Müüa maja - Käänu, Kõrveküla, Tartu vald, Tartumaa

Virtual tour
Kuulutusele on lisatud virtuaaltuur

Kinnistu, kivimaja, kogupind 149.3 m²

Küte ja ventilatsioon: keskküte, maaküte
Sanruum: tsentraalne vesi, kanalisatsioon

Tartu linna lähedal asuvas Kõrveküla alevikus on pakkumises 1-korruseline kaasaegse arhitektuuriga plokkelamu, mis on väliselt väike, kuid "hingelt suur“.

Ruumijaotus:
Funktsionaalse ruumilahendusega elamus on elutuba koos kööginurgaga, esik-koridor kolm tuba, wc, saunaplokk (leiliruum, pesuruum, sauna eesruum, kokku), elamu tagaküljelt on pääs tehnoruumi. Olemas on auto varjualune ja kuur, kuhu on pääs nii elamu ees- kui ka tagaküljest. Elamu edelaküljes on terrass, kuhu pääseb nii elutoast kui ka sauna puhke-ruumist.
Kõik eluruumid on kasutajatele piisavat mugavust võimaldava suurusega. Esikus ja kahes magamistoas on nišid mahukate garderoobide jaoks. Saunaplokis paiknev puhkeruum on parajalt ruumikas mahutamaks nii diivanit kui ka majandusnurka (olemas pesumasina-valmidus). Elamu köetav pind on 137,2 m².

Viimistlus:
Seinad ja laed on värvitud (elutoa üks sein efektvärviga), põrandatel naturaalne parkett. Sanitaar-ruumides ja saunaplokis on põrandatel keraamiline plaat ning seinad on värvitud ja plaaditud, leiliruumi seinad kaetud laudisega. Kasutatud kvaliteetset sanitaartehnikat.

Lisaväärtused:
Elamu räästasse on paigaldatud välisvalgustus, varjualusesse tööstusvoolu saamiseks vajalik pistik (järsku ikka ostad tulevikus elektriauto...), olemas kaks välikraani, terrassil pistikupesa. Elamu kolmes nurgas on olemas valmidus valvekaamerate paigaldamiseks. Eluruumidesse ja räästa-alustesse paigaldatud nö uputatud valgustid. WC-s on valgustusega peegel ja kvaliteetne valamukapp; sauna eesruumis sooja tarbevee pealt töötav käterätikuivataja.

Tehnosüsteemid:
Toasooja tagab maasoojuspump, soojuskandjaks vesipõrandaküte; elutuppa on paigaldatud lisaks õhk-õhk tüüpi soojuspump, mida saab kasutada jahutamiseks. Sauna kütab kuumaks Huum elektrikeris. Elamu ventilatsioon on lahendatud tsentraalse soojustagastusega sundventilatsiooniga. Tsentraalne vesi ja kanalisatsioon. Elektrivõimsus 3x16A.

Konstruktsioonid:
Lintvundament, väikeplokkidest seinad on laotud kergkruusa plokkidest 3MPa paksusega 200 mm, plokkmüüritise väliskülg on soojustatud polüstüreen-soojustusega EPS60 200 mm. Kuuri välisseinad on puit- ja betoonpostidele kinnitatud puidust karkassist ja sellele paigaldatud vertikaallaudisest. Elamu siseseinad on kergkruusa plokkidest. Plastikaknad kolmekordse pakettklaasidega, välisuksed soojustatud ja niiskuskindlad. Elutoast terrassile viiv uks on lükanduks.

Kinnistu, juurdepääs ja naabrus:
Sissesõidu osas on rajatud kivisillutisega plats, mis tagab parkimisvõimaluse kahele autole, lisaks on üks koht varikatuse all. Tulevasel omanikul on võimalik krunt piirata 1,2 m kõrguse võrkaiaga, elektriajamiga värava paigaldamiseks on olemas kaabeldus.
Hetkel tagavad juurdepääsu reaalservituudid, kuid perspektiivis annab piirkonna arendaja teed vallale üle. Kõik juurdepääsuteed on asfaltkattega, olemas välisvalgustus, rajatud kergliiklusteed. Naaberkinnistud on hoonestatud.

Kaugused:
Tartu südalinn ca 6 km, Kõrveküla alevik ca 0,9 km, lähim bussipeatus ca 1,0 km, lähim kauplus Kõrvekülas ca 1,0 km, Kõrveküla Põhikool ja lasteaed ca 1,4 km.

Olemas kasutusluba.

Kui Sa otsid oma pere jaoks elamut, mis ei oleks liiga suur, aga kus oleks siiski piisavalt ruumi ning kui Sa tahaksid elada linnas, aga mitte päris..., siis on see pakkumine just Sulle.

---
SUPERSOODUSTUSED PANKADELT
Ostes endale kodu Kaanoni vahendusel, pakuvad pangad meie maakleri poolt panka saadetud vihje alusel kodulaenu lepingutasudele mitmeid soodustusi. Uuri lähemalt meie maaklerilt.

Tegu on finantsteenustega. Tutvu tingimustega ja pea nõu asjatundjatega.
---
KAANON KINNISVARABÜROO
28-aastase kogemusega kinnisvarabüroo. Meie kogenud maaklerid aitavad sind kinnisvaraalastes küsimustes.

Meie hindajad koostavad hindamisi pankadele ja teistele krediidiasutustele, kohtutele, finantsaruandluseks, müügihinna määramiseks, varalisteks vaidlusteks ning konsulteerivad vara väärtusega seotud küsimustes.

Kui soovid kinnisvara müüa või hinnata siis võta palun ühendust meie meeskonnaga: www.kaanon.ee/kontakt

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Kaanon Kinnisvarabüroo OÜ
Kaanon Kinnisvarabüroo OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
360 000 € 2 411 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3642226
Tube 4
Üldpind 149.3 m²
Korruseid 1
Ehitusaasta 2023
Seisukord Uus
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 1658 m²
Katastrinumber 79601:001:2096
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%