Müüa korter, 2 tuba - Kivi tn 1, Paldiski linn, Lääne-Harju vald, Harjumaa

KLIENDIPÄEV EELREGISTREERIMISEGA 06-08.07.2024

Kaasomand, paneelmaja

Köök: keraamiline pliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: vann, wc ja vannituba eraldi, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, trepikoda lukus, naabrivalve, turvauks
Lisainfo: TV, keldrikorrus, uus elektrijuhtmestik, parkimine tasuta, rõdu kinnine, parkett, pakettaknad, mööbel, mööbli võimalus, toad eraldi
Ümbrus: veekogu: Paldiski laht 1,000 m, asub keskuses, ümbruses eramud ja korterelamud, teed heas seisukorras, naabrid kõrval

Tere tulemast imelisse korterisse, mis ootab sind vaikses ja sõbralikus Paldiski linnaosas! Siin saad nautida rahulikku elukeskkonda ja samal ajal olla vaid südameviske kaugusel kõigest, mida vajad. See ainulaadne võimalus elada linnaläheduses, vaid 40-minutilise rongisõidu kaugusel Tallinna kesklinnast, on lihtsalt võluv ja praktiline.
Korter, mis paikneb teisel korrusel viiekorruselises majas, on läbinud kauni ja kaasaegse remondi, mis toob esile selle elegantse interjööri ning lisab korterile erilise võlu. Uus parkett ja uued uksed annavad sellele kodule värskuse ja kaasaegsuse tunde.
Vannituba ja WC on hoolega eraldi kujundatud, mõlemad kaunilt plaaditud, et pakkuda sulle rohkelt privaatsust ja luksust. Siin saad end lõõgastada ja hellitada, luues endale parima keskkonna.
Korteris on täielikult vahetatud elektrijuhtmestik ning paigaldatud uued aknad ja reguleeritavad radiaatorid, mis tagavad suurepärase sisekliima igal aastaajal. Päiksepoolne asukoht annab korterile soojust ja helgust, luues hubase ja meeldiva atmosfääri.
Veel üks uskumatu eelis on äärmiselt väikesed kommunaalkulud, mis teevad sellest korterist tõelise unistuste kodu. Siin saad keskenduda täielikult elu nautimisele, teadmises, et su majapidamiskulud on optimeeritud.
Korter on juba valmis ja ootab sind, et luua siin oma isiklik kodu. Astu julgelt sisse ja avasta see imeline elupind, mis on täis võimalusi ja hubasust. Siin saad kujundada ruumi täpselt nii, nagu soovid, ning teha sellest oma unistuste paik.
Kui soovid saada veelgi rohkem teavet või soovid korterit isiklikult vaatama tulla, siis võta julgelt ühendust. Oleme valmis sind selle kauni korteri juurde juhatama ning vastama kõikidele su küsimustele.
See kodu on tõeliselt ootamas just sinu jaoks, et täita su elu rõõmu ja mugavusega. Ära lase sellel võimalusel mööda libiseda - astu sisse ja saa osa sellest erilisest elamispinnast!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Best For ALL Kinnisvara
Best For ALL Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
58 900 € 1 230 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3562745
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 47.9 m²
Korrus/Korruseid 2/5
Ehitusaasta 1998
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Kaasomand
Katastrinumber 58001:002:0053
Energiamärgis D
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%