Müüa korter, 1 tuba - Türi tn 9/2-69, Tallinn-Väike, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

Väike linn suure linna sees

Sanruum: dušš, vann
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, keskküte
Lisainfo: rõdu 5.7 m², eraldi sissepääs, kõrged laed, maa-alune garaaž, uus elektrijuhtmestik, garaaž, lift, parkett, pakettaknad, toad eraldi, TV, kinnine hoov
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, trepikoda lukus, turvauks
Ümbrus: teed heas seisukorras, asub keskuses

Türi Kvartal on uus elamukvartal Tallinna kesklinna äärel, aadressil Türi 9. See on rahulik ja hubane naabruskond, justkui omaette väike linn suure linna sees.

ROHKEM INFOT: www.kawe.ee/tyrikvartal
* Tegemist on äripinnaga

Siin on ainult toredad naabrid – rohelusse mattuv Luite asum ja vaikne Tallinn-Väike piirkond. Rattasõidu või pikema jalutuskäigu kaugusele jäävad Kristiine, Tondi, Uus-Maailm ja Ülemiste terviserajad.

Siin oled kesklinna elanik, aga naudid väikelinnale omast rahu ning pääsed kiirelt liikuma igas suunas – südalinna, äärelinna või hoopis linnast välja. Jalgsi ja rattaga, trammi ja bussiga jõuad siit kõikjale pea sama kiiresti kui oma autoga. Isegi rong sõidab siin, mõne minutiga Balti jaama või mõne tunniga Viljandisse.

Türi Kvartalisse ehitatakse neli moodsa arhitektuuriga stiilset kortermaja, kus on avarad ja valgusküllased kodud. Majad on 7-kordsed ja omavahel ühendatud maa-aluse autoparklaga. Korteritel on suured põrandalt algavad aknad, kõrged laed ja hästi läbimõeldud planeeringud.

Majades on enamuses 2-3-toalised korterid, suurusega 45-65 m2. Igal korrusel on ka üks 1-toaline korter, 32 m2 ja üks 4-toaline korter, 81 m2. Majade viimasel korruse asuvad suuremate terrassidega 3-4-toalised korterid, suurusega 83-123 m2.

Kvartali seob tervikuks lopsaka haljastusega oma park, kus on mänguväljakud, lehtlad ja lauatenniseplats. Siin on lastel turvaline olla ja siin saad ka ise rahulikult aega veeta või naabriga juttu ajada. Jalgratastele ning lapsevankritele on ühine hoiuruum iga maja esimesel korrusel.

Mõned ütlevad, et Tallinn-Väike on uus Kalamaja. Et Kitseküla on veel seni avastamata Uus-Maailm. Kes seda täpselt teab, aga unistada tasub suurelt. Meil igatahes töö käib.

Esimene maja koos oma pargiga saab valmis septembriks 2023.a., Türi 9/2 valmib novmebriks 2023.a. Kogu kvartal valmib 2026. aastaks.

ROHKEM INFOT: www.kawe.ee/tyrikvartal

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
146 700 € 4 514 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3575143
Tube 1
Magamistube 1
Üldpind 32.5 m²
Korrus/Korruseid 4/7
Ehitusaasta 2023
Seisukord Uus
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%