Müüa korter, 3 tuba - Suur-Karja tn 4, Vanalinn, Tallinn, Harjumaa

52m2 suurune elutuba ja 3,2m kõrgused laed!

Korteriomand, kivimaja

Sanruum: boiler
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Köök: avatud köök
Lisainfo: kinnine hoov, kõrged laed, pakettaknad
Side ja turvalisus: trepikoda lukus

Tallinna vanalinna südames on pakkuda kaks kõrvuti asetsevat renoveerimist vajavat korterit - ideaalne lõuend, kui soovid just enda maitse järgi korterit isikupäraselt renoveerida! Selleks on kõik eeltööd tehtud juba ning mõlemad korterid on nn musta karbi kujul.

Korteri üldinfo:
• Avar elutuba avatud köögiosaga ning kaks eraldi magamistuba. Avaruse armastajatele on 3m ja 3,2m kõrgused laed kindlasti meelepärased ja elutuba on lausa 52m2 suurune! Soojavarustus on mugavalt keskkütte näol, soe vesi elektriboileriga.
Sissepääs trepikotta on suletud sisehoovist.

Maja üldinfo:
• Suur-Karja 4 on väärikas 3 põhikorrusega ja 3 mansardkorrusega kivimaja, mis algselt oli 18. sajandist pärit kahekorruseline barokkhoone, kuid on hilisematel aastatel ümber ehitatud. EHR-st tulenev ehitusaasta on oletuslik.
Viimastel aastatel on hoone on kapitaalselt renoveeritud, sealhulgas on renoveeritud hoone fassaad, trepikojad, vee- ja kanalisatsiooni püstakud, elektrisüsteem ning paigaldatud ka uus katus.

Ajalugu:
• Suur-Karja 4 hoones tegutses 1930. aastail Heinmanni kohvik, hiljem Harju kohvik ja ka Suur-Karja apteek. On olemas ka vanu fotosid hoonest ning säilinud on ka 18. sajandist pärit trepikoja välisuks.

Asukoht:
• Suur-Karja 4 asub Tallinna vanima linnaosa südames ja sobib suurepäraselt inimesele, kes hindab imelist Unesco maailmapärandisse kuuluvat vanalinna hõngu ja linnamelu ja -elu. Kõigest 150m kaugusel asub Raekoja plats, kus on igaaastaselt avatud muinasjutuline Jõuluturg. Esimestest jõulupidustustest Tallinna Raekoja platsil on andmeid juba 1441. aastast, mil Mustpeade vennaskonna liikmed tõid sinna jõulukuuse. Väidetavalt oli tegemist esimese linnajõulupuuga Euroopas. Väidetavalt.
Otseloomulikult on vanalinnas ja kesklinnas suures valikus restorane, kohvikuid, kaupluseid, galeriisid ja kultuuriasutusi ning igasuguseid üritusi toimub aastaläbi!

Võimalus ühendada kõrvalkorteriga: hea võimalus ühendada omavahel kaks kõrvutiasetsevat korterit, pakkudes veelgi rohkem ruumi ja paindlikkust elukorralduse kujundamisel! Kokku on kahe korteri suurus 186,4 suurepärast ruutmeetrit!

Otsite endale hoopis hea juurdepääsuga kontoripinda, ateljeed või esinunduruume, siis tulge teie ka vaatama! Võimalus enda vajaduste järgi ruumid renoveerida ning kasutusse võtta!

Kõrvalasuva 3 toalise korteri müügikuulutus: www.kv.ee/3594371

Lisainfo saamiseks võtke kindlasti ühendust!

Kirsi Paadik
RE/MAX Central

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
RE/MAX Central
RE/MAX Central
Vaata firma profiili
Võta ühendust
292 000 € 2 995 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3594519
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 97.5 m²
Korrus/Korruseid 2/6
Ehitusaasta 1902
Seisukord Vajab renoveerimist
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:101:3490
Energiamärgis -
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%