Müüa muu - Tõreska, Kuusalu vald, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Jõeääre grillmaja - VALLASVARA (UUS HIND)

Palkmaja, kogupind 35 m²

RKIK müüb enampakkumise korras vallasvarana ja teisaldamisele kuuluvat grillmaja!

Enampakkumisel saab osaleda kuni 24.05.2024 12:00 siin: https://www.varakeskus.ee/majad-kuusalu-vald-harju-maakond-jere-grillmaja-vallasvara-uus-hind

Ostjal tuleb tutvuda oksjoni lisainfo, reeglite ja manuses asuvate failidega. Enampakkumisel osaleja kinnitab keskkonnas pakkumist tehes, et ta adub riske mis on seotud palkhoonete teisaldamisega, ta on teadlik hoonete seisukorrast ja omadustest ega oma nende osas müüjale pretensioone. Enampakkumisel osaleja on teadlik, et ta omandab hooned seisundis, milles need on pakkumise tegemise hetkel.

Alghind sisaldab hoonete elemente, mida on võimalik teise asukohta teisaldada. Hoonete demonteerimine, uude kohta transportimine ja püstitamine jääb ostja kuluks. Samuti peab ostja arvestama vajalike utiliseerimiskuludega: ostetud hoonest võib kinnistule maha jääda ainult vundament (s.h 1. korruse põrandakivid mis on laotud vundamendile – täpsustatakse tutvumisel), ülejäänu tuleb ära viia.

Hooned asuvad Kaitseväe keskpolügoonil (harjutusväljal). Harjutusväli on maa- või mereala koos selle kohal oleva õhuruumiga. Harjutusväljal korraldatakse Kaitseväe, Kaitseliidu ja Siseministeeriumi valitsemisalas olevate sõjaväeliselt korraldatud üksuste taktikalisi harjutusi, õppusi, laskmisi, lõhkamistöid ning katsetatakse relvi, lahingumoona, lahingu- ja muud tehnikat. Keskpolügooni harjutusvälja piir on tähistatud valge- ja punasetriibuliseks värvitud piiripostide või puudega. Teedele ja radadele on paigaldatud statsionaarsed ning vajadusel ajutised tõkkepuud, mille juurde pannakse potentsiaalselt ohtliku tegevuse korral tõkestajad, kes tagavad inimeste mittesattumise ohualale.

HARJUTUSVÄLJALE ON PAIGALDATUD LIPUMASTID, KUHU ÜKS TUND ENNE OHTLIKU TEGEVUSE ALGUST HEISATAKSE PUNASED HOIATUSLIPUD - SELLISEL JUHUL ON KAITSEVÄE KESKPOLÜGOONI TERRITOORIUMILE SISENEMINE ILMA VALDAJA LOATA RANGELT KEELATUD!

GRILLMAJA

Vara asub Kuusalu vallas, Tõreska külas. EHRis andmed puuduvad, Maa-ameti kaardilt mõõdetuna on ligikaudne ehitusaluse pindala ca 35m2.

VARAGA TUTVUMINE

Tutvumisele tuleb registreerida. Selleks edastada aadressile p**********@r****.ee ettevõtte korral selle nimi ja registrikood, eraisiku korral isiku nimi. Osalevad isikud registreeritakse kohapeal.

Varaga tutvumine toimub grupiti. Registreerinud isikutele edastatakse konkreetsed kuupäevad ja kellaajad, millal saab kohapeale varaga tutvuma tulla. Kuna harjutuväljal on algamas n.ö aktiivne periood, siis kindlasti ei tohi omapäi vara vaatama minna (hooned on ka lukus ja valvestatud).

Kõik küsimused tuleb esitada objektiga tutvumisel või hiljemalt 20.05.2024 e-posti aadressile palkhooned @ rkik. ee. Hiljem edastatud küsimustele ei pruugita õigeaegselt jõuda vastata.

ÜHISE PAKKUMISE TEGEMINE

Kui enampakkumisel on võidupakkumise teinud mitu isikut ühiselt, saavad need isikud riigivara omandamise õigust realiseerida üksnes ühiselt. Kui ei olda nõus vara ühiselt omandama, kuulutab enampakkumise otsustaja (kaitseminister) enampakkumise tulemused kehtetuks ning tagatis realiseeritakse.

Ühiselt pakkumise tegemiseks tuleb vähemalt ühel ühistest pakkujatest registreerida end varakeskus.ee keskkonnas kasutajaks ja edastada info @ varakeskus. ee digitaalselt allkirjastatud avaldus, mille põhja leiab oksjoni manusest PDF kujul. Avaldus tuleb allkirjastada kõigi ühispakkumise avalduses kirjas olevate füüsiliste isikute või juriidiliste isikute esindajate poolt. Volikirja alusel allkirjastanud isikud peavad volikirja kas saatma eraldi i****@v**********.ee või lisama avaldusega samasse konteinerisse.

TULEMUSTE KINNITAMINE

Enampakkumise tulemused tehakse teatavaks www.varakeskus.ee lehel kohe pärast enampakkumise lõppemist. Pärast tulemuste teatavaks tegemist otsustab enampakkumise otsustaja (RKIK) oma käskkirjaga enampakkumise tulemuste kinnitamise või kinnitamata jätmise, sealhulgas nurjunuks tunnistamise tõttu, 20. tööpäeva jooksul enampakkumise tulemuste teatavaks tegemisest arvates. Otsustajal on õigus tunnistada avalik enampakkumine nurjunuks ja jätta enampakkumise tulemus kinnitamata vastavalt riigivaraseaduse §-le 68.

Enampakkumise võitjaga sõlmitakse võõrandamisleping. Tähtaja võõrandamislepingu sõlmimiseks määrab enampakkumise otsustaja (RKIK), võttes arvesse, et selleks võib olla maksimaalselt kaks kuud enampakkumise tulemuste kinnitamisest.

OSALEMISPIIRANGUD, enampakkumisel ega varaga tutvumisel ei saa osaleda

Vene Föderatsiooni ja/või Valgevene Vabariigi kodanik, resident või Vene Föderatsioonis ja/või Valgevene Vabariigis asutatud ettevõtja, sh füüsilisest isikust ettevõtja, juriidiline isik, asutus või muu üksus.
Eesti äriregistris registreeritud isik, mis on mistahes ulatuses otseselt või kaudselt punktis 1 nimetatud isiku, asutuse või muu üksuse omandis.
Isik, kes on punktides 1 või 2 nimetatud isiku, asutuse või muu üksuse esindaja või tegutseb sellise isiku juhiste alusel.

Kuulutuse link
Varakeskus OÜ
Varakeskus OÜ
Vaata firma profiili
5 292 € 151 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3638908
Üldpind 35 m²
Seisukord Keskmine
Energiamärgis -
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%