskkond. Koduteele jäävad lasteaiad-koolid ja spordikompleksid ning kaubanduskeskused ja toidupoed.

Arenduse kõrvalt läheb mööda ka uus kergliiklustee ning kahel rattal kulgejatele loome ka eraldi rattahoiustusvõimalused.
Graniidi tee 23/1 ja Graniidi tee 23/2 majad valmivad aprillis 2024.a. ning Graniidi tee 23/3 ja Graniidi tee 23/4 majad valmivad oktoobris 2024.a.

Raemõisa uusarenduse vahetusse lähedusse on Rae vald planeerinud ehitada Raemõisa põhikooli, mille valmimistähtaeg on valla arengukavas juba 2026.a.

Elurajoon on projekteeritud PIN Arhitektid poolt ning ehitajaks on pikaaegsete kogemustega Mapri Ehitus. Kolmekordsed majad saavad olema kaasaaegse arhitektuuriga, energiasäästlikud ja liftiga.

Uusi kodusid saab Raemõisa naabruskonnas kokku olema 270. Majade ümber saavad olema kergliiklusteed jalutamiseks ning sportimiseks, laste mänguväljakud ning kena ja läbimõeldud haljastus. Korterite planeeringud saavad olema 2- kuni 5-toalised (40m2 kuni 91 m2). Iga korteri juurde kuulub rõdu või terrass. Korteri siseviimistluses kasutatakse kvaliteetseid ning kaasaaegseid ehitusmaterjale. Uuele elamule on omistatud eriti energiatõhus A-energiaklass.

Kütteks on lokaalne õhk-vesi soojuspump ning korterites on vesipõrandaküte. Ventilatsioon on korteripõhine ning igas korteris on soojustagastusega sundventilatsioon.

Igale korterile on ette nähtud üks panipaik, mis asub esimesel korrusel. Panipaiga hind on 2500 eurot. Parkimiskohad paiknevad kenasti majade läheduses. Valikus on tavaline õue parkimiskohti hinnaga 5000 eurot ning elektrilaadimise valmidusega parkimiskohti hinnaga 7500 eurot.

Raemõisa arendus saab olema vaikses ning rohelises Rae külas. Igale kinnistule on planeeritud mänguväljak ning on mõeldud ka sportlikuma eluviisi harrastajate peale. Kaugus linnapiirist on kuni 3,5 km. Kiire ja mugav ühendus on linnaga mööda Tartu mnt-d.

Kuulutuse fotod on illustratiivsed ning on tehtud Raemõisa I etapi valmis kodudest!

Kuulutuse link

Selle uusarenduse kuulutused

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Reterra Estate OÜ
Reterra Estate OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
166 900 € 3 499 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3639604
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 47.7 m²
Korrus/Korruseid 3/3
Ehitusaasta 2024
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%