Müüa korter, 4 tuba - Vallikraavi tn 11, Kesklinn, Tartu, Tartumaa

UUS PAKKUMINE! Eriline kodu Tartu südalinnas!

Korteriomand, palkmaja

Sanruum: vann
Küte ja ventilatsioon: õhksoojuspump, põrandaküte, elektriküte, konditsioneer, kombineeritud küte, kamin
Köök: avatud köök, külmik, köögimööbel
Lisainfo: mööbel, panipaik
Side ja turvalisus: trepikoda lukus
Ümbrus: linnas, teed heas seisukorras, jõgi lähedal

Sinu uus kodu Tartu vanalinnas Toomemäe nõlval ootab Sind! 


KORTERELAMU

1903. aastal ehitatud kaunis kahekorruseline puitmaja asub Tartu miljööväärtuslikus piirkonnas ühesuunalisel munakivisillutisega tänaval. Elamus on kokku 11 korterit ja majas tegutseb aktiivne korteriühistu, kelle eestvedamisel on viimastel aastatel tehtud mitmeid renoveerimistöid. Elamu on heas korras, katus on vahetatud, ning fassaad on 2014.aastal soojustatud ja renoveeritud.

KORTER
See võrratu 86.3m² suurune ajaloohõnguline korter asub elamu teisel korrusel, kuhu pääseb mööda sajandivanust lauget treppi, mis on ainult selle korteri kasutuses. Korter on kokku ehitatud kahest korteriomandist. Eluruumid on renoveeritud ja heas seisukorras, siseviimistluses on kasutatud heledaid ja naturaalseid värvitoone. Seinad on valdavalt värvitud, osaliselt paigaldatud ka tapeeti. Korteris on laudpõrandad ja vannitoa põrandal keraamilised plaadid. Kodu südameks on avatud köögiga elutuba, mida ehib pilkupüüdev õhkkütte kamin.



PLANEERING
Korteris on esik, koridor, avatud köögiga elutuba, kolm magamistuba ja vannituba. Korteri aknad avanevad maja kolmele küljele, Vallikraavi tänava poole on vaated esikust ja kahest magamistoast. Hommikupäike paistab ühte magamistuppa ning õhtupäikest saab nautida elutoas ja köögis.



KOMMUNIKATSIOONID
Korteris on kombineeritud küttelahendused - elutoas paiknevad õhksoojuspump ja kamin, lisaks on kõikide tubade seintel ka elektriradiaatorid ja vannitoas põrandaküte. Kuumal suvepäeval annab õhksoojuspump mõnusat jahutust. Sooja vee saamiseks on vannituppa paigaldatud elektriboiler. Majas on tsentraalne vesi ja kanalisatsioon ning loomulik ventilatsioon.


ASUKOHT
Müüdav kodu asub Tartu Kesklinna linnaosas kaunil ja rahulikul Vallikraavi tänaval Raekoja platsist vaid ca 300m kaugusel. Tegemist on väga hinnatud asukohaga, Vallikraavi tänav on ühesuunaline ja madalama liiklusaktiivsusega. See on suurepärane koht inimesele, kes hindab kodu linna südames, ning samaaegselt naudib rahu ja vaikust. Maja kõrvalt viib trepp Toomele ja maja vastast viib trepp Tartu Ülikooli raamatukogu juurde.

LISAINFO
Korter müüakse osalise mööbli ja köögitehnikaga - olemas on nõudepesumasin, pliit ning ahi. Kamina küttepuid ja jalgrattaid saab hoida sisehoovis lukustatud kuuriboksis. Korterelamu parkimine on korraldatud parkimiskaardi alusel kinnistusiseselt. Olemas on kehtiv hindamisakt.


Lumen Kinnisvarabüroo - tahame, et inimesel oleks kinnisvara müües õigus läbipaistvale teenusele, kiirele teenindusele ja personaalsele lähenemisele tema kõige kallima vara müümisel.

Vaata ka meie teisi pakkumisi kodulehelt Lumen Kinnisvarabüroo

Kinnisvara müük ja klientide nõustamine on meie kirg!

Hoia meie tegemistel silma peal Lumen Kinnisvarabüroo Facebook lehel

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Lumen Kinnisvarabüroo OÜ
Lumen Kinnisvarabüroo OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
237 000 € 2 746 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3661143
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 86.3 m²
Korrus/Korruseid 2/2
Ehitusaasta 1903
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79507:023:0015
Energiamärgis Puudub
Kulud suvel/talvel 200 € / 330 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%