Müüa korter, 3 tuba - A. H. Tammsaare tee 131, Mustamäe, Tallinn, Harjumaa

Korteriomand

Köök: keraamiline pliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: vann, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: köök, mööbel, mööbli võimalus, panipaik, parkimine tasuta, tsentraalne vesi, ühistransport, lift, eraldi sissepääs, kanalisatsioon, pakettaknad, mets lähedal
Side ja turvalisus: Internet, trepikoda lukus, naabrivalve
Ümbrus: kattega teed

Renoveeritud, mugava planeeringuga eripärane korter Mustamäel. Sisustus hinna sees!
Olemas kehtiv hindamisakt!

MAJA
Majas on teostatud mitmed olulisemad tööd: Renoveeritud ja soojustatud maja fassaad, renoveeritud küttesüsteem, vahetatud vee- ja kanalisatsioonitorustik, katus ning kõik aknad, välisuksed ja liftid. Paigaldatud fresh-klapid. Trepikojad on hooldatud, puhtad ning lukustatavad. Hoovis asub mänguväljak.

KORTER
Hubane korter 62 m2 on renoveeritud + keldriboks. Renoveerimise käigus on vahetatud kõik põrandad, paigaldatud uus elektrijuhtmestik ja torustik, uuendatud on kõik seinad ja laed. Eluruumide põrandatel on kulumiskindel PVC laminaat. Korteris on paigaldatud uued radiaatorid koos temperatuuri regulaatoritega. Fresh-klapid tagavad kvaliteetse sisekliima.
Kommunaalmaksed: SUVEL umbes 100 EUR (v.a vesi ja elekter) TALVEL umbes 150 EUR (v.a vesi ja elekter)
Korteri koosseisu kuuluvad: esik, elutuba, köök, 2 magamistuba ja WC/vannituba.

SISUSTUS
Korter on täielikult sisustatud. Siseviimistluses on kasutatud rahulikke ja heledaid toone ja lahendusi. Avaras esikus on seinakapp. Suur hubane köök on varustatud köögimööbliga. Köögis on pliit, ahi, integreeritud nõudepesumasin ja külmkapp, joogiveekraani.

ASUKOHT
Maja on väga hea asukohaga! Lähedal on kõik eluks vajalik: bussi- ja trollipeatused, kauplused, koolid, lasteaiad, kohvikud MyFitness, Fitness24/7 jne. Lähedal on kõik võimalikud kauplused (Maxima, Lidl, Prisma, Rimi, Coop, Selver). Tallinna Majanduskool on 500 m kaugusel. Majast mõne sammu kaugusel asuvad Mustika keskus ja Mustamäe keskus koos Apollo kinoga.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Отремонтированная квартира с удобной планировкой в Мустамяэ. Мебель включена в цену!
Имеется дейстующий оценочный акт!

ДОМ
В доме выполнены важные работы: Отремонтирован и утеплен фасад дома, обновлена система отопления, заменены водопроводные и канализационные трубы, крыша, все окна, наружные двери и лифты. Установлены клапаны fresh. Подъезды ухоженные, чистые и запираются. Во дворе есть детская площадка.

КВАРТИРА
Уютная квартира площадью 62 м², включающая подвал. В ходе ремонта заменены все полы, установлена новая электропроводка и трубы, обновлены все стены и потолки. На полах жилых помещений износостойкий ламинат. В квартире установлены новые радиаторы с регуляторами температуры. Клапаны fresh обеспечивают качественный микроклимат.
Коммунальные платежи:
ЛЕТОМ около 100 EUR (без учета воды и электричества)
ЗИМОЙ около 150 EUR (без учета воды и электричества)
В квартиру входят: прихожая, гостиная, кухня, 2 спальни и санузел/ванная комната.

МЕБЕЛЬ
Квартира полностью меблирована. В отделке интерьера использованы спокойные и светлые тона и решения. В просторной прихожей есть встроенный шкаф. Большая уютная кухня оборудована кухонной мебелью. На кухне есть плита, духовка, встроенная посудомоечная машина и холодильник, кран для питьевой воды.

РАСПОЛОЖЕНИЕ
Дом имеет очень хорошее расположение! Рядом есть все необходимое для жизни: автобусные и троллейбусные остановки, магазины, школы, детские сады, кафе MyFitness, Fitness24/7 и другие. Вблизи находятся все возможные магазины (Maxima, Lidl, Prisma, Rimi, Coop, Selver). Таллиннская школа экономики находится в 500 метрах. В нескольких

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Arco Vara Kinnisvarabüroo OÜ
Arco Vara Kinnisvarabüroo OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
155 000 € 2 313 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3661585
Tube 3
Üldpind 67 m²
Korrus/Korruseid 9/9
Seisukord Valmis
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78405:501:2500
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%