Müüa korter, 5 tuba - Vesiroosi 6/1, Kesklinn, Pärnu linn, Pärnu, Pärnumaa

Jõevaatega ruumikas korter, 2 parkimiskohta!

Korteriomand, kivimaja

Sanruum: dušš
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, keskküte
Lisainfo: rõdu 8 m², pakettaknad, parkett
Köök: avatud köök
Side ja turvalisus: trepikoda lukus, valvesüsteemi kaabeldus tehtud
Ümbrus: jõgi 100 m, ümbruses eramud ja korterelamud, naabrid ümberringi

Pärnu kesklinna ja jõe vahelisele alale rajatakse Promenaadi elurajoon. Rahulik ja vaikne jõeäärne piirkond on ainulaadne ja hinnatud tänu kesklinna lähedusele. Kaunid vaated Pärnu jõele ning ideaalsed liikumis- ja sportimisvõimalused jõeäärsel terviserajal toovad ellu positiivset energiat.

Promenaadi kvartalisse rajatakse etapiviisiliselt viis eriilmelist kortermaja, mis kokku moodustavad arhitektuurse terviku. Majadevahelisele alale on planeeritud ühine haljasala ning rajatud on mänguväljak.

Kaasaegsed ehituslahendused tagavad elamute oluliselt parema heliisolatsiooni, energiasäästlikkuse, mugavuse ning madalad küttekulud (päikesepaneelid, soojustagastusega ventilatsioonisüsteem jne).

Müüdav korter asub vastvalminud majas. Vesiroosi 6/1 maja on väikesemahuline: kolmekorruselises hoones on kõigest kaksteist korterit, trepikojas on neli korterit.

Avar 5-toaline korter paikneb hinnatud teisel korrusel maja idapoolses tiivas. Läbi maja paiknev korter on valgusküllane ja imeliste jõevaadetega. Korteris on kaks rõdu: üks neist hommikupäikese poolne jõevaatega ja teine päevase päikese poolne. Elutuba koos avatud köögiga on ruumikas (31,3 m2), sealt pääseb kabinetti ja ühte magamistuppa. Teised magamistoad on põhjapoolsed, vaadetega jõele. Korteris on kaks tualettruumi.

Korteri juurde kuulub ruumikas panipaik esimesel korrusel hinnaga 4 000 eurot ja ning parkimiskoht kinnistul hinnaga 6 000 eurot. Võimalik on soetada kaks parkimiskohta. Parkimiskohad on elektriauto laadimise ettevalmistusega.

Korteri kütte- ja ventilatsioonisüsteem on kaugjuhtimisvalmidusega, nutilahendusena mobiiltelefoni kaudu. Korteri kütte eest tasumine toimub vastavalt tarbimisele, paigaldatud on korteripõhised küttearvestid. A-energiaklassi hoone katusel paiknevad päikesepaneelid. Hoonel on puit-alumiiniumaknad.

Korteri maitsekas ja kvaliteetne sisekujunduslahendus on valminud Palazzo Interiorsi sisekujundajate abil. Korterisse on erilahendusena paigaldatud kõrgemad siseuksed ning rõdudele lükanduksed. Siseviimistluses on kasutatud halli peitsiga tammeparketti põrandatel ning sama tooniga tammespooniga siseuksi.

Paigaldatud on konditsioneerivalmidus.

Ruumikas korter sobib hästi suuremale perele, pakkudes privaatsust ja ruumi kõigile pereliikmetele.

Mugav asukoht võimaldab mõne minutiga jalutada mööda jõeäärset promenaadi otse kesklinna. Asukoht sobib hästi lastega perele, kuna läheduses asuvad lasteaiad ning koolid. Kohe naabruses jõe kaldal asub väike avalik mänguväljak. Spordiarmastaja jaoks on asukoht eriti mugav, kuna 8 km pikkune Jaansoni terviserada on kiviviske kaugusel. Naabruses on võimalik veesõidukitega silduda ning kasutada tasulisi kaikohti.

Kui otsid perele uut kodu rahulikus kesklinnale lähedases looduskaunis ja kõrgelthinnatud piirkonnas ning sinu jaoks on oluline kvaliteet ning energiasäästlik eluviis, siis helista ja küsi lisa!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
279 000 € 3 086 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3575663
Tube 5
Üldpind 90.4 m²
Korrus/Korruseid 2/3
Ehitusaasta 2023
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 62511:156:0008
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%