Müüa korter, 1 tuba - Teguri tn 32/1-24, Karlova, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Hinnas eritellimusmööbel

Korteriomand, kivimaja

Sanruum: dušš
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, keskküte, konditsioneer
Köök: avatud köök
Side ja turvalisus: Internet, trepikoda lukus
Lisainfo: kõrged laed, seinakapp, lift, parkett, pakettaknad, mööbel
Ümbrus: jõgi lähedal, linnas, teed heas seisukorras

Teguri 32 korterid on täielikult möbleeritud ja valmis sissekolimiseks või väljaüürimiseks. Industriaalse hõnguga kvaliteetarendus romantilise Karlova linnaosa servas on suurepärane investeering mõlemal puhul.
Läbimõeldult projekteeritud korterid vastavad kaasaegse linnaelu nõudmistele. Siin on kõik kaasaegne - alates digilukkudest kuni kvaliteetse siseviimistluseni.

KORTER
Antud korter asub neljandal korrusel ja asub lõunapoolsel küljel. Korteris on kõrged lagi ja avar aken, mis teeb korterist valgusküllase kodu.
Sisearhitektid on abistanud korteri planeeringu ja sisustamisega. Korterite siseviimistlus lähtub Valukoja ajaloost – hele taust ja tumedad detailid. Metall koos taustavalgusega on peategelaseks voodipeatsite kujunduses. Eritellimusmööbel on valmistatud Arensi poolt. Duširuumi katavad Itaaliast toodud keraamilised plaadid. Kvaliteetne san.tehnika ja keraamika on Hansgrohelt ja Duravitilt.

KAASAEGSED MUGAVUSED
Ruumide hea õhuvahetuse ja tervisliku sisekliima tagab korteripõhine soojustagastusega sundventilatsioon. Iga korter on sisutatud köögimööbli- ja tehnikaga. Korterites on ka korteripõhine jahutus ja temperatuuri on võimalik mugavalt määrata termostaadiga. Ülemiste korruste elanike jalavaeva aitab vähendada kiire ning ruumikas lift. Esimesel korrusel asub moodsa tehnikaga ühiskasutatav pesupesemise ruum, kus on uued ja kaasaegsed pesumasinad ning kuivatid. Hoovis on parkimisplats koos elektriautode laadijatega. Jalgratastele eraldatud parkimiskohad koos elektrijalgrataste laadimisvõimalusega. Hoones on inva-WC. Turvalisuse tagamiseks on kogu hoones BLE nutilukusüsteem.

ASUKOHT
Teguri 32 asub Kammivabriku sündmuskeskuse kõrval. See on vilgas naabruskond, kus kõik on käe-jala juures ning ühistranspordiga pääseb südalinna kõigest loetud minutitega. Kui hing ihkab loodust, siis Emajõe lopsakad looduskaunid kaldapealsed jäävad kõigest mõneminutilise jalutuskäigu kaugusele.

TULEVIK
Tartu Valukoda moondub lähiaastatel vanast tehasest kaasaegseks silmapaistvaks industriaalse hõnguga hubaseks linnaruumiks, mis on täis kauplusi, restorane ja vaba aja veetmise võimalusi. See on enamat kui viieteist minuti linn, see on viie minuti linn.

Huvi korral võta julgelt ühendust ning lepime kokku kohtumise.

www.teguri32.ee

Kuulutuse link
Valukoda OÜ
Vaata firma profiili
133 000 € 5 451 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3655021
Tube 1
Magamistube 1
Üldpind 24.4 m²
Korrus/Korruseid 4/4
Ehitusaasta 2024
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79508:058:0014
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%