Müüa muu - Lümanda-Kulli, Saaremaa vald, Saaremaa

UUS HIND!

ERIHIND KAHEKS NÄDALAKS!

Kogupind 62 m²

Sanruum: boiler, dušš, vann, saun, kanalisatsioon
Küte ja ventilatsioon: õhksoojuspump
Köök: külmik, köögimööbel
Lisainfo: terrass, puurkaev, kõrvalhoone, parkett, pakettaknad, mööbel, mööbli võimalus, elekter, parkimine tasuta
Side ja turvalisus: naabrivalve, videovalve
Ümbrus: teed heas seisukorras

Toimiv rendiäri Saaremaal!

Saaremaal Jõgela külas on müüki tulnud kaunis Kaasiku-Liiva kinnistu. See paik pakub segu maalähedasest võlust ja kaasaegsest luksusest, kinnistul on kaks konteinerhoonet, ruumiline ait kõigi teie ladustamisvajaduste jaoks ja samuti palju meeldivaid mugavusi, mis on mõeldud teie elustiili tõstmiseks.


Krundi enda suurus on 2.23 ha, kinnistul on 2 x 32 m² suuruse üldpinnaga konteinerelamut mis on valminud ühes Eesti tuntumas tõsielulises ehitussaates “Naabrist parem”.

Ulatuslik krunt lõputute võimaluste jaoks: See kinnistu, mis ulatub laialivalguvale maatükile, pakub suurepärase võimaluse nii mõistlikele investoritele kui ka visionäärsetele koduomanikele. Laiendamiseks või arendamiseks on piisavalt ruumi. See tühi lõuend ootab teie loomingulist visiooni, olgu selleks siis lopsakas aiamaja, edukas ettevõte või võluv ürituste toimumiskoht. Kinnistuga tuleb kaasa ka planeeritud elumaja projekt.
Nautige oma privaatses saunas puhkust koos oma võrratute loodusvaadetega. See kaunis paik, millel on avar terrass, pakub täiuslikku keskkonda vabaõhulauas istumiseks ja looduses lõõgastumiseks. Parima elamuse saamiseks ootab teid ka terassil olev kümblustünn ja hea jahutuse annab sauna kõrval olev bassein. 


Looge koos sõprade ja perega püsivaid mälestusi omaenda kämpinguparadiisis. Nautige loodust, kui kogunete hubase lõkkeplatsi ümber. Olenemata sellest, kas otsite seiklust või rahu, see puhkekoht lubab lõputuid võimalusi õues nautlemiseks. Boonusena saab lõkkeplatsi kõrvale panna rippuma ka oma kaks korvkiike.
Põgenege vaikkusse ning sukelduge looduse võrratusse illu. Alates lopsakast rohelusest kuni panoraamvaadeteni pakub see lummav kinnistu rahulikku pelgupaika eemal linnaelu sebimisest. Olenemata sellest, kas otsite nädalavahetuse puhkust või püsivat põgenemist, see on koht, mida kutsuda koduks.
Kinnistul on vana salvkaev, toimiv puurkaev ja elektrit koguni 3x25 amprit. Mõlema konteinerelamu õhksoojuspumbad töötavad WiFi-ga ning on kaugelt juhitavad läbi app-i. Turvalisuse tagab videovalve.
Mõlemal elamul on suur avar terass mille mööbel tuleb samuti ostuga kaasa.

Tegemist on kvaliteetse uue elamiskoha või ka väga hea investeerimisprojektiga, mis on juba praegu hästi toimiv ja tuntud majutusasutus.

Ärge jätke kasutamata oma võimalust omada seda ainulaadset kinnisvara. Kasutage seda haruldast võimalust, et muuta oma unistused reaalsuseks - tule pane endale raha teenima või kohanda ümber oma perele sobivaks koduks.

Võta minuga julgelt ühendust ja lähme vaatame koos üle!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Lääneranna Kinnisvara
Lääneranna Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
Uus hind
150 000 € 2 419 €/m²
170 000 €
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3620694
Üldpind 62 m²
Korruseid 1
Krundi pind 22300 m²
Katastrinumber 44001:003:0493
Energiamärgis -
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%