Müüa korter, 2 tuba - Tartu mnt 67/1, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

Avarate vaadetega kodu keset linna

Korteriomand, kivimaja

Köök: elektripliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: boiler, dušš, uus torustik, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: gaasiküte, põrandaküte
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, turvauks, trepikoda lukus, naabrivalve, videovalve
Lisainfo: parkimine tasuta, pakettaknad, mööbli võimalus, kõrged laed, uus elektrijuhtmestik, panipaik
Ümbrus: teed heas seisukorras, naabrid ümberringi

Soovid, et sinu uuel kodul oleks isikupära, hubasust ja mugavust? Kui see sind paelub, siis siin on midagi sulle ideaalset.

ÜMBRUSKOND
Kõik, mis vähegi vaja, on käe-jala juures. 15 minutilise jalutuskäigu kaugusel asuvad Sikupilli keskus, Kadrioru park, uus ja kiiresti arenev Fahle kvartal oma restoranidega, värske ilme ja olemuse saav keskturg. Südalinna ja vanalinna jalutad 20 minutiga, Pirita randa 25 minutiga. Absoluutselt kõik on sulle lähedal.

Ühistranspordi peatus majast 2 minuti kaugusel, seda nii bussi kui trammiga liikudes. Kohe kõrval ka bussijaam,kuskohast võid sõita kasvõi Riiga.

Kas sulle meeldib linnamelu või vaiksed Kadrioru tänavad, siin on need kõik lähedal.

Kogu Tartu maantee on parasjagu saamas täiesti uut ilmet ja hingamist uute elu- ja ärivartalitega.

MAJA
1934. aastal ehitatud tänavamaja ja tema väiksem naabermaja, said 2013. aastal Endoveri poolt täielikult rekonstrueeritud. Lisaks ehitati tänavamajale juurde kaks uut korrust ja just ühes uutest korrustest, viiendal, su uus kodu ennast peidabki. Koos naabermajaga moodustavad need erksat värvi majad, koos oma hoovialaga, armsa ja hubase pelgupaiga - Metropoli majad. See armas kivimaja on seisnud omal kohal pea, et sada aastat ja seisab teisegi. Lisaks on sellel majal midagi, mida paljudel pole - isikupära. Kui sõidad ka autoga, siis pole parkimine sulle probleemiks. Sulle kuulub üks vähestest parkimiskohtadest hoovis ja see on sinu ja ainult sinu. Naabermaja tagant leiad väikse ja hubase istumisnurgakese koos laste mänguväljakuga. Kuna ühistu on aktiivne ja majaelanikud teavad üksteist hästi, on õhkkond meeldivalt sõbralik, nii majad, kui ka hoov alati korras ja puhas,ning tunned, et oled oma. Avar ja stiilne fuajee on oma seinapaneelide ja mustvalge põrandamustriga kahtlemata muljetavaldav koht, kust oma koduni minna. Laia ja avar trepikoda oma väärikate kivitreppidega juhatab su korrus-korruse haaval kõrgele viiendale korrusele. Moodsad, tule- ja helikindlad tammepuust tahveluksed ehivad iga korruse kortereid. Sinul on neid uksi aga tervelt kaks. Esimene toob su vahekoridori ja teine tervitab sind su koju.

KORTERIST
See pole lihtsalt korter, see on Kodu, suure algustähega. Kõik on tehtud hinge ja hoolega enda jaoks, aga vahel on vaja edasi liikuda. Astudes uksest sisse on kohe aru saada,miks see on pelgupaik keset linna. Kuigi kõik on sulle nii lähedal, siis kõrgel viiendal korrusel on kuulda ainult linnamüha. Aknad avanevad hommikupäisesse ja hoovi poole. Kuna oled vastasmajast kõrgemal, on sul avarad vaated Kadrioru, Teletorni ja Lasnamäe suunal. Ilusa ilmaga näeb pingutades merdki, aga see pole nagunii põhiline, miks sa seda kodu vaatad. Hommikupäike ja mõnus kohvi, logeledes diivanil või voodis on see, mis sind üles äratab ja laseb sul uue päeva vastu võtta. Päeva kuumim päike jääb maja taha nii, et ka kõige palavamal suvepäeval on kodu mõnusalt jahe. Päeva lõpus täidab korteri mõnus ja sume õhtukuma.

See koht on täis erilisi detaile. Kohe koju tulles, on sul ees kõrged aknad, prantsuse rõduga. Siin pole mingit nurga taga jopega kohmitsemist, siin on avarus. Avarus vaadetega ja avarus korteris. Näed kohe enda ees mõnusat köök-elutuba. Planeeringult lisab põnevust kaldlagi, mille alla on sisse ehitatud panipaik su saabaste ja muude kodinate jaoks. Suurema kraami saad ära panna omaenda isikliku, mahukasse panipaika, mis asub naabermaja soojas keldris ja tuleb koos koduga kaasa. Korteri laed on pea, et 2,8 meetrit kõrged ja lisavad kahtlemata veelgi avarust. Kohe vasakut kätt nurga taha jääb stiilne, üherealine köök, kus on kõik mida vaja- kapiruumi, integreeritud pliit, ahi, nõudepesumasin ja külmik. Metroo stiilis seinaplaadid, mille ääriseks peidetud siinidel riiul sinu taimede, köögitarvikute või nipsasjakeste tarvis. Lisaks on kapis peidus lokaalne gaasiboiler, mis annab sulle sooja vee ja kütte, ning garanteerib soodsad kõrvalkulud. Ahjaa, köögi tasapind pole ka tavaline kitsas riba, vaid mõnus ja ruumikas 80cm lai pind, mis lausa kutsub kokkama. Köök ise pole veel elu näinudki.

Kohe köögi kõrval on sissepääs suurde WC- dušširuumi. See pole mingi kitsas nurgake, kus küünarnukk käib vastu kraanikaussi, kui pesema lähed, ei, see on julgetes värvides ja ruumikas dušširuum. Sinu duššinurk on eraldatud metallraamiga uksega, mille ruudud mõnusalt uduseks lähevad ja sulle aurusauna tunde tekitavad. Lisaks ruumi pesumasinale, potile ja kraanikausile, mis asetseb eritellimusel tehtud, industriaalsel, põletatud puidust valamukapil. Kogu põranda ulatuses on loomulikult reguleeritav põrandaküte.

Tagasi elutoas, kindlasti üks selle kodu jututeemasid - suured, kahepoolsed, metallist klaasuksed. Need väärikad, industriaalsed uksed on tehtud eritellimusel terasest, klaas on päris klaas ja iga ust kannab 3 uksehinge. 2,4 meetrit kõrged ja 1,6 meetrit laiad. Need uksed eraldavad vajadusel magamistoa elutoast, või siis mitte, oleneb kuidas ise soovid. Lisaks või ette tõmmata kardinad ja magamistuba on privaatne ja õdus.

Magamistuba on hubane, väike veidrik. Pole päris kuubik, vaid üks sein on viltu. See tähendab, et õhtul magama heites saad peaaegu, et maast-laeni aknast vaadata romantilist linnatulede sära , loojuva päikese värvikat kuma ja mustendavaid katuseid allpool. Ka see aken avaneb kahepoolselt, moodustades justkui prantsuse rõdu. Lisaks on magamistoas suur, sisseehitatud riidekapp, mille peegeluksed moodustavad enam-vähem terve ühe seina. See muudab selle mõnusa toa meeldivalt õhuliseks ja avaraks.

Nagu ütlesin alguses, siis see pole lihtsalt korter, vaid see on kodu ja pelgupaik, selle kõige helgemas võtmes. See on elustiil ja mugavuse olemus. Ole sa hubane koduhoidja või lennukas linnamelu nautleja, siin on sulle kõik mis sa vajada võiksid.

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Kristo K
Kristo K
Omanik
189 900 € 3 829 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3628093
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 49.6 m²
Korrus/Korruseid 5/6
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:112:0230
Registriosa number 26694701
Kulud suvel/talvel 80 € / 150 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%