Müüa korter, 8 tuba - Raekoja plats 14, Kesklinn, Kesklinn, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

Eksklusiivne Tartu hinnatuima asukohaga 255m2 kodu

Korteriomand, kivimaja

Lisainfo: eraldi sissepääs, katusekorter, toad eraldi, mööbli võimalus, mööbel, parkett, panipaik, seinakapp, uus elektrijuhtmestik, kõrged laed, planeering läbi mitme korruse
Köök: avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: vann, dušš, boiler, wc ja vannituba eraldi, saun, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: tahke kütus, keskküte, põrandaküte, kombineeritud küte
Side ja turvalisus: trepikoda lukus, valvesüsteem paigaldatud
Ümbrus: teed heas seisukorras, naabrid ühel pool, ümbruses ärihooned, linnas

Sellel korteril on kõik, mida hing ihkab – südalinna asukoht, mõnusalt ruumi ja privaatsust kahel korrusel, palju avarust ja valgust, saun, vann ja katuseterrassi loomise võimalus.

See kaunis ajaloohõnguline hoone asub Tartu vanalinna muinsuskaitsealal otse raekoja platsi keskmes, kus on käeulatuses kogu Tartu kaunis vanalinn ning Emajõeäärne ilu.

KORTER
Tegemist on avara planeeringuga ning valgusküllase korteriga, mida on võimalik välja ehitada kaheks või enamaks eraldi korteriks. Seda võimaldavad juba olemasolevad eraldi elektri- ja veeühendused ning mitu erinevat sissepääsu.

Korter paikneb kahel korrusel ning sellele lisavad avarust kõrged laed ning katuseaknad.
Korteri aknad paiknevad nii raekoja poole kui ka sisehoovi.
Suur potentsiaal arendada müüdav objekt välja eksklusiivseteks külaliskorteriteks või kasutada ühe suure perekorterina! Teist sellist turult leida on keeruline.

PLANEERING
I korrus: esik, vannituba, leiliruum, WC, abiruum/sahver, köök, magamistuba, elutuba, lisaks trepikojas asuv väike panipaik.
II korrus: trepihall, 3 magamistuba, 1 master magamistuba koos privaatse duširuumi-WC ja walk-in garderoobiga, majapidamisruum, duširuum-WC, avatud puhkeruum, hobituba, koridor ja eraldi sissepääsuga korter vee-ja kanalisatsioonivõimalusega.

SISEVIIMISTLUS
Siseviimistluses on läbiv joon naturaalsel puidul, seda on kasutatud materjalina trepi kujundamisel, siseuksed on täispuidust ja põrandat katab originaallaudpõrand.
Korteri esimese korruse osas on kõrged laed, osadest akendest avaneb ka vaade raekoja platsile. Köögipoolel asub õdusteks äraolemisteks loodud kamin.

Kõikide teise korruse magamistubade ja trepihalli-koridori põrandatel on vaipkate. Korteri teise korruse aknad avanevad sisehoovi ning kolme magamistoa katuseaknad raeplatsi poole. Kõikides tubades on tänu katuseakendele palju valgust.
Korteril on kahekordsed puitraamidel aknad.

Korteril on mitmeid panipaiku – korteri koosseisu kuuluvas trepikojas asuv panipaik, lisaks köögi kõrval asuv sahver. Teisel korrusel majapidamisruum ja trepihallis eraldi ruumikas seinakapp. Samuti on kõikides magamistubades on sissehitatud garderoobkapid, master magamistoas on walk-in garderoob. Lisaks on korteri kasutada hoone keldrikorrusel punastest tellistest võlvkaartega keldriruumid u 57 m2.

Korteri esimesel korrusel on üks sissepääs ning teisel korrusel teine eraldi trepikojaga sissepääs. Sealt samast pääseb ka eraldi sissepääsu kaudu kõrvalruumi, mille saab eraldi korteriks välja ehitada või kasutada töötoa, panipaiga või hoiuruumina.

Duširuumide seinad ja põrandad on viimistletud keraamiliste plaatidega. Paigaldatud on kvaliteetne Villeroy & Boch sanitaartehnika.

TEHNOSÜSTEEMID
Korteri küttesüsteemina on kasutusel pelletahi, soojuskandjateks on radiaatorid, teise korruse duširuumides vesipõrandaküte. Korteri esimese korruse pesuruumides on elektriline põrandaküte.

Võimalik on liituda tsentraalse kaugküttega.
Korterisse on paigaldatud valvesüsteem koos tuletõrjesignalisatsiooniga.

HOONE
Hoone Emajõe poolne tiib on 2021. aastal osalises mahus täielikult renoveeritud.

ASUKOHT
Korteril on eksklusiivne asukoht otse Raekoja platsis koos kõigi vanalinna hubaste kohvikute ja restoranidega. Kiviviske kaugusel asub Tartu Ülikooli peahoone ning kaunis Emajõeäärne promenaad.
Läheduses on Inglisild, millest teisel pool terendab kaunis ja ajalooline Toomemäe park ning selles asub ka Tartu Akadeemiline Tenniseklubi kahe väliväljakuga.

Tegemist on raekoja platsi päiksepaistelisemal küljel paikneva ainukese korteriga ja see teeb asukoha eriti privaatseks ja mõnusaks!

Helista ja lähme tutvuma!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Sierra Invest OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
1 165 000 € 4 556 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3599251
Tube 8
Üldpind 255.7 m²
Korrus/Korruseid 3/4
Ehitusaasta 1798
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79507:055:0004
Energiamärgis -
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%