Müüa korter, 3 tuba - Vesiroosi 6/1-9, Kesklinn, Pärnu linn, Pärnu, Pärnumaa

Eraldi sissepääsuga A-energiaklassi korter!

Korteriomand, kivimaja

Sanruum: saun
Küte ja ventilatsioon: keskküte, põrandaküte
Köök: avatud köök
Lisainfo: pakettaknad, parkett, eraldi sissepääs
Ümbrus: Pärnu jõgi jõgi 100 m, ümbruses eramud ja korterelamud, naabrid ümberringi

Pärnu kesklinna ja jõe vahelisele alale rajatakse Promenaadi elurajoon. Rahulik ja vaikne jõeäärne piirkond on ainulaadne ja hinnatud tänu kesklinna lähedusele. Kaunid vaated Pärnu jõele ning ideaalsed liikumis- ja sportimisvõimalused jõeäärsel terviserajal toovad ellu positiivset energiat.

Promenaadi kvartalisse rajatakse etapiviisiliselt viis eriilmelist kortermaja, mis kokku moodustavad arhitektuurse terviku. Majadevahelisele alale on planeeritud ühine haljasala ning mänguväljak.

Kaasaegsed ehituslahendused tagavad elamute oluliselt parema heliisolatsiooni, energiasäästlikkuse, mugavuse ning madalad küttekulud (päikesepaneelid, soojustagastusega ventilatsioonisüsteem jne).

Vesiroosi 6/1 maja on väikesemahuline: kolmekorruselises hoones on kaksteist erineva planeeringuga korterit. Maja valmis 2023. aastal.

Müüdav korter paikneb esimesel korrusel. Kompaktse planeeringuga korter on eraldi sissepääsuga ja päikesepoolne. Korteri vasakusse külge jääb ruumikas elutuba avatud köögiga (25,7 m2) ning paremal pool paiknevad magamistoad. Tualettruum ning pesuruum paiknevad eraldi, korteris on ka saun.

Võimalik on juurde osta panipaik hoone esimesel korrusel hinnaga 3 500 eurot ja parkimiskoht kinnistul hinnaga 5 000 eurot.

Korteri kütte- ja ventilatsioonisüsteem on kaugjuhtimisvalmidusega, nutilahendusena mobiiltelefoni kaudu. A-energiaklassi hoone katusele paigaldatakse päikesepaneelid. Hoonel on puit-alumiiniumaknad.

Korteri maitsekas ja kvaliteetne sisekujunduslahendus on valminud Palazzo Interiorsi sisekujundate abil.

Kõik korteri siseviimistlusmaterjalid vastavad premium-klassi standarditele.

Mugav asukoht võimaldab mõne minutiga jalutada mööda jõeäärset promenaadi otse kesklinna. Asukoht sobib hästi lastega perele, kuna läheduses asuvad lasteaiad ning koolid. Kohe naabruses jõe kaldal asub väike avalik mänguväljak. Spordiarmastaja jaoks on asukoht eriti mugav, kuna 8 km pikkune Jaansoni terviserada on kiviviske kaugusel. Naabruses on võimalik veesõidukitega silduda ning kasutada tasulisi kaikohti.

Kui otsid perele uut kodu rahulikus kesklinnale lähedases looduskaunis ja kõrgelthinnatud piirkonnas ning sinu jaoks on oluline kvaliteet ning energiasäästlik eluviis, siis helista ja küsi lisa!
Lisainfoga saab tutvuda kodulehel: www.parnupromenaadi.ee

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
170 000 € 2 652 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3395758
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 64.1 m²
Korrus/Korruseid 1/3
Ehitusaasta 2023
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 62511:156:0008
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%