Müüa korter, 1 tuba - Suur-Jõe tn 42a-8, Kesklinn, Pärnu linn, Pärnu, Pärnumaa

Alanud on broneerimine Promenaadi viimasesse majja

Korteriomand, kivimaja

Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, keskküte
Lisainfo: rõdu 9 m², parkett, pakettaknad
Side ja turvalisus: trepikoda lukus
Ümbrus: Pärnu jõgi jõgi , ümbruses eramud ja korterelamud, naabrid ümberringi

Pärnu kesklinna lähistele jõe kaldale Promenaadi elamukvartalisse kerkib uus korterelamu. Tulevikus viiest kortermajast koosnev kaasaegne elukeskkond moodustab arhitektuurse terviku. Praeguseks on valminud kolm kortermaja ning alanud on korterite broneerimine neljandasse ja viiendasse majja, mille ehitus algab sügisel 2024.a.

Planeeritav A energiaklassi elamu on väikesemahuline, 3-korruselises majas on 16 korterit.. Korteritel on ruumikad terrasid ja rõdud.

Kaasaegsed ehituslahendused tagavad elamute oluliselt parema heliisolatsiooni, energiasäästlikkuse, mugavuse ning madalad küttekulud (päikesepaneelid, soojustagastusega ventilatsioonisüsteem jne).

Müüdav korter paikneb teisel korrusel vaatega majadevahelisele haljasalale. Väga ruumikale ühetoalisele korterile annab suure lisaväärtuse päikesepoolne suur rõdu (9 m2). Esikust vasakule jääb dushiruum-WC, ruumikas elutuba on suurusega 26,7 m2. Avarust lisavad suured aknad ja keskmisest kõrgemad laed (ca 2,7 m2).

Võimalik on juurde osta panipaik hoone esimesel korrusel hinnaga 4 000 eurot ja parkimiskoht kinnistul hinnaga 6 000 eurot.

Korteri kütte- ja ventilatsioonisüsteem on kaugjuhtimisvalmidusega, nutilahendusena mobiiltelefoni kaudu. A-energiaklassi hoone katusele paigaldatakse päikesepaneelid. Hoonel on puit-alumiiniumaknad.

Mugav asukoht võimaldab mõne minutiga jalutada mööda jõeäärset promenaadi otse kesklinna. Asukoht sobib hästi lastega perele, kuna läheduses asuvad lasteaiad ning koolid. Elamukvartali vahel on mänguväljak. Spordiarmastaja jaoks on asukoht Jaansoni terviseraja kõrval väga mugav. Naabruses on võimalik veesõidukitega silduda ning kasutada tasulisi kaikohti.

Kui otsid perele uut kodu rahulikus kesklinnale lähedases looduskaunis ja kõrgelthinnatud piirkonnas ning sinu jaoks on oluline kvaliteet ning energiasäästlik eluviis, siis helista ja küsi lisa!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
129 000 € 3 573 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3656522
Tube 1
Üldpind 36.1 m²
Korrus/Korruseid 2/3
Ehitusaasta 2024
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 62511:156:0005
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%