Müüa korter, 4 tuba - Toom-Kuninga tn 26/1-1, Sinu Uus Maailm!, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

Sinu Uus Maailm!

Korteriomand, puitmaja

Köök: elektripliit, köök 12 m², avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: wc ja vannituba eraldi, uus torustik, dušš, saun, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte, põrandaküte
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, trepikoda lukus, turvauks, videovalve
Lisainfo: parkimine tasuline, parkett, pakettaknad, mööbel, toad eraldi, terrass, kinnine hoov, eraldi sissepääs, planeering läbi mitme korruse, kõrged laed, uus elektrijuhtmestik, seinakapp, panipaik
Ümbrus: asub keskuses, teed heas seisukorras, naabrid ühel pool

Toom- Kuninga 26 asub suurte tänavate liiklusmürast eemal ning moodustab naaberkinnistuga ühtse peegelpildis hooneteansambli. Tänavahoone on ehitatud eelmise sajandi alguses ning algselt planeeriti ka ehitada hoovimaja, kuid see lükkus edasi. Täna on kinnistule planeeritud kaks hoonet- täielikult renoveeritud ajaloolise kujundusega tänavamaja ning uus moodsa disainiga hoovimaja. Kaks eri ajastut moodustavad unikaalse koosluse ja lisaks kaunile visuaalile pakuvad ka tehnoloogiliselt mugavaid lahendusi. Hoonete projektid on valminud koostöös arhitektuuribüroo RAAM Arhitektid ning eriosade tehnilised lahendused kaasaja tippspetsialistide poolt. Kinnistul on lahendatud turvaline parkimine sisehoovis, sisehoov laste mänguväljaku ja puhkamisalaga. Hoovi pääs on mobiilselt avatavate väravate kaudu ning ala on kaetud videovalvega- on turvaline tunne pisemad pereliikmed õue mängima lasta teadmisega, et kõik on turvaliselt hoitud.

Mõlemas majas on viis avarat ja unikaalse planeeringuga korterit, tänavamajas soklikorrusel ka tulevane pind kontoriks- kohvikuks- butiigiks. Korterid on planeeritud vastavalt päikese liikumisele, ruumilahendused optimaalseimalt kujundatud eraldades päeva- ning õhtutsoonid. Kõigis korterites on individuaalne soojustagastiga täisautomaatne ventilatsioonisüsteem. Ruumid on köetud põrandaküttega ning iga ruumi on võimalik eraldi lokaalselt, kui ka mobiilselt juhtida. Korterite siseviimistluse on koostanud Japandi disainipõhimõtteid arvestades- kombineerides Jaapani puhta vormi ning Skandinaavia funktsionaalsuse.

Korteri hinnas on parkimiskoht sisehoovis ja avar panipaik (3,2 m2) hoone soklikorrusel.

Korter 1 on avara planeeringuga läbi maja paiknev korter- vaated Toom- Kuninga tänavale ning vaiksesse sisehoovi. Korteri sauna ja spaakompleks paikneb hoone soklikorrusel, sealt on ka mugav pääs otse sisehoovi (eraldi sissepääs). Elutoa ja köögi aknad avanevad hommikupäikesele ning magamistoa pool õhtupäike. Mugav perekorter kahel tasapinnal.

Oma uue Kodu valikul aitab Sind pikaajalise kogemusega müügimeeskond- nõustame, planeerime ja juhatame Teid koos oma uue kodu rajamisel. Vaata lisa www.toomkuninga26.ee

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Ideeruum OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
445 000 € 4 437 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3661484
Tube 4
Magamistube 2
Üldpind 100.3 m²
Korrus/Korruseid 1/2
Ehitusaasta 2024
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:109:0390
Energiamärgis B
Kulud suvel/talvel 80 € / 140 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%