Müüa maja - Kaheküla tee 19, Haabersti, Tallinn, Harjumaa

Privaatse sissesõiduga maja Kakumäel

Kinnistu, kivimaja, kogupind 179 m²

Köök: gaasipliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: vann, boiler, dušš, wc ja vannituba eraldi, tsentraalne vesi, pesumasin, kanalisatsioon
Lisainfo: uus torustik, rõdu , rõdu , köök, avatud köök, terrass, parkett, kinnine hoov, eraldi sissepääs, parkimine tasuta, pakettaknad
Küte ja ventilatsioon: kamin, maaküte
Side ja turvalisus: aiaga ümbritsetud
Ümbrus: kattega teed

Tule koos minuga videotuurile!
VAJUTA SIIA: https://youtu.be/Di5c9aTJmAk

Pakkumisele on tulnud kaks kõrvuti olevat kinnistut (78401:101:7248 Kaheküla tee 19 ja 78401:101:7247 Kaheküla tee 17), mida müüakse koos hinnaga 550 000 €. Esimesel neist asub kahekorruseline kiviplokkidest eramu.

SISUSTUS

Eramu esimesel korrusel paiknevad esmalt mahukas garderoob ning avatud köök ja elutuba, mida eraldab teineteisest stiilne kamin. Köögimööbel on tänapäevase integreeritud tehnikaga: külmkapp, nõudepesumasin, ahi ja pliit ning õhupuhasti. Edasi viivad uksed kolme magamistuppa, vannituppa, dušinurgaga tualettruumi ja majapidamisruumi, kus on maakütteseadmed ja integreeritud tolmuimemissüsteem. Teisele korrusele jäävad magamistuba, WC ja rõdu (20 m2).

Lisaks maaküttele on suurepäraseks kütteallikaks soojustsalvestav ahi elutoas. Omanik on valmis müüma ka osa mööblist. On olemas ka ehitusprojektid aida rekonstrueerimiseks terrassiga saunamajaks ning panipaigaga parkimismaja ehitamiseks. 2011. aastal tehti eramule kapitaalremont, mille käigus sai see uue katuse, soojustuse ja fassaadi, küttesüsteemi ning kanalisatsiooni- ja elektrisüsteemi. Hoonele anti A klassi energiamärgis. Selle kehtivus lõppes 2021. aastal.

ÜLALPIDAMISKULUD

Maja igakuised ülalpidamiskulud jäävad sõltuvalt aastaajast 100 ja 170 euro vahele. Lisandub kulu veetarbimise ja prügiveo eest.

PARKIMINE

Parkimine on aiaga piiratud majaesisel alal.

ÜMBRUSKOND

Kaheküla tee 19 asub rahulikul tupiktänaval. Lähedal on restoran Talleke ja Pullike, lähimad toidupoed Lidl ja Kakumäe Selver jäävad 4- ja 6-minutilise autosõidu kaugusele, neli minutit sõitu on ka restorani Meat Resto & Butchery. Lasteaedadest on lähim Veerise lasteaed, kuhu jalutab umbes 16 minutit või sõidab 3 minutit. Piirkonda jäävad Õismäe raba, välijõusaal, koerte mänguväljak, Kakumäe korvpalli- ja tenniseväljak. Vabaõhumuuseum asub 6-minutilise autosõidu kaugusel. Lähimasse bussipeatusesse (Kakumäe tee) on jalutada 5 minutit ning sealt on väga hea ühendus Tallinna kesklinnaga.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Arco Vara Kinnisvarabüroo OÜ
Arco Vara Kinnisvarabüroo OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
470 000 € 2 626 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3663087
Tube 6
Üldpind 179 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 1961
Seisukord Heas korras
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 2076 m²
Katastrinumber 78401:101:7248
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%