Müüa maja, 3 magamistuba - Sirmiku tn 7, Laane, Kambja vald, Tartumaa

Suurepärase planeeringuga kodu Tartu külje all

Kinnistu, kivimaja, kogupind 202.4 m²

Köök: elektripliit, köögimööbel
Sanruum: wc ja vannituba eraldi, saun, dušš, tsentraalne vesi, kanalisatsioon
Küte ja ventilatsioon: tahke kütus
Lisainfo: avatud köök, kõrvalhoone, garaaž, vesi, ventilatsioon, toad eraldi, profiilplekk-katus

Tartust 5km kaugusel asuvas Laane külas on müüki saabunud tõeliselt soe ja armas kodu. Elamu on väga praktilise ja mugava planeeringuga ja eriti muljetavaldav on suur ja avar kinnistu mis pakub piisavalt privaatusust ja võimalust panna fantaasia tööle aiakujundajana.

RUUMILAHENDUS:
1. korrusel on avar esik, elutuba koos poolavatud suure köögiga, mis on iga kokkaja unistus. Köögis on praktiline panipaik. Lisaks on 1.korrusel saunaruumid, WC ja mõnus õhtupäikese poole jääv terrass. Terrassile juurdepääs on elutoast ja saunast. Majast ei puudu ka garaaž 2-le autole ja lisaks mitmete panipaikadega 2. korruselt leiame 3 piisavalt suurt magamistuba ja eraldi duširuum ja WC.

SISEVIIMISTLUS:
Elamus on äsja lõpetatud sanitaarremont. Värvitud on üle kõik seinad ja paigaldatud on uued põrandaliistud. Põrandakatteks on valdavalt laminaatparkett. San. ruumide seinad ja põrandad on kaetud glasuurplaatidega.
Köögimööbel on hinna sees. Samuti jäävad sisse valgustid, rulood, kardinad ja sisse ehitatud garderoobisüsteemid.

TEHNOSÜSTEEMID:
Sooja annab pelletküttega keskküttekatel, millega toodetakse majas kasutuses olev soe vesi Ja otse loomulikult on sellel väärikal majal tsentraalne kanalisatsioon. Jahutuseks on paigaldatud hiljuti õhksoojuspump.
Vee- ja kanalisatsioonitorustik on ühendatud kohaliku vee- ja kanalisatsioonivõrguga.
Paigaldatud on uus veepehmendusseade. Enne müüki vahetatakse ka boiler välja.


ELAMU:
2008 a valminud elamu on ehitatud Aeroc väikeplokist. Vahelaed on monteeritavast raudbetoonist. Katusekatteks on plekk. Välisfassaad on soojustatud penoplastiga ja viimistletud heleda krohviga. Aknad on kahekordsete pakettidega PVC aknad.
Kasutusluba on väljastatud.

KINNISTU:
Kinnistul, suurusega 2060 m² elamu tagahoovis on armas terrass kus on võimalik suvel mõnusalt aega maha võttes külalisi kostitada ja grillida. Sinna pääseb otse elutoast ja saunaruumidest. Elamu idaküljele jääb puukuur. Majaümbrus on viisakas seisukorras ja teostatud on ka omajagu haljastustöid. Aed on kujundatud mitmete puude ja põõsastega. Privaatne ja ilus. Elamu ette on paigaldatud lipumast.

ASUKOHT:
Kinnistu asub linnapiirist vaid 5km kaugusel. Juurdepääs majale on ülimugav ja -lihtne, parkida on võimalik maja hoovis. Lastele on rajatud aeda oma mõnus mänguala. 3km kaugusele jääb Külitse järv kus on mõnus suvel rannamõnusid nautida.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PANGA SOODUSTUSED Teeme koostööd kõikide suuremate pankadega! Meie kliendina teenindatakse Sind eelisjärjekorras ning kodulaenu lepingutasule kehtivad soodustused.

VAHENDAMINE Pindi Kinnisvara on pakkunud esindusteenust kinnisvaraturul alates 1995. aastast. Suurima Eesti kinnisvarabüroona oleme esindatud 18 linnas.

OSTUESINDUS Otsid endale kinnisvara? Muudame Sinu otsinguprotsessi sujuvaks ning meeldivaks kogemuseks. Meil on suur kliendibaas ja südikad maaklerid.

HINDAMINE Meie 30 kutselise hindaja eksperthinnanguid aktsepteerivad kõik finantsasutused! Hindame nii elukondlikku kui ärikinnisvara.

HALDAMINE Pakume kinnisvara haldamisel täislahendust: raamatupidamist, tehnosüsteemide hooldust, heakorratöid kinnistul ja hoones, ehituse- ja renoveerimistööde korraldamist, energia-, vee ja kommunikatsiooniteenuste vahendamist ja eripuhastusteenuseid.

JURIIDILINE NÕUSTAMINE Pindi Kinnisvara tütarettevõtte Realia Õigusbüroo spetsialistid on Sulle abiks kõigis kinnisvara puudutavates juriidilistes küsimustes.

Täpsemalt loe ja võta ühendust: https://www.pindi.ee/ või konsulteeri oma maakleriga.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Pindi Kinnisvara
Pindi Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
279 000 € 1 378 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3652572
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 202.4 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2008
Seisukord Heas korras
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 2060 m²
Katastrinumber 94901:007:1543
Registriosa number 3751804
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%