Müüa korter, 2 tuba - Poordi 3, Sadama, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

Kõrgete lagede ja katuseterrassiga avar 2.5-toaline penthouse

Korteriomand, paneelmaja

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik
Sanruum: vann, dušš, uus torustik, pesumasin
Lisainfo: köök, elekter, tsentraalne vesi, ühistransport, uus elektrijuhtmestik, planeering läbi mitme korruse, katusekorter, seinakapp, panipaik, terrass, lift, ventilatsioon, garderoob, parkett, mööbli võimalus, rullmaterjalist katus
Side ja turvalisus: Internet, trepikoda lukus
Küte ja ventilatsioon: maaküte, konditsioneer
Ümbrus: Tallinna laht meri 170 m

See detailideni läbi mõeldud, 5.5 meetri kõrguste lagedega, väga kvaliteetselt ja funktsionaalselt sisustatud loft-tüüpi penthouse on ideaalne inimesele, kes hindab kvaliteeti, naudib südalinna melu ja kelle jaoks on oluline, et kõik mugavaks eluks vajalik oleks käe ulatuses. Kui Sa otsid midagi, mis eristuks ja oleks eriline, siis see korter on just täpselt Sulle.

PROMENAADI MAJA
Tere tulemast Promenaadi Majja, esindusliku arhitektuuriga hoonetekompleksi Tallinna sadama Admiraliteedi basseini jalakäijate promenaadi ääres. See elegantne kodu on loodud neile, kes hindavad luksust, mugavust ja südalinna elustiili. Promenaadi majadest saad astuda otse linnamelusse ja Vanalinna. Müügisolev korter asub Peremajas. Promenaadi majade kompleks koosneb kolmest eriilmelisest hoonest, mis moodustavad läbimõeldud keskkonnaga ühtse terviku ja on omavahel ühendatud maa-aluse parklaga. Jalakäijate promenaad ja vahetu ligipääs Vanalinnale muudavad selle ideaalseks koduks neile, kes soovivad nautida linnakultuuri ja mere lähedust.

KORTER
Korteri iseloomustavateks joonteks on kõrged laed, avarus, privaatsus ja kvaliteetne siseviimistlus. Korteri koosseisu kuulub:

- Läbi kahe korruse avanev elutuba koos köögiga (41.3 m²)
- Magamistuba (20.8 m²)
- Esik koos walk-in garderoobiga (10.6 m²)
- Vannituba (10 m²)
- Teisel korrusel asuv avatud tuba (10.5 m²)
- Privaatne katuseterrass (39.7 m²)
Kokku on korteris üldpinda 93 m², millele lisandub katuseterrass.

Korteris on läbivalt kasutatud heledaid toone. Seinad on värvitud ning põrandatel on kalasaba tammeparkett. Siseuksed on kõik laeni ulatuvad.
Hinna sees on ka eraldi panipaik.

KÜTE JA VENTILATSIOON
Promenaadi Majal on A-energiaklass ja maaküte, samuti soojustagastusega ventilatsioon, mis tagavad madalad ülalpidamiskulud. Esimese kortermajana Eestis ammutatakse energiat maja vaivundamendist, kasutades 20 meetri sügavusel asuvaid energiavaiade süsteemi. Lisaks on korteris jahutussüsteem. Hoone on varustatud targa kodu lahendusega, mis võimaldab korteri esikusse paigaldatud puutetundliku ekraani abil reguleerida korteri temperatuuri ja ventilatsiooni.

PIIRKOND
Suurepärane asukoht mugavust hindavale inimesele. Kõik, mida vajad, on siinsamas – suur valik Tallinna parimaid restorane ja kohvikuid. 500 m raadiuses asub suur hulk butiike ja kaubanduskeskuseid, vanalinn, sadam, lai valik kvaliteetset meelelahutust ja spordiklubid.

Huvi korral võta ühendust ja läheme koos Sinu uut südalinna kodu vaatama.

Lii Salusaar
+*** **** ****
l************@l*****.ee

LUXUM - Luxury Living by Uus Maa
LUXUM on pühendunud kõige eksklusiivsema ja unikaalsema kinnisvara müügile Eestis. Meie 30-aastane kogemus, luksuskinnisvarale spetsialiseerunud maaklerid, ulatuslik kontaktivõrgustik ja värske turuinfo annavad meile võimaluse leida teie kinnisvarale sobiva ostja või teile sellise kodu, mida soovinud olete. Kui soovite osta, müüa või üürida preemiumklassi kinnisvara, võtke julgelt minuga ühendust!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
400 000 € 4 301 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3661315
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 93 m²
Korrus/Korruseid 6/6
Ehitusaasta 2016
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:114:0062
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%