Müüa maja - Valjala-Nurme, Saaremaa vald, Saaremaa

UUS HIND!

Tule loo omale unistuste kodu Saaremaal!

Elamispind 103.4 m², kogupind 124 m²

Sanruum: saun
Lisainfo: parkimine tasuta, mööbel, mööbli võimalus, tööstusvool, elekter, kõrvalhoone, puurkaev, puusein
Ümbrus: mets lähedal, teed heas seisukorras

Saaremaal, rahulikus Veeriku külas on müüki tulnud Kastani kinnistu. Suuruselt 5779 m², mis ise on 100% elamumaa, on valmis muutuma teie ideaalseks kodukohaks. Kunagisest hooletusse jäetud ning võssa kasvanud krundist on tehtud kaunis paik kuhu tulla ja luua oma hubane kodu.

Peamaja suurusega 124 m² pärineb ise aastast 1904. Maja ise vajab täielikku renoveerimist, kuid kindlasti mida võib säilitada on maja enda ühele poole olevasse kuuri ehitatud suur kamin, kas teha sinna tulevikus mõnus istumiskoht kus olla seltskonnaga või lasta ise oma loovusel lennata.
Majas on tööstusvool mis pakub mitmekülgsust erinevate projektide või hobide jaoks.

Kõrvalhooneks on korda tehtud vana ait mis nüüd on ümberkujundatud võluvaks saunamajaks. Sauna sisse minnes võtab teid vastu eesruum kuhu jätta kõik oma üleriided, vasakule minnes satute leiliruumi mille lagi on kaetud kadakaseibidega, et veel rohkem luua võlu mida Saaremaa pakub. Leiliruumis on samuti pesemisvõimalus.
Saunamaja ees saab lõõgastuda avaral terrassil, kus on luksuslik kümblustünn, mis on varustatud eritellimusel valmistatud ahjuga. Naudi oma kodust spaad koos pere või sõpradega, sest vannivesi soojeneb vaid 1-2 tunniga, pakkudes aastaringset lõõgastust looduse ilu keskel.
Sauna kõrval on võimalus üles riputada kaks korvkiike pluss veel üks laste kiik. Seltskonnaga saab koguneda õdusateks õhtuteks tagaõues asuva lõkkeplatsi ümber, luues koos lähedastega väärtuslikke mälestusi.

See kinnistu pakub täiuslikku segu privaatsusest ja ligipääsetavusest. Tulge nautige maapiirkonna rahu, jäädes samal ajal lähedale olulistele mugavustele. Valjala COOP kui ka Valjala Põhikool on vaid 2,4 km kaugusel (2min autosõitu), Valjala lasteaed jääb 2,5 km kaugusele.
Paari kilomeetri kaugusel on ka Valjala maalinn, mida ümbritsevad mitme kilomeetrised terviserajad koos välispordi võimalustega + lisaks on seal discgolfi park. Talvel on seal lastele kelgutamisvõimalused samast maalinnalt alla ja samuti metsas mitme erineva distantsiga suusarajad. Valjala koolis on kõigile kasutatav jõusaal koos ühisaunaga, samuti on kooli kõrval tasemel välijõusaal. Alevikus sees on perearstikeskus, kultuurimaja ning raamatukogu, samuti pakiautomaat kuhu jõuavad kohale internetist tellitud pakid. Valjalas asub ka bussijaam millest saab bussidega igasse Eesti otsa.

Kui otsid enda perele elukohta, mis oleks vaikne ning rahulik, kus kõik oleks olemas ja kogukond on sõbralik ja askeldav, siis see on täpselt teile.
See kinnistu pakub piiramatuid võimalusi, et teie kujutlusvõime saaks lennata, olenemata sellest, kas te kujutate ette oma perele head kodukohta, võluvat külalistemaja või ainulaadset rendikinnisvara.
Tunned, et antud kinnistu võiks pakkuda sinule huvi, võta julgelt ühendust ja lähme koos vaatama.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Lääneranna Kinnisvara
Lääneranna Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
Uus hind
65 000 € 524 €/m²
75 000 €
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3626789
Tube 2
Üldpind 124 m²
Korruseid 1
Ehitusaasta 1904
Krundi pind 5779 m²
Katastrinumber 85801:001:1273
Energiamärgis -
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%