Müüa korter, 2 tuba - Pärnu mnt 110, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

MÜÜA MÕNUSA KLAASITUD TERRASSIGA KODU KESKLINNAS!

Korteriomand, kivimaja

Köök: elektripliit, avatud köök, köögimööbel
Sanruum: dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: rõdu 12.7 m², toad eraldi, seinakapp, parkimine tasuta, maa-alune garaaž, panipaik, rõdu kinnine, lift, parkett, mööbli võimalus
Side ja turvalisus: turvauks, trepikoda lukus
Ümbrus: asub keskuses, teed heas seisukorras

Pärnu mnt 110 maja madalamas osas on müüki tulnud suur 2-toaline kodu, mille suureks boonuseks on väga mõnus klaasitud terrass.

KORTER
Korterisse sisenedes avaneb eest heledates toonides esik, kuhu on paigaldatud nagi-nišš üleriiete ja jalanõude jaoks. Vasakul asub dušiga vannituba ning paigaldatud on ka pesumasin. Esikust otse jõuame magamistuppa, kuhu paistab mõnus õhtupäike ning olemas on ka terve seina ulatuses garderoobikapp. Esikust edasi minnes jõuame avarasse köök-elutuppa. Köögis on olemas on elektripliit, ahi, mikrolaineahi ja nõudepesumasin. Elutoast pääseb eriliselt mõnusale päevapäikesega klaasitud terrassile, kuhu on värskelt paigaldatud hooldusvaba komposiitpõrand. Korteri aknad avanevad sisehoovi, mistõttu on siin pigem rahulik ja vaikne keskkond. Korter müüakse soovi korral osaliselt möbleerituna ning see on sissekolimiseks juba valmis.

MAJA
Kaheosaline Osten Tori maja on ehitatud 2006. aastal. Ühes otsas on 15-korruseline torn, müüdav korter asub aga 6-korruselise osa viimasel katusekorrusel. Hoone trepikojad on puhtad ja heas korras. Majas on hea ja toimiv korteriühistu ning haldus- ja heakorrateenuseid pakub eraldi haldusfirma. Maja soojavarustuse eest vastutab tsentraalne kaugküte, vannitoas on ka elektriline põrandaküte. Ventilatsioon on loomulik (fresh-klapid).

PARKIMINE JA PANIPAIK
Müügihinda kuulub üks kindel parkimiskoht maa-aluses garaažis, mis on asukohalt ideaalselt täpselt majja sissepääsu juures. Lisaks on maja ees tasuta parkimiskohad külalistele. Samuti kuulub müügihinda soe panipaik 0-korrusel.

ELUKESKKOND JA ASUKOHT
Pärnu mnt 110 maja asukoht on ideaalne linnaelu nautivale inimesele. Ümbrus areneb suure hooga, väga paljud majad on ümbruses renoveeritud ning juurde on tekkimas ka palju mugavusi. Kodu vahetus läheduses asub Magdaleena polikliinik, ümbruses on mitmeid söögikohti, kool ja lasteaed ning väiksem toidupood. Lähim suurim pood asub Järvel või Ülemistes, mõlemasse on vaid lühike sõit nii ühistranspordi kui autoga. Tervisliku eluviisi harrastaja jaoks asub lähedal Sparta spordiklubi ning sellest veidi edasi ka Järve Myfitness. Ühistranspordiühendus on väga hea, Pärnu maanteelt sõidab tramm, mitu bussi ja lähedal asub ka mitu rongipeatust, mistõttu saab sõita erinevate linnaosade ja linnade suunas väga mugavalt.

Kui tunned, et see võiks olla Sinu uus kodu või miks mitte ka üüriinvesteering, siis võta minuga ühendust ja läheme seda kodu juba peagi ka vaatama!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Skyline Kinnisvara OÜ
Skyline Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
181 900 € 2 997 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3655179
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 60.7 m²
Korrus/Korruseid 6/6
Ehitusaasta 2006
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:118:0008
Energiamärgis D
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%