Müüa korter, 2 tuba - Pärna allee 12, Raadi, Tartu vald, Tartumaa

Ruumikas möbleeritud 2-toaline rõduga korter

Korteriomand, paneelmaja

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: gaasiküte, elektriküte, keskküte, konditsioneer
Lisainfo: rõdu 7.5 m², pakettaknad, mööbli võimalus, katusekorter, panipaik, parkimine tasuta
Side ja turvalisus: Internet, trepikoda lukus, turvauks

Suure rõduga ja suure panipaigaga möbleeritud 2-toaline korter Raadi elamurajoonis. Korteris on ruumianduritega radiaatorküte. Majas on tsentraalne vesi ning kütteks ja sooja tarbevee jaoks on gaasikatel. Liitumine kaugküttega on tehtud ning aasta lõpuks on lubatud kaugkütte lahendust. Korteri poolne rahastus kaugküttega liitumiseks on tasutud. Interneti jaoks on korteril valguskaabel. Elamispind on 51,6m2 millele lisandub rõdu ja panipaiga osa. Korteri juurde kuulub 1 parkimiskoht.

ESIK:
Sisaldab mahukat maast laeni peegel-lükandustega garderoobi kappi. Kapi ühel poolel on riiul ja korvsahtlid. Teisel poolel on riidepuu toru koos jalanõuderiiuliga. Kapi ülemises osas on ühine suur riiul. Esikus on põrandakatteks keraamilised plaadid.

KÖÖK/ELUTUBA:
Suure valamuga köögis on keraamilise plaadiga kaetud taga- ja külgseinad. Induktsioonpliidi all on 3 sahtlit igapäevastele köögitarvikutele. Lisaks on nõudepesumasin ja köögi pinnast eemal on integreeritud küpsetusahi, mis on paigutatud põrandast kõrgemale. Ruumikust lisab mahukas väljasõitvate riiulitega kapp, milles on hea hoida erinevaid toidukaupu ja köögitarvikuid. Lisaks paikneb antud osas eraldi kapiosa, kus saab hoida koristustarvikuid ja muud kodukeemiat.
Elutoa osas on eraldi söögilaud ning suur diivan. Diivan on lahtikäiv ning hoiukastiga. Elutuba sisaldab kummuteid ja ka mahukat kappi, mida on võimalik avada mugavaks kontori töölauaks.
Elutoast on pääs avarale rõdule (7,5m2). Rõdu uksel on väljaspool topelt uksena putukavõrk. Rõdu on hoone katusega kaetud. Rõdul on ka suur laud, mille taga on hea õhtusööki nautida. Lisaks on vaade ilus ja looduslik, sest rõdu on kõrgemal kui teised majad ja seega nähtavus on kaugele. Päikesekiirguse tõkestamiseks on elutoa aknad kiletatud.

MAGAMISTUBA:
Toas paikneb väga mahukas lükanduste ja valgustusega kapp. Lisaks on ruumikad kummutid ukse kõrval olevas seinas. Toas on topelt pimendavad rulood ning portatiivne konditsioneer kasutab ventilatsiooni toru (ei ole ebamugavat voolikut läbi akna). Hubasust lisab ka voodi peatsile lisatud valgustus. Aknale on paigaldatud putukavõrk.

WC/Duširuum:
Ruumis on täislaiuses tasapind, millele on paigaldatud suur valamu. Valamu kohal on suur peegel koos valgustusega. Tasapinna all on mahukas kahe suure riiuliga ja lükandustega kapp. Suur eest laetav pesumasin. Ruumis on elektripõrandaküte. Seinad ja põrand on plaaditud. Dušil on termosegisti.

Panipaik:
Maja all on soe, kuiv ja mahukas panipaik (7,3m2). Panipaik on nurgaboks ning kõrvalises vahekäigus. Maja alustele panipaikadele on ligipääs ka otse õuest. Panipaigas on riiul ning seinte peal asjade paremaks paigutamiseks riputusaasad.

Ümbrus:
Läheduses on Grossi ja Coopi kauplused. Lisaks on lähedal Raadi lasteaed ja lastehoid (450m). Kõrveküla kool asub 2,8km kaugusel.

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Kaspar
Kaspar
Omanik
143 000 € 2 771 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3655110
Tube 2
Üldpind 51.6 m²
Korrus/Korruseid 3/3
Ehitusaasta 2015
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79401:006:0813
Registriosa number 2470650
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%