Müüa korter, 2 tuba - Salme tn 54, Karlova, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

Potenstiaalne uus kodu või hoopis investeerimiskor

Korteriomand, puitmaja

Köök: puupliit
Sanruum: boiler, dušš
Küte ja ventilatsioon: tahke kütus, ahjuküte, õhksoojuspump
Lisainfo: panipaik, pakettaknad, kinnine hoov, eraldi sissepääs, kõrged laed
Side ja turvalisus: naabrivalve
Ümbrus: teed heas seisukorras, linnas

Müüki on tulnud väga suure potentsiaaliga 2-toaline korter Karlovas, mis vajaks kapitaalremonti.

KORTER
Salme 54 korteri toad on läbikäidavad. Korterisse pääseb sisse hoovipoolsest uksest. Eluruumi sisenedes ootab esmalt ees avar tuulekoda, kust edasi liikudes läbi koridori jõuab kööki. Köögist otse edasi liikudes on üks tuba, mille akendest avaneb vaade hoovi poole. Sealt edasi liikudes on teine tuba, kust avaneb vaade tänavale. Viimasest toast läbi liikudes jõuab taas tagasi kööki. Teise toa ning köögi vahele jääb WC ning vannituba. Korteris on 2x pakettaknad.
Kuna eluruume hoiab soojas ahi ning puupliit, siis kommunaalkulud on väga madalad. Maksta tuleb vee, elektri ning prügiveo eest. Seega summad sõltuvad puhtalt iseenda tarbimisest. On olemas ka õhksoojuspump ning Telia valguskaabel.

MAJA
Ehitusregistri andmetel on Salme 54 maja esmane kasutuselevõtu aasta oletuslikult 1947. Mõned aastad tagasi on maja läbinud ka uuenduskuuri, mille käigus vahetati välja katus, soojustati ja uuendati välisfassaad ning kõik korterid vormistati ümber korteriomanditeks. Majas on kokku kolm korteriomandit. Hoov on kaasomandis kõigi kolme vahel ning paika on pandud notariaalne kasutuskord. Korteri juurde kuulub ka keldriboks, 2 kuuri ning pesuköök, mille saab ümberehitada saunaks. Hoovis on ettenähtud üks parkimiskoht. Hinnas sees on ka kuuris olevad puud. Kord aastas käib kohal korstnapühkija. Majal puuduvad võlad ning ka laenumaksed.

ASUKOHT
Karlova on Tartu linnas üks tahetumaid piirkondi just oma rahulikkuse ning hubasuse pärast. Seda piirkonda ümbritseb väga palju rohelust. Antud korteri läheduses on kaks parki- üks neist Forseliuse park ning teine Ropka. Lähim bussipeatus on 60m kaugusel ning teine bussipeatus on 4 minuti kaugusel. Kesklinna jalutab sealt ca 20 minutit. Lähimad poed on Sõbra Selver ning Sõbra Prisma. Viimane on avatud 24/7. Piirkonnas on ka mitmeid mõnusaid kohvikuid, üks neist näiteks Karlova Kohv. Samuti on Karlovas ka oma teatrimaja. Ümbruses on mitmeid erinevaid koole - Tartu Forseliuse kool, Karlova kool ning Tartu Erakooli ProTERA. Kümneminutilise jalutuskäigu kaugusel on ka Tartu Lasteaed Piilupesa.

Rohkema info saamiseks palun võta minuga ühendust. Lähme vaatame selle imearmsa piirkonna koos üle ja loome koos visuaali sinu tulevasest kodust või hoopiski investeerimiskorterist!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
95 000 € 2 617 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3662024
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 36.3 m²
Korrus/Korruseid 1/2
Ehitusaasta 1947
Seisukord Vajab renoveerimist
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79508:074:0002
Registriosa number 5336103
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%