Müüa maja, 3 magamistuba - Piiri tn, Räpina linn, Räpina vald, Põlvamaa

Uus pakkumine! Suure kinnistuga maja Räpina linnas.

Palkmaja, kogupind 106 m²

Köök: elektripliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, boiler, pesumasin, tsentraalne vesi, kanalisatsioon
Küte ja ventilatsioon: ahjuküte, õhksoojuspump
Lisainfo: elekter, panipaik, mööbel, mööbli võimalus
Ümbrus: äärelinnas, naabrid kõrval

Räpina linnas on müügile tulnud avar elumaja koos kõrvalhoonetega. Maja on elamiskõlblik, aga ootab kuldsete kätega pererahvast, kes tema potentsiaali ära kasutades looks endale unistuste kodu.

KINNISTU
3846 m² suurusel kinnistul on elumaja, saunamaja, vana laut koos puukuuriga, kasvuhoone ning 5a tagasi ehitatud autovarjualune. Saunamaja vajab renoveerimist, olemas uus ahi, mis on mõned aastad tagasi ostetud, ent paigaldamata. Kuuris on olemas u kahe talve küttepuud, mis jäävad uuele omanikule. Suures päikselises aias on rohkelt viljapuid ja marjapõõsaid, üks puhastamist vajav tiigike, ning perenaist ootav peenramaa.

MAJA
See väärikas palkmaja on Ehitisregistri andmetel 1916 aastal kasutusele võetud ja hoolega hoitud. Suletud netopinda on 106 m², lisaks on teise korruse väljaehitamise võimalus. Vundament on maakivist, katusel eterniit. Hoone elektrijuhtmestik on vahetatud.
Välisuksest sisse astudes on avar esik, mis ühendab maja kahte osa, siin on ka trepp, mis viib katusekorrusele, kuhu on võimalik välja ehitada lisaruumid. Esimesel korrusel on tuulekoda, panipaik, esik, 3 tuba, 2 kööki ja veranda. Üks köök on koos pesuruumiga (dušš ja wc). Maja hoovipoolse osa toad on kümmekond aastat tagasi renoveeritud – aknad vahetatud, põrandatel parkett, seintes kips ja kaetud tapeediga. Tänavapoolsed ruumid vajavad kaasajastamist. Maja välisuks ja esiku aken vahetatud, esiku seintel on laudis.

KOMMUNIKATSIOONID
Majas on väga mugav tsentraalne vesi ja kanalisatsioon. Kinnistul on alles ka vana salvkaev, vesi on sees. Hoonet köetakse kahe ahju ja pliidiga ning õhksoojuspumbaga. Küttekehad on töökorras ja kasutuses.

ASUKOHT
Räpina linnas vaikses eramute piirkonnas, toredate naabritega ümbritsetud vaikne ja turvaline kodukoht. Tartu jääb ca 45-minutilise autosõidu kaugusele ja Põlva ca 25-minutilise sõidu kaugusele. Maja lähedalt kulgeb kergliiklustee, mida mööda saab mugavalt Räpina kesklinna jalutada. Räpina bussijaam on 1 km kaugusel.

LISAINFO
Majas elatakse, suuremaid probleeme ei ole, talvel on soe, kui ahju kütta. Katus ei ole läbi lasknud, aga on juba vana ja vajaks lähitulevikus välja vahetamist. Samuti vajab osaliselt tegemist maja vundament.

Kui soovid majaga tutvuma tulla, siis palun lepi aeg eelnevalt kokku ning vaatame sinu uue kodu üle.


Lumen Kinnisvarabüroo - tahame, et inimesel oleks kinnisvara müües õigus läbipaistvale teenusele, kiirele teenindusele ja personaalsele lähenemisele tema kõige kallima vara müümisel.

Vaata ka meie teisi pakkumisi kodulehelt Lumen Kinnisvarabüroo

Kinnisvara müük ja klientide nõustamine on meie kirg!

Hoia meie tegemistel silma peal Lumen Kinnisvarabüroo Facebook lehel

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Lumen Kinnisvarabüroo OÜ
Lumen Kinnisvarabüroo OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
64 900 € 612 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3649844
Tube 3
Magamistube 3
Üldpind 106 m²
Ehitusaasta 1916
Seisukord Vajab san. remonti
Krundi pind 3846 m²
Katastrinumber 70501:002:0235
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%