Müüa maja, 3 magamistuba - Saare tn 13, Lohusalu AÜ, Laulasmaa, Lääne-Harju vald, Harjumaa

Armas maamaja stiilis aastaringne elamine!

Kinnistu, puitmaja, kogupind 107.5 m²

Köök: elektripliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, boiler, lokaalne vesi
Küte ja ventilatsioon: õhksoojuspump, elektriküte, kamin, kombineeritud küte
Lisainfo: puurkaev, kõrvalhoone, ühistransport, parkett, pakettaknad, elekter, terrass, profiilplekk-katus
Side ja turvalisus: aiaga ümbritsetud
Ümbrus: Soome laht meri 1.5 km, ümbruses eramud, mets lähedal

See hoole ja armastusega loodud kodu õhkab meeldivalt harmoonilist maakodu stiili. Peremehe tööks on vasetööd ja sellest tulenevalt on ka majas palju vasest käsitööd ja unikaalseid detaile, mis jäävad uut pererahvast rõõmustama ja neile silmailu pakkuma!

Kinnistu on aiaga ümbritsetud ning ilusasti hooldatud, istutatud on ilupuid, paigaldatud laudteed ning pimedal ajal lisavad hubasust valgustid. Kui soovite ka suviseid pilte näha, siis andke märku ning saadan teile neid hea meelega!

Kõik hooned on ühtse stiiliga. Majja pääseb avaralt 20m2 suuruselt terrassilt, mis on ka ideaalne koht hommikukohvi nautimiseks, sest päike hakkab terrassile juba hommikul paistma! Päikesevalgust liiga palju on, siis on terrassile paigaldatud ka rulood, ning saab kuuma päikese eest varjus olla. Kellele aga talveaed meeldib, siis kasvuhoones on kasutusel taimekastid ning on kohandatud mõnusaks puhkealaks, kus ka jahedatel suveõhtutel ja esimeste soojemate kevadilmadega on mõnus aega veeta.

Sama hoone küljes on ka eraldi sissepääsudega kuur ja väike töökoda. Kinnistu nurgas on uue peremehe kätt ootamas väike saunamaja - sisetööd on vaja lõpetada. Oma koha on leidnud ka lõkkeplats ja suitsuahi.

Majas on kasutatud palju puitu ning oma auväärse koha on säilitanud ka vanast suvilast jäänud paekivisein, mis on elutoa ja väiksemate magamistubade vahele jäetud. Elutoas on lausa 3 akent ja see loob eriti armsa puhkenurga. Kogu majale lisab kodusust ja maalähedast stiili ruutudega aknad ja kõikde akende taha on paigaldatud puidust lillekastid.
Avatud köögiosas on väike malmkamin, mis on ühendatud soojamüüriga. Köögis on olemas ka nõudepesumasin ning paljude perenaiste unistus on kindlasti akna all asuv suur kraanikauss - ka see on siin olemas!

Lisaks avatud köögiosaga elutoale on majas üks suurem magamistuba ning kaks väiksemat magamistuba, mis on võimalik soovi korral üheks suuremaks magamistoaks ühendada. Aga kui on vaja kahte eraldi magamistuba lastele või ka näiteks eraldi väikest kabinetti, siis antud planeering sobib väga hästi.

Hubane majake mere ja linna lähedust hindavatele inimestele!

Laulasmaa on pooletunnise autosõidu kaugusel Rocca al Mare keskusest Tallinnas ja eelkõige on tuntud seal asuva Laulasmaa Spa, Arvo Pärdi keskuse, läheduses asuva Lohusalu sadama, kaunilt restaureeritud Költsu mõisa, Ott ja Matilda kohviku ning kaunite männimetsade poolest. Aga kõige rohkem tuntakse Laulasmaad tema kaunite liivarandade pärast ning on ka oma nime saanud jala all "laulvate liivade" järgi Lahepere lahe äärses mererannas. Populaarne suvituskoht on see olnud juba pea sada aastat, aga järjest enam inimesi eelistab sinna aastaringselt elama asuda. Laulasmaal on olemas kauplus, Laulasmaa lasteaed ja kool, pakiautomaat, apteek, raamatukogu...
Aga kellel on vaja rohkem teenuseid, siis Keila on näiteks kõigest 20km autosõidu kaugusel.
Tallinnasse on võimalik sõita Vääna ja Kiia kaudu, aga ka mööda maalilist Rannamõisa maanteed möödudes Keila-Joa mõisast ja nautides avarat vaadet Türisalu panga pealt Soome lahele!

Tulge vaatama!!!

Lisaküsimuste korral võtke palun kindlasti ühendust!

Kirsi Paadik
RE/MAX Central

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
RE/MAX Central
RE/MAX Central
Vaata firma profiili
Võta ühendust
230 000 € 2 140 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3594518
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 107.5 m²
Korruseid 1
Ehitusaasta 1981
Seisukord Renoveeritud
Valmidus Valmis
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 804 m²
Katastrinumber 29503:006:0140
Registriosa number 2315002
Energiamärgis -
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%