Müüa maja - Saksa, Kauksi, Põlva vald, Põlvamaa

Kaunis ja rahulik talukoht uue elumaja projektiga!

Kinnistu, palkmaja, kogupind 172 m²

Küte ja ventilatsioon: ahjuküte
Lisainfo: elekter
Ümbrus: naabrid kaugel, teed heas seisukorras, asulast väljas

Põlva linnast kõigest 10 km kaugusel on müüa looduskaunis ja hoolitsetud haljastusega talukoht, mis ootab uut pererahvast. Elamine sobib praegustes tingimustes suvitamiseks, kuid on võimalik ümberehitada aastaringseks elamuks, millele on tehtud uus projekt. Kinnistul asub neli aastat tagasi istutatud vaarika istandus, mustika põld ning värsked punase- ja mustasõstra põõsad. Kinnistule pääseb mööda enda teed, mida kaunistab väärikas allee ning hoovi ümbritseb kõrghaljastus. Krundil asuvad elamu, majandushoone, kelder ja saun. Tegemist on mõnusa ja rahuliku elukohaga, kus suuremad asulad jäävad 9 minutilise autosõidu kaugusele.

ELUMAJA
Kinnistul asuv elumaja on rajatud 1900. aastal, kus peale sõda on asunud teatud perioodil Kauksi koolimaja. Majas asub 4 avarat tuba ning 2 verandat, mille suletud netopinnaks on 137,8 m². Hoone ühel küljel asub maakivist müüriga majapidamisruum ning sahver, mille pinnaks on 34,2 m². Varasemalt on antud hooneosas olnud karjaköök.

Maja vajab kapitaalset renoveerimist, palkseinad on eksperdi poolt üle vaadatud ning huvi korral saab neid restaureerida. Vundament vajab samuti renoveerimist ning katus ja aknad vahetamist. Katusealune on välja ehitamata. Hoonet saab kütta ahjude ja pliitidega, vett majja sisse toodud ei ole. Kaev on puhastatud 4 aastat tagasi. Kinnistul on olemas elektriliitumine 3 x 25 A.

Elumajale on koostatud uus projekt, mille pindalaks tuleb 102 m² ning mida saab soovi korral uus omanik kasutada. Taotletud on ka lammutusluba tööde alustamiseks.

HOONESTUS
Lisaks asuvad krundil majandushoone, kelder ja saun. Majandushoone konstruktsioon on maakivist ning selle vuugivahedele on tehtud osalist renoveerimist. Hoone on hästi säilinud ning saab majapidamises edasi kasutada, kuid katus vajab pikemas perspektiivis vahetamist. Maakelder on samuti hästi säilinud, kuid vajaks värskendamist. Saun on toimiv ja kasutusel regulaarselt.
Hoonestustest tekib mõnus rohelust pakkuv sisehoov, kus on parajalt ruumi ning autode kostuv müra tee pealt on minimaalne.

KINNISTU
Müüdava kinnistu suurus on 1,45 ha, millest 9570 m² on haritav maad. Kinnistul asub vaarikaistandus, mustikapõld, mitmed musta- ja punasesõstra põõsad ning viljapuud. Lisaks on ka kasvuhoone. Hoov on regulaarselt hooldatud ja kõrghaljastusega. Olemas on elektriühendus 3 x 25 A ja 4 aastat tagasi puhastatud salvkaev. Krundile pääseb mööda enda teed, mida kaunistab väärikas allee. Kinnistu piirneb tagumisest küljest naabertaluga, kus tegevust ei toimu ning kõrghaljastus kahe kinnistu vahel pakub parajalt privaatsust. Teisteks naaberkinnistusteks on põllu- ja metsamaad, kus hoonestused puuduvad.

ASUKOHT
Maja paikneb Põlva linnast 10 km, ehk umbes 9 minutilise autosõidu kaugusel. Tartusse on 46 km. Lähim toidukauplus, apteek, lasteaed ja koolimaja asuvad Moostes, 8 km kaugusel. Põlvas on samuti olemas lasteaiad, koolid, erinevad toidu- ja ehituskauplused, lisaks mitmesuguseid aktiivseid- ja sportlikke tegevusi.

Huvi korral võta minuga kindlasti ühendust ja lähme vaatama!
Lumen Kinnisvarabüroo - tahame, et inimesel oleks kinnisvara müües õigus läbipaistvale teenusele, kiirele teenindusele ja personaalsele lähenemisele tema kõige kallima vara müümisel.

Vaata ka meie teisi pakkumisi kodulehelt Lumen Kinnisvarabüroo

Kinnisvara müük ja klientide nõustamine on meie kirg!

Hoia meie tegemistel silma peal Lumen Kinnisvarabüroo Facebook lehel

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Lumen Kinnisvarabüroo OÜ
Lumen Kinnisvarabüroo OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
79 000 € 459 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3654414
Tube 4
Üldpind 172 m²
Korruseid 1
Ehitusaasta 1900
Seisukord Vajab san. remonti
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 14500 m²
Katastrinumber 47302:002:0515
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%