Müüa korter, 4 tuba - Peetri tn 7-4, Raadi-Kruusamäe, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

Korteriomand, puitmaja

Lisainfo: parkett, pakettaknad, toad eraldi, kinnine hoov, eraldi sissepääs, kõrged laed, uus elektrijuhtmestik, panipaik

Raadi-Kruusamäe asumi kesklinna poolses osas, vaiksel Peetri tänaval on valmimas uus miljööväärtuslik kortermaja. Tegemist on ajaloolise hoonega, 19. sajandi lõpus ehitatud voorimeeste majaga, mis on värskelt läbinud põhjalikud ja kvaliteetsed ehitus- ja taastamistööd.

Maja saab valmis juulis 2024. Majas on kokku vaid 6 korterit.

ASUKOHT & ELUKESKKOND
Asukoht on ideaalne vaikust ning samas kesklinna lähedust hindavale inimesele. Korter asub vähese liiklusega Peetri tänaval, mis on peamiselt eramajade piirkonnas, laiade kõnniteedega vaiksel tänaval. Igapäevaeluks vajalik on siin mugavalt lähedal - koolid, lasteaiad, toidupoed ning bussipeatused.
- lähim lasteaed ja -hoid 150m
- bussipeatus 200m
- pargid ümbruses
- toidupood 500m
- Emajõe promenaad 700m
- Tartu Ülikooli Staadion ja Spordihoone 800m
- Emajõe rand ja Lodjakoda 900m
- Tartu Seikluspark 1,2km
- Tartu Ülikooli botaanikaaed 1,5km
- Raekoja plats 2km

Ülejõe ja Raadi-Kruusamäe piirkond on viimastel aastatel jõudsalt arenenud. Uuele laiade kõnniteede ja rattateedega stiilile on üle viidud mitmed piirkonna tänavad, mis teevad piirkonnas liiklemise mugavaks ja turvaliseks. Uuenduskuuri on läbinud Tartu Linnaujula ala. Peetri 7 lähedale on kavandatud uus TeRa kool ja lähedal avab Tartu Forseliuse kool Tartu esimese Montessori 1. klassi. Äsja avati uus Rimi toidupood Puiestee tänaval.

MAJA AJALUGU
Kaunilt taastatud maja ehitati 18.sajandi lõpus voorimeeste majaks. Maja ühes otsas oli tollal hobusetall. Kogu majas on lõppemas põhjalikud ehitus- ja taastamistööd. Maja vundament ja kandev osa on taastatud või asendatud uuega. Majas on uus soojustus. Kõik maja tehnosüsteemid on uued. Majal on uued topeltraamidega puitaknad, ajaloolised taastatud puituksed. Taastatud on maja fassaadi ajalooline miljööväärtuslik ilme koos kõikide ehisdetailidega.

4-TOALINE KORTER OMA AIANURGAGA
Korteril Peetri 7-4 on eraldi privaatne sissepääs maja hoovist. Korteris on kolm eraldi magamistuba, avar köök-elutuba 31m2 ja WC-vannituba. Korteris on suur esik-panipaik (9,5m2), kus on lisaks esikualale ka lisaks ruumi, et hoiustada oma hooajalisi asju turvalises ja kuivas kohas aastaringselt. Lisaks on korteris ka lisa suur panipaik trepi all.

Korter on läbi maja planeeringuga, akendega vaadetega nii maja hoovi, oma aeda kui tänavale. Aknad avanevad kolmes suunas (põhja, lõuna ja lääne suund). Korteri kööginurk on planeeritud akna alla. Korteris on uus san-tehnika, kvaliteetne parkettpõrand, puituksed, korrektne viimistlus. Korteris on 2,6 m kõrgused laed.

AED
Selle kodu teeb eriliseks ka oma isiklik aianurk (60 m2), kus on ruumi mängimiseks ja puhkamiseks või ka näiteks maitsetaimede ja lillede kasvatamiseks.
Kogu maja ümber on ka väike roheala ühiseks kasutamiseks.

KÜTE
Korteris on põrandaküte, mida on võimalik mugavalt igas ruumis eraldi reguleerida.

PARKIMINE
Korteri juurde kuulub 1 kindel auto parkimiskoht kinnises hoovis (lisatasu 4999 eur). Värav avaneb puldiga.
Hoovis on lisaks eraldi rattahoidja.

OTSE ARENDAJALT!
Võta ühendust ja tule vaatama!

P.S. Peetri 7 arenduses on võimalik soovi korral valida eri korterite vahel (hetkel valikus üks 4-toaline ning 2-toalised).

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
277 000 € 3 321 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3660978
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 83.4 m²
Korrus/Korruseid 1/2
Ehitusaasta 2024
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79301:001:0073
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%