Müüa korter, 3 tuba - Kungla 14, Tammelinn, Tartu, Tartumaa

Virtual tour
Kuulutusele on lisatud virtuaaltuur

Küte ja ventilatsioon: ahjuküte
Lisainfo: elekter, vesi

Tegemist on 1930ndate aastate lõpus ehitatud püstpalkelamuga, milles on algselt olnud neli korterit ning mis hilisemal perioodil jaotati kaheksaks 1-toaliseks korteriks. Tänaseks on ühes osas algne toalisus taastatud ning ülejäänud kolm mõttelist osa koosnevad endiselt kahest ühetoalisest korterist. Elamu seisukord pole halb, kuid omanike väärikust näitaks ja Tammelinna ehiks renoveeritud elamu - need tööd ja kulutused jäävad siiski uute omanike hooleks.

Müüdav osa:
Mõtteline osa elamust (krt 4/4a) koosneb kahest kõrvutiasetsevast 1-toalisest korterist, millest kummagi koosseisus on köök ja tuba. Seega on müüdavaks varaks kaks kööki ja kaks tuba, mis kokkuehitamisel moodustavad kena 3-toalise korteri suurusega 57,6 m2. Ühe korteri köögis on dušinurk, mõlemas on kraanikausid. Hetkel puudub ainukasutuses olev WC, kuid see on ühiskasutatavana koridoris. Üks osa korterist on jäänud pisut elu hammasrataste vahele ning seetõttu halvemas seisukorras, kuid arvestades kahe korteri ühendamise perspektiivi ning sellest tulenevat möödapääsmatut renoveerimisvajadust, ei ole see isegi oluline. Olemas kaks kuuriboksi ning keldriruum.

Küte:
Korteris on ahiküte, küttekolded on eakad, kuid töökorras. Pikemas plaanis oleks alternatiivina mõistlik võtta kasutusele lisaks mõni mugavust pakkuv kütteliik.

Elamu kasutamine on kasutuskorra alusel kindlaks määratud.

Elamu neljast mõttelisest osast on hiljuti müüdud kaks ning kaasomanikeks on noored ja toredad pered. Tavaliselt toovad uued omanikud värsked tuuled ja head ideed. Elamu paikneb küll miljööväärtuslikus piirkonnas, kuid vastavalt järelepärimisele Tartu arhitektuuri ja ehituse osakonda on teisel korrusel asuvaid olemasolevaid kortereid võimalik laiendada pööningukorrusele (täiendavate korterite ehitamine pööningukorrusele pole lubatud). Lähtuvalt üldplaneeringu nõuetest tuleb säilitada korterelamu maht, katuse tüüp, katuse harja- ja räästajoon. Katuseharja on lubatud tõsta erandjuhul, kui säilib ajaloolistele naaberhoonetele ja majatüübile iseloomulik arhitektuurne lahendus. Kui kaasomanike vahel on ladus suhtlus ja õhus on head ideed, siis on mõtteliste osade kasutamise osas ilmselt võimalik midagi muuta.

Asukoht on suurepärane: Tamme staadion ja treeningsaalid on vaid 250 m, Raekoja plats 2,5 km, raudteejaam 1,5 km, Tartu bussijaam 2,5 km, Tartu Ülikooli Kliinikum 1,2 km, Tartu Tamme kool 700 m, Tartu Lasteaed Tõruke 1 km, kauplused 0,3 kuni ühe kilomeetri kaugusel.

Korter vabaneb kohe peale ostu-müügi tehingut.

---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele mitmeid soodustusi. Uuri lähemalt meie maaklerilt.

Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
28-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Kaanon Kinnisvarabüroo OÜ
Kaanon Kinnisvarabüroo OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
95 000 € 1 649 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3636161
Tube 3
Üldpind 57.6 m²
Korrus/Korruseid 2/2
Seisukord Vajab renoveerimist
Katastrinumber 79504:051:0040
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%