Müüa korter, 3 tuba - Lasteaia tn 8-4, TABASALU SÜDAMES, Tabasalu, Harku vald, Harjumaa

A-enegiaklassi kodud!

Lisainfo: panipaik, kõrged laed, terrass, lift

Tabasalu südamesse on planeeritud kaks uut A-energiaklassi kortermaja, kummaski 11 korterit. Valikus on 2- kuni 4- toalised kodud.

Kui armastad looduslähedust, rahu ja vaikust ning soovid, et aktiivseks eluks vajalik oleks lähedal, siis siin ei pea sa üht teisele ohverdama. Tabasalu meelitab oma äärelinliku elustiili ja hea infrastruktuuriga.

https://lasteaiakodu.ee/

Lasteaia 6 ja 8 korterelamud kerkivad Tabasalu südamesse, kus kõik on jalutuskäigu kaugusel. Lasteaed asub kodu kõrval. Riigigümnaasium, Tabasalu kool, spordikeskus, tennisehall, raamatukogu ja tervisekeskus vaid mõnisada meetrit eemal. Ka toidupoodi või kohvikusse minekuks ei pea pikalt aega planeerima ja valik on mitmekesine.

Majade projekteerimisel on arvestatud energiasäästlikkust ja samas atraktiivsust ning kasutajamugavust. Kortermajad on paigutatud nii, et enamikes korterites avanevad vaated vähemalt kahte ilmakaarde. Loodusele avatust pakub kõigile korteritele planeeritud terrass või rõdu. Kolmekorruselises majas on lift, nutika kodu lahendused ja jahutuse valmidus.

Kõigis korterites ehitatakse välja duširuumid. Valitud korterites saab lisatasu eest asendada duši vanniga. Võimalik järgmistes korterites: Lasteaiakodu 8 korterid 1, 3, 4, 5, 7, 8, 10. Esimese korruse korteritel on avatud terrassid hoovi. Võimalik on lisatasu eest ehitada klaaspiirded osalisele terrassi alale (teise korruse rõdu alla).

Kortermajade hoovi on planeeritud 45-kohaline tõkkepuuga autoparkla, kuhu luuakse ka elektriautode laadijate paigaldamise valmidus. Majade esimesel korrusel asub lukustatav panipaikade ala. Igale korterile on arvestatud üks panipaik ja üks parkimiskoht, mille ostmine on kohustuslik. Soovi korral on võimalik osta ka lisaparkimiskohad. Parkimiskoht: 3 550 eurot, väike panipaik 4 100 eurot, suur panipaik 6 600 eurot.

Uus, mugav ja kaasaegne kodu ootab Sind Tabasalu südames!

Kuulutuses kasutatavad pildid on illustreerivad.

Kuulutuse link

Selle uusarenduse kuulutused

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Ovilon Lasteaia OÜ
Vaata firma profiili
Uusarendus

Tabasalu Lasteaiakodu

Tabasalu, Harku vald
Vaata uusarendust
Võta ühendust
230 900 € 3 536 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3443180
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 65.3 m²
Korrus/Korruseid 1/3
Seisukord Uusarendus
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%