Müüa korter, 3 tuba - Tehnika tn 22, Põhja-Tallinn, Tallinn, Harjumaa

Hea asukoht | Avar | Kõik hinnas

Korteriomand

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: vann, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte, põrandaküte
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, videovalve, turvauks, valvesüsteemi kaabeldus tehtud, trepikoda lukus
Lisainfo: kinnine hoov, seinakapp, panipaik, maa-alune garaaž, garaaž, parkett, pakettaknad, mööbel, mööbli võimalus, toad eraldi, TV, parkimine tasuta
Ümbrus: linnas, teed heas seisukorras

Põhja-Tallinnas on müüki tulnud kvaliteetselt sisustatud 3-toaline korter, mille koosseisu kuuluvad esik, avatud köögiga elutuba, magamistuba, kontor/garderoob ning vannituba/WC.

KORTER
Selle hubase korteri üldpinnaks on 70,4 m², millele lisanduvad maja 0-korrusel asuvad kaks 1,9 m² suurust panipaika ja 1,5 parkimiskohta.

Tänu läbi maja planeeringule ja suurtele akendele jätab korter avara mulje. Läbi maja planeeringu boonusena paistab korterisse päikesevalgust terve päeva vältel, tõustes hommikul köögipoolselt küljelt ning loojudes juba elutoa ja magamistoa akna taha.

Korteris olev sisseehitatud mööbel on valmistatud eritellimusel ning kuulub koos piltidel oleva mööbliga hinna sisse.

Tavapäraseks küttesüsteemiks on tubade kaupa reguleeritav vesipõrandaküte ning õhukvaliteedi eest hoolitseb soojustagastusega ventilatsioon.

Korteri põrandaid katab hele tammeparkett ning eluruumide seinad on värvitud pastelsetes toonides, pestava värviga. Vannituba on plaaditud heledates toonides ning sealne põrandaküte töötab elektril.

MAJA | PARKIMINE | KULUD
See 4-korrusega kortermaja valmis 2015. aastal ning selles on vaid 14 korterit, mille elanikud on sõbralikud ja ühtehoidvad. Maja kandvaks konstruktsiooniks on monoliitne raudbetoon, tänu millele on tegu ka väga vaikse ja privaatse koduga.
Hooldus- ja haldustööde eest vastutab aus ja läbipaistev ettevõte SmartExpert. Trepikoda turvab video fonolukk süsteemiga turvauks.

Korteri juurde kuuluvad 0-korrusel asuvas soojas garaažis 1 auto ja 1 mootorratta parkimiskoht. Garaaži uks on puldi ja telefoniga avatav.

Selle kodu igakuised kommunaalkulud koos isikliku vee- ja elektritarbimisega jäävad aastaringselt 150€ kuni 300€ vahemikku.

ÜMBRUS | TRANSPORT
Tehnika 22 majas elamise suurimaks plussiks on kindlasti selle asukoht ja Telliskivi Loomelinnaku, Vanalinna ja Südalinna vahetu lähedus - kõik need asuvad korterile väga lähedal, nii et soovi korral autota kultuuri nautima minekuks on raske paremat kohta leida, kus elades melu ei sega ega kuule, kuid tegelikkuses on see kõik vaid kuni 10-minutilise jalutuskäigu kaugusel.

Lisaks on lähedal Schnelli, Hirve ja Falgi pargid kus on mugavalt jalutamas või kergelt sportimas käia. Sealsete parkide vahel on olemas ka koerteplats.

Kui autoomanikud jõuavad teiste linnaosadeni minutitega, siis majast mõnesaja meetri kaugusel asuv Kelmiküla bussi- ja trollipeatus ning lähedal asuv Balti jaam tagavad kiire ja mugava ühenduse teiste linnaosadega ka jalgsi liiklevatele inimestele.

LISAINFO
Lisaküsimuste ja soovi korral see kodu oma silmaga üle vaadata võta julgesti ühendust!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Take Kinnisvara
Take Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
319 900 € 4 544 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3633477
Tube 3
Magamistube 1
Üldpind 70.4 m²
Korrus/Korruseid 2/4
Ehitusaasta 2015
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78408:802:0041
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%