Müüa maja - Ihaste, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

Valmis väikemaja, kohe olemas - SOODUSHIND

Vallasasi, puitmaja, kogupind 21.2 m²

Lisainfo: pakettaknad, panipaik, rullmaterjalist katus

Tere tulemast eksklusiivsesse maailma, kus tehnoloogia, luksus ja mugavus kohtuvad! See ainulaadne väikemaja on mitte ainult kodu, vaid tõeline puhkepaik.

Ületamatu Interjöör :

Luksuslik LVT Vinüülparkett: Astudes läbi esimese korruse elutoa, köögi ja tehnilise ruumi, tunnete eksklusiivsust kõrgkvaliteedilise LVT vinüülparketi all, mis lisab ruumile ainulaadset elegantsi.

Eritellimusel Valmistatud Kase Liimpuit: Teise korruse põrand ja siseseinad on valmistatud eritellimusel valmistatud A-klassi kase liimpuidust, tuues interjööri tõelise luksuse ja vastupidavuse.

Villeroy & Boch ning Hansgrohe Ehtne Sanitaartehnika: Vannitoa oonüksmarmorist põrand, mikrotsemendiga viimistletud seinad ja lagi moodustavad eksklusiivse tausta tipptasemel Villeroy & Boch ja Hansgrohe sanitaartehnikale.

Nutikad Ruumisäästlikud Lahendused: Kombineerides elegantsi ja funktsionaalsust, pakuvad seinasisene wc-pott ja dušisegisti kompromissitut luksust ka väiksemates ruumides.

Ülim Kaasaegne Mugavus - Yale Doorman Nutilukk Lisab Turvalisust:

Nutikas Elektriboiler Wi-Fi Funktsiooniga: Elektriboiler, varustatud Wi-Fi-ga, lisab mugavust igapäevaelule, võimaldades kaugjuhtimist nutirakenduse kaudu.

Soojus- ja Niiskustagastusega Ventilatsioon: Puhta õhu tagamine on prioriteet, ja selleks kasutame soojus- ja niiskustagastusega ventilatsioonisüsteemi.

Tipptasemel LED Valgustus: Kogu majas olev LED-valgustus mitte ainult ei säästa energiat, vaid loob ka unikaalse atmosfääri.

Yale Doorman Nutilukk - Turvalisus Sinu Kontrolli All: Yale Doorman nutilukk võimaldab sul kontrollida ligipääsu koodi, kiibi või isegi mobiiliteel. See intelligentne lukusüsteem pakub turvalisust ja paindlikkust.

Mitmekülgsed Kasutusvõimalused ja Valdkonnad:

Aastaringselt Elamine: See väikemaja on loodud pakkuma mugavust ja turvalisust aastaringselt. Kõrgekvaliteediline soojustus tagab optimaalse temperatuuri igal aastaajal.

Kodukontor: Loo inspireeriv töökeskkond kodus, kus mugavus ja stiil käivad käsikäes.

Ajutine Peatuspaik: Sobib suurepäraselt ajutiseks elamiseks või suvitamiseks, pakkudes kõiki vajalikke mugavusi.

Airbnb: Kasuta väikemaja investeeringuna ja teeni lisatulu Airbnb kaudu. Yale Doorman nutilukk võimaldab mugavat ligipääsu külalistele.

Kohandatav Disain: Tellitav vastavalt sinu soovidele ja vajadustele. Vali suurus, viimistlus ja mugavusfunktsioonid vastavalt oma unistustele.

Ihaldusväärne Tulevikukodu Ootab Teid:

See eksklusiivne väikemaja on rohkem kui lihtsalt eluruum – see on unistuste kodu, kus tehnoloogia, turvalisus ja mugavus moodustavad täiusliku sümbioosi. Astuge meiega ühendust juba täna ja kujundame koos teie unistuste kodu!

Hinnale lisandub km ning transpordi maksumus .

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
19 900 € 939 €/m²
Müüa maja, Vahetuse võimalus
Müüa maja, Vahetuse võimalus www.kv.ee/3485684
Üldpind 21.2 m²
Korruseid 1
Ehitusaasta 2023
Seisukord Uus
Valmidus Valmis
Omandivorm Vallasasi
Energiamärgis -
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%