Müüa korter, 3 tuba - Malmi tn 3/2, Kalamaja, Põhja-Tallinn, Tallinn, Harjumaa

Korteriomand, kivimaja

Lisainfo: parkett, pakettaknad, mööbel, toad eraldi, kinnine hoov

Tere tulemast uude koju- Kalamajas- linna südames asuvasse trendikasse naabruskonda! Müügiturule on lisandunud stiilne ja valgusküllane 3-toaline korter Kalamajas, üldpinnaga 53,7 m². Väga hea asukohaga Balti Jaama turu Ja Telliskivi Loomelinnaku vahetusläheduses.

KORTER
Korter on hiljuti läbinud värskenduskuuri, tubade siseviimistluses on kasutatud heledaid ja naturaalseid toone, mis muudavad korteri hubaseks ja avaraks. Põrandaid katab naturaalne parkett ja vannitoas annab soojust põrandaküte. Küttelahenduseks on hetkel kasutusel infrapuna küttepaneelid.

PIIRKOND
Vaid mõne jalutuskäigu kaugusel asub Balti Jaama turg, mis on tuntud oma värske toidu ja kohalike toodete poolest. Siit leiate kõike alates värskest puu- ja köögiviljast kuni käsitöötoitude ja suveniirideni. Samuti vaid mõne sammu kaugusel asub Telliskivi Loomelinnak, kus toimub pidevalt erinevaid üritusi, kontserte, turgusid ja näitusi. See on koht kus kohtuvad kunst, kultuur ja loominguline vabadus.
Ümbruskonnas on suurepärased transpordiühendused rongi, bussi, trammi näol, mis võimaldavad mugavat ligipääsu ülejäänud linnaosadele ja linnast väljasõitudele.
Läheduses asuvad mitmed koolid ja lasteaiad ning kultuuriasutused.

Kalamaja on ideaalne koht neile, kes hindavad linnaelu võlusid ja soovivad olla keset kõike, mida Tallinnal pakkuda on. Olles selle armsa korteri uued omanikud, saate nautida kõike, mida see linnalik oaas pakub!

Läbi maja planeeringuga korteri koosseisu kuuluvad: esik, avatud elutuba koos köögiga, kaks magamistuba ja wc/vannituba.
Esikust pääseb avarasse avatud köök elutuppa, mille akendest avaneb vaade sisehoovile. Köök on varustatud eluks vajalike ja kvaliteetse köögitehnikaga. Magamistubadest avaneb vaade vaiksele tänavale. Ühes magamistoas on suur sisseehitatud garderoobkapp ja voodi. Kontor/magmistoas on kirjutuslaud, mille taga saab teha tööd ja nautida vaadet vaiksele ühesuunalisele tänavale. Vannitoas on nii vann kui ka dušš ning lisaks veel pesumasin.

MAJA
1930.a. valminud neljakordne maja, mis on uue ilme ja kaasajastamise saanud aastal 2013.a. Hoones asub ainult 3 korterit. Sissepääs maja trepikotta on läbi lukustatud kangialuse, kuhu võõrastel ligipääs puudub. Parkimine ühesuunalisel tänaval tasuta alas.

Ärge jätke seda suurepärast võimalust kasutamata. Helistage juba täna ja lähme vaatame selle hubase korteri üe!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Uus Maa Capital OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
189 000 € 3 520 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3659947
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 53.7 m²
Korrus/Korruseid 3/4
Ehitusaasta 1930
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78408:801:2040
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%