Müüa maja - Unipiha, Nõo vald, Tartumaa

Ainulaadne elamis- või äripind looduskaunis kohas

Kinnistu, kivimaja, elamispind 300 m², kogupind 300 m²

Lisainfo: telliskivisein, eterniitkatus

Seoses muudatustega isiklikus elus müün oma majutusasutuse projekti, mida on soovi korral võimalik renoveerida ka eramuks. Suur telliskivielamu on ehitatud tõenäoliselt 19. sajandi esimeses pooles ning see majutas Unipiha mõisa töölisi. Hoone on säilinud peaaegu algupärasel kujul: võimsad laetalad, laudpõrandad, telliskiviseinad. Hoone on ehitatud termose põhimõttel, tal on kaks telliskiviseina ning nende vahel õhuvahe. Olen vahetanud kõik hoone aknad, sisemine nn. talveraam on soojapidav pakettaken. Loomulikult on tegemist puitakendega. Hoone juurde olen kaevanud kaevu, kust tuleb ka vesi majja. Rajatud on imbväljak. Majal on uus elektriliitumine ning 20 A peakaitse. Majas on kõige suurem (kümneribine) Viadruse malmkatel: seega puuküte. Maal maja juures on puid piisavalt. Katlaruum on valmis ehitatud, seal on kahesüsteemne soojaveeboiler ning akupaak, samuti paisupaak. Kõrvalhoonel olen vahetanud katuse, mädanenud seinapalgid ning selle taha olen rajanud õunaaia, mis juba kannab. Majast lõunasuunda jääb suur niidetav heinamaa, kus saab korraldada erinevaid üritusi, maja ümber leiab mitmeid põlispuid, tammesid, pärnasid ning mände.

Kinnistu koosneb kahest katastriüksusest: suuremast, 52801:001:1291 (14054 m2), millel asub ka maja ning väiksemast, 52801:011:0043 (11302 m2), millel asub kõrvalhoone. Maja eest möödub Nõo-Kambja maantee, mis pole kõige meeldivam, kuid pakub võimalusi ettevõtluseks ning juurdepääs kinnistule on seetõttu ka talvel väga hea. Kõrvalhoone katastriüksus pakub piisavalt täielikku privaatsust, selle piirilt jookseb läbi ka veerikas oja. Koht on looduslikult väga ilus.

Tartu lõunakeskus jääb 15 kilomeetri kaugusele (kogu aeg asfalttee), Ülenurme lennujaam jääb kümnekonna kilomeetri kaugusele. Maja on muinsuskaitse all ja järelikult ei ähvarda seda eeloleval aastakümnel Euroopa Liidu renoveerimisnõuded. Kõrvalhoone ei ole muinsuskaitse all.

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Mart
Mart Kasutaja on identifitseeritud
Omanik
125 000 € 417 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3441866
Tube 7
Üldpind 300 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 1850
Seisukord Vajab renoveerimist
Valmidus Kinnine karp
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 25356 m²
Katastrinumber 52801:001:1291
Registriosa number 2053504
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%