Müüa korter, 3 tuba - Riia tn 20a, Kesklinn, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

Luksuslik möbleeritud kodu uusarenduses!

Korteriomand, paneelmaja

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte, konditsioneer
Lisainfo: rõdu 3 m², parkimine tasuta, panipaik, maa-alune garaaž, seinakapp, lift, parkett, pakettaknad, mööbel, uus elektrijuhtmestik
Side ja turvalisus: valvesüsteemi kaabeldus tehtud, trepikoda lukus
Ümbrus: ümbruses korterelamud, naabrid ümberringi, asub keskuses, teed heas seisukorras

Sinu unistuste kodu võtmesõnadeks on suurepärane asukoht, ülim mugavus ja kvaliteet. Meil on hea meel pakkuda võimalust saada osa Riia Kvartali uusarenduse tõelisest pärlist.

Riia Kvartal on elamurajoon Tartu kesklinnas, mis koosneb 7 omanäolisest hoonekompleksist. Kvartal on tuntud oma mitmekülgse arhitektuuri poolest, kus iga hoone kannab endas unikaalset stiili ja karakterit ning mille Riia tn 22b, Era tn 3 majad on pärjatud 2018 aastal Tartu linna „ Aasta parim ehitis 2018“ tiitliga.

Kortermajale on väljastatud kasutusluba nr 2212371/09912 17.08.2022. Arendajaks pikaajalise kogemustega AS Colordia. Kortermajad on kavandatud Salto Arhitektuuribüroo OÜ poolt. Kortermaja kuulub B energiaklassi, tagades efektiivse energiakasutuse ja madalad ülalpidamiskulud.

Olete oodatud tutvuma selle suurepärase uusarenduse korteriga, mis on täielikult möbleeritud, nii et saate kohe sisse kolida ja nautida kõiki selle mugavusi. See kaunis kolmetoaline korter pakub ideaalset kombinatsiooni funktsionaalsusest ja stiilist.

Korter on varustatud kaasaegsete tehnosüsteemidega, mis muudavad elamise mugavaks ja nauditavaks. Korteris on soojustagastusega ventilatsioon ja kaugküttel põhinev vesipõrandaküttesüsteem, mis tagab ühtlase ja meeldiva temperatuuri kogu korteris. Võimalus reguleerida temperatuuri igas toas eraldi ja küttearvestus on vastavalt tarbimisele.
Suve kuumemate ilmade korral saad nautida jahedat ja mõnusat õhku tänu korterisse paigaldatud Mitsubishi kliimaseadmele, mis tagab optimaalse sisekliima igal aastaajal.

Turvalisust ja mugavust pakub videokaameraga ukseavamis süsteem ja paigaldatud valvesüsteem võimalusega ise liituda turvateenuse pakujaga.
Vee-, elektri- ja küttenäidikud on varustatud kauglugemise tehnoloogiaga, mis võimaldab neil automaatselt edastada tarbimisandmeid teenusepakkujale.

interneti-ja teleteenust pakuvad Telia AS ja Elisa AS.

Korteri interjööris on kasutatud mahedaid ja naturaalseid toone, luues rahustava ja meeldiva atmosfääri. Põrandaid katab elegantne naturaalne 3- lipiline tammeparkett ja siseuksed on viimistletud naturaalse tammespooniga, lisades ruumile soojust. Keraamilised plaadi esikus ja vannitoas.

Korteri energiatõhususe ja vaikse olemise tagavad kolmekordsed klaaspaketid ning kõrged aknad lasevad loomulikul valgusel ruumi täita. Aknad avanevad sissepoole, muutes akende puhastamise lihtsaks. Kõikides tubades on voldikkardinad, mis tagavad privaatsuse ja lisaväärtuse magamistubades on pimendavad voldikud.

Avatud planeeringuga elutuba koos köögiga moodustab korteri südame, pakkudes ligipääsu hubasele 27 m² suurusele alale, kus saate mugavalt aega veeta ja külalisi võõrustada. Elutoast on pääs rõdule (3m2) suunaga õhtupäikese poole, mis annab suurepärase võimaluse nautida hommikukohvi või kaunist päikeseloojangut.
Korter on sisustatud kvaliteetse Baltest köögiga ja Electrolux köögitehnikaga (induktsionpliit, kubu, külmkapp, ahi, nõudepesumasin ja mikrolaineahi).
Elutoas pehme ja luksuslik diivan, kuhu saab end mugavalt sisse seada ja lõõgastuda. Suure ekraaniga Samsung telekas, muudab filmide vaatamise perega ja spordiülekannete jälgimise sõpradega tõeliseks elamuseks. Lisaks stiilne söögilaua koos elegantsete toolidega, kus saad nautida maitsvaid eineid pere ja sõpradega.

Mõlemas magamistoas on mahukad garderoobikapid, mis pakuvad piisavalt ruumi riiete ja esemete hoidmiseks. Suuremas magamistoas (ca 14 m2) on lai voodi pesukastiga ning kaks öökappi. Väiksemas magamistoas (13 m2 ), mida on võimalik kasutada ka töötoana diivanvoodi, mis muudab ruumi mitmekülgseks ja funktsionaalseks, samuti on seal olemas juba kirjutuslaud ja tool.

Esikus on mahukas peegelustega garderoobikapp. Vannitoas Electroluxi pesumasin ja kuivati, mis teevad kodutööde tegemise mugavaks ja efektiivseks.

Sinu kodu on suurepärase asukohaga, asudes Tartu linna südames. Siin saad nautida linnamelu mugavust, sest - kauplused, restoranid, kohvikud ja kultuurisündmused on vaid jalutuskäigu kaugusel.

Riia Kvartal pakub autovaba õueala, kus majadevahelised tänavad on autovabad ja ainult avatud jalakäijatele ning kergliikluseks. Kvartali keskele jääb ka mänguväljak, mis on ideaalne lastega peredele. Autode parkimine on mugavalt lahendatud majaaluses garaažis, mis tagab Sinu sõiduki ohutuse, antud korteri juurde kuulub 1 parkimiskoht. Sissepääs majaalusesse garaaži on võimalik nii Era kui ka Filosoofi tänavalt.

Lisaks on kortermajas lift, mis muudab selle mugavaks elukohaks igas vanuses elanikule. Suletud trepikojad lisavad turvatunnet ning tagavad rahuliku elukeskkonna.
Korter asub hea bussiühenduse läheduses, vaid mõnesaja meetri kaugusel lähimast peatusest. Lisaks on ühenduvus erinevate linnaosadega väga hea, mis teeb igapäevaste toimetuste korraldamise lihtsaks ja mugavaks.

Lähikonnas paikneb mitu lasteaeda, sh Tartu Lasteaed Rõõmupesa vaid 340 meetri kaugusel. Samuti on hea asukoht ka üld- ja kõrgema hariduse omandajatele, sest 10 kooli, neist Mart Reiniku Kool, on vaid 230 meetri kaugusel.

Kommunaalid on talvel ca 150 EUR ja suvel 90 EUR.

See luksuslik korter on valmis Sinu uueks koduks saama. Kogu tehnika ja mööbel on uued , oodates vaid Sinu saabumist. Ära jäta seda võimalust kasutamata, võta meiega ühendust ja broneeri vaatamine juba täna!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Friis Kinnisvara OÜ
Friis Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
279 000 € 4 326 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3640337
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 64.5 m²
Korrus/Korruseid 2/8
Ehitusaasta 2022
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%